Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θελω να κανω μια αγορά κινητού απο το vickmall και θα ηθελα να ρωτησω αν κάποιος αντιμετώπισε κάποιο προβλημα με το τελωνειο;Εννοείται οτι θα γραψω τα απαραίτητα οταν θα κανω την αγορά.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ 3 κινητά έχω πάρει όλα μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όλες οι αγορές έγιναν πριν 2 χρόνια και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι 

Δημοσ.

Έχω πάρει 3-4, διαλέγεις τη δωρεάν αποστολή (απλό ταχυδρομείο) και πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να περάσει τελωνείο...κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν :)

Δημοσ.

Από το Kimovil βλέπω το έχει το Geekbuying κατά 2$ πιο φθηνά. Επίσης εάν δεν είναι σε προσφορά, με το κουπόνι xiaomifans2, ξέρω ότι πέφτει ακόμα περισσότερο η τιμή. Για κοίτα εάν σε συμφέρει καλύτερα από εκεί.

Δημοσ.

Από το Kimovil βλέπω το έχει το Geekbuying κατά 2$ πιο φθηνά. Επίσης εάν δεν είναι σε προσφορά, με το κουπόνι xiaomifans2, ξέρω ότι πέφτει ακόμα περισσότερο η τιμή. Για κοίτα εάν σε συμφέρει καλύτερα από εκεί.

αυτοι δεν κάνουν δώρα το vick κάνει θήκη και tempered συμφέρει πιο πολυ

• Like 1
Δημοσ.

αυτοι δεν κάνουν δώρα το vick κάνει θήκη και tempered συμφέρει πιο πολυ

Γιατί τους ρώτησες και σου είπαν όχι!? Ειδικά εσύ ξέρω είσαι κατά των κινέζικων...
Δημοσ.

Το ειδα αλλα ελα που με τοσες εκδόσεις που εχει μπερδευτηκα.ποια να παρω σε 2GB ΚΑΙ 16GB για να μην εχω προβλημα έχοντας ελληνικά μεσα;και ασε που ειδα οτι δεν υπαρχει καμοια αξιολόγηση σε αυτο το καταστήμα.

Δημοσ.

Το ειδα αλλα ελα που με τοσες εκδόσεις που εχει μπερδευτηκα.ποια να παρω σε 2GB ΚΑΙ 16GB για να μην εχω προβλημα έχοντας ελληνικά μεσα;

Πάρε αυτή που μπορείς και μετά βάλε την ελληνική ρομ να ξεμπλέξεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...