Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελείωσα ήδη την πρώτη σεζόν, πολύ ωραία σειρά, Θορτον εξαιρετικός στον ρόλο του, γενικά όλο το καστ είναι αξιόλογο, μπαίνω στην 2η.. Το χει τελειώσει κανένας;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/8/2018 στις 4:09 ΜΜ, Silkcut είπε

Η 2η σεζόν είναι επιεικώς άθλια. Καμία σχέση με την 1η.

Υπερθεματίζω.

1η σεζόν, μέχρι το 6ο, μια ωραία δομημένη σειρά από γνωστά και χιλιοπαιγμένα κλισέ, με καλές εμφανίσεις κλπ.

7ο επεισόδιο...κάπου το έχασαν και είπαν να στηριχτούν λίγο στο "A few good men", με λίγη διαφοροποίηση βέβαια, μην μας πούνε και αντιγραφείς.

8ο επεισόδιο...τί-πού-πώς-γιατί? Καμμία συνοχή, καμμία συνέχεια, κανένα νόημα.

Έστω κι έτσι, μια γρήγορη-καλούτσικη σειρά.

2η σεζόν...WTAF!

Δημοσ.

Μολις τελειωσα τη σειρα..

η πρωτη σεζον πραγματικα σε κραταει μεχρι τελους, τουλαχιστον εμενα με κρατησε. Πολλα υποσχομενη κατ εμε.. ξεκινησα φουριοζος τη δευτερη..

η δευτερη το πηγαινε καλα μεχρι το 5ο επεισοδιο, ειχε καποια κενα, καποια χαζα, σιγουρα οχι ισαξια της πρωτης αλλα τουλαχιστον σε ψιλοκραταγε... ε τα τελευταια 3 επεισοδια ηταν πραγματικα για 1/10 στο imdb. τετοια κατακορυφη πτωση σε ποιοτητα σειρας εντος της ιδιας σεζον δε θυμαμαι να εχω ξαναδει. οχι οτι τα πρωτα 5 επεισοδια ηταν αριστουργηματα, ηταν απλα καλα.. τα τελευταια τρια ομως και ΕΙΔΙΚΑ το τελευταιο ηταν απαραδεκτα. Ντροπη ρε παιδια.. τι ακατανοητα πραγματα ηταν αυτα;;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Απαντάω μόνος μου, δεν ξέρω τι σκατα πίνουν όταν γράφουν το σενάριο

Έχω δει 3 επεισόδια και η σειρά δεν βγάζει κανένα νόημα

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Είδα μέσα στις γιορτές την τέταρτη και τελευταία.

Έκλεισε εξαιρετικά με σενάριο επιπέδου πρώτης σεζόν, ίσως και καλύτερο.

Οι J.K. Simmons και Bruce Dern (μαζί με το ήδη γνωστό και εξαιρετικό cast) πλαισιώνουν ιδανικά τον Thornton

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...