kirdou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας.Γνωριζει καποιος πληροφοριες για το μεταπτυχιακο πληροφορικης του παπει;Μπορεις να συμμετασχεις σε προκηρυξεις πε πληροφορικης για δημοσιο με αυτο αν δεν εχεις βασικο πτυχιο πληροφορικης;Ειναι αναγνωρισμενο γενικοτερα και το επιπεδο του ποιο ειναι;Μιας και τεχνολογικο φορουμ ριξτε καμια γνωμη.Με ενδιαφερει η πληροφορικη εχω ασχοληθει με βασικες εφαρμογες αλλα μιας και εχω πτυχιο φιλολογου δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να προσδοκας σοβαρη καριερα σε τοσο διαφορετικο απο το κυριο πτυχιο κλαδο και αν μπορεις να το συνδιασεις με τον πολιτισμο η την εκπαιδευση.Αξιζει το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο τι λετε;
Θεkλα Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Στο εξωτερικό θα γινόταν, οσο και ασυνεπες να φαίνεται. Εχω τουλαχιστον κανα 2 τετοια τρελα παραδειγματα υποψη. Αλλα μεταπτυχιακό του παπει και -κυρίως- προκηρύξεις για το δημόσιο;! Και μετα εισαι σίγουρος οτι θα τα καταφερεις με μαθηματικά/ενα βασικο background πληροφορικής που μπορεί να σου χρειαστούν; Σε καθε περιπτωση, it's just a leap of faith!
kirdou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο ειναι ειδικα δομημενο για αποφοιτους αλλων τμηματων μη σχετικων με την πληροφορικη και χωρις ιδιαιτερο υποβαθρο τα μαθηματικα.Αν με ρωταγες αν ειναι αυτο το ονειρο σου θα σου ελεγα ξεκαθαρα οχι.Μου αρεσουν αντικειμενα οπως η ιστορια η λογοτεχνια ο κινηματογραφος.Αλλα επεισερχεται πλεον το ζητημα επαγγελματικη αποκατασταση στη μεση οποτε κοιταω τα παντα χωρις παθος αλλα με ρεαλισμο.Για αυτο ρωταω για το αυγκεκριμενο μεταπτυχιακο.
akis_fc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Για να συμμετεχεις σε προκηρύξεις δημοσίου σαν ΠΕ πληροφορικής θέλεις το προπτυχιακό. Ελάχιστα μεταπτυχιακά είναι αυτά που σου δίνουν κι άλλο ΠΕ. Για το αν συμβαίνει αυτό με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό ή θα το λέει στο site ή θά πρέπει νά ρωτήσεις τη γραμματεία τους.
xdf21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ηθφκγη Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από xdf21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα