Neo4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Είδα το πρώτο και δείχνει εξαιρετική http://www.imdb.com/title/tt4687880/?ref_=fn_al_tt_1 Δραματική σειρά, παραγωγή του Amazon με Billy Bob Thornton σε πρώτο ρόλο Οκτώ επεισόδια άμεσα διαθέσιμα 1
xavier Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 εγω το ειδα ολο και μου αρεσε αρκετα, το φιναλε λιγο μετριο, αλλα σε γενικες γραμμες μου αρεσε...
4saken Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ναι αρκετα καλο, αξιζει να το δειτε, 8 επεισοδια ειναι...
Kostasspil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Την ξεκίνησα κι εγώ, 2 επεισόδια ως τώρα, δείχνει να έχει potential. Billy Bob Thornton μορφαρα, του πάει ο ρόλος
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 πολλες γυναικες βλεπω στο καστ. δειχνουν τιποτα;
Kostasspil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Τελείωσα ήδη την πρώτη σεζόν, πολύ ωραία σειρά, Θορτον εξαιρετικός στον ρόλο του, γενικά όλο το καστ είναι αξιόλογο, μπαίνω στην 2η.. Το χει τελειώσει κανένας;
Silkcut Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Η 2η σεζόν είναι επιεικώς άθλια. Καμία σχέση με την 1η. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από Silkcut 1
Πέτρος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Στις 17/8/2018 στις 4:09 ΜΜ, Silkcut είπε Η 2η σεζόν είναι επιεικώς άθλια. Καμία σχέση με την 1η. Υπερθεματίζω. 1η σεζόν, μέχρι το 6ο, μια ωραία δομημένη σειρά από γνωστά και χιλιοπαιγμένα κλισέ, με καλές εμφανίσεις κλπ. 7ο επεισόδιο...κάπου το έχασαν και είπαν να στηριχτούν λίγο στο "A few good men", με λίγη διαφοροποίηση βέβαια, μην μας πούνε και αντιγραφείς. 8ο επεισόδιο...τί-πού-πώς-γιατί? Καμμία συνοχή, καμμία συνέχεια, κανένα νόημα. Έστω κι έτσι, μια γρήγορη-καλούτσικη σειρά. 2η σεζόν...WTAF!
Rabican Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μολις τελειωσα τη σειρα.. η πρωτη σεζον πραγματικα σε κραταει μεχρι τελους, τουλαχιστον εμενα με κρατησε. Πολλα υποσχομενη κατ εμε.. ξεκινησα φουριοζος τη δευτερη.. η δευτερη το πηγαινε καλα μεχρι το 5ο επεισοδιο, ειχε καποια κενα, καποια χαζα, σιγουρα οχι ισαξια της πρωτης αλλα τουλαχιστον σε ψιλοκραταγε... ε τα τελευταια 3 επεισοδια ηταν πραγματικα για 1/10 στο imdb. τετοια κατακορυφη πτωση σε ποιοτητα σειρας εντος της ιδιας σεζον δε θυμαμαι να εχω ξαναδει. οχι οτι τα πρωτα 5 επεισοδια ηταν αριστουργηματα, ηταν απλα καλα.. τα τελευταια τρια ομως και ΕΙΔΙΚΑ το τελευταιο ηταν απαραδεκτα. Ντροπη ρε παιδια.. τι ακατανοητα πραγματα ηταν αυτα;;
Kostasspil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Απαντάω μόνος μου, δεν ξέρω τι σκατα πίνουν όταν γράφουν το σενάριο Έχω δει 3 επεισόδια και η σειρά δεν βγάζει κανένα νόημα
Neo4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Είδα μέσα στις γιορτές την τέταρτη και τελευταία. Έκλεισε εξαιρετικά με σενάριο επιπέδου πρώτης σεζόν, ίσως και καλύτερο. Οι J.K. Simmons και Bruce Dern (μαζί με το ήδη γνωστό και εξαιρετικό cast) πλαισιώνουν ιδανικά τον Thornton
headbanger Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 τι φοβερή σειρά είναι αυτή και γιατί μου είχε ξεφύγει; φοβερη ερμηνεία από τον Θόρτον και το λοιπό καστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα