Προς το περιεχόμενο

Windows 7, wireless device error (code37)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω windows 7 σε ενα deskop pc, ι απο τοτε που εκανα επανεγκατασταση εδω και αρκετους μηνες μου εμφανιζει στον device manager το wireless device με κιτρινο τριγωνο και στα properties γραφει το εξης μυνημα "Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37)".

Στο "συσκευες & εκτυπωτες" αυτο το λαθος το εμφανιζει στο ασυρματο πληκτρολογιο που εχω και σε ενα αλλο εικονιδιο  το MTP σαν walkie-talkie που αναφερεται στο smartphone οταν το συνδεω. Εαν κανω δεξι κλικ στο troubleshoot  (σε οποιοδηποτε απο τα δυο) και επιλεξω fix it, διορθωνει το λαθος αλλα στην επομενη εκκινηση του υπολογιστή ξαναεμφανιζεται το προβλημα.

Το πληκτρολογιο βεβαια λειτουργει κανονικα ακομη και με το error, το προβλημα ειναι στο smartphone που δεν το διαβαζει εκτος και αν καθε φορα κανω fixit.

Καμμια λυση να που προτεινεται υπαρχει???? Γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο καθε φορα που θελω να συνδεσω το κινητο στο υπολογιστη να χρειαζεται επιδιορδωση.

Να πω πως δοκιμασα και εκανα επεγκατασταση και εγκατασταση τους drivers αλλα τιποτα και  οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα καποια λυση που να διορθωνει το προβλημα. Λυση του τυπου φορματ και νεα εγκατασταση θελω να την αποφυγω γιατι θα εχω μετά πιο μεγαλη φασαρια να ξαναβαλω και να ξανασεταρω ολες τις εφαρμογες που εχω απο την αρχη.

Δημοσ.

Eχω την asus P5QPro ξαναεγκατεστησα του drivers που εχει η asus στην σελιδα υποστηριξης στην κατηγορια chipset... αλλα δεν εγινε τιποτα το προβλημα συνεχιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...