Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βρηκα σμρ ενα στικακι απο ασυρματο ποντικι(το ποντικι δεν υπαρχει πλεον) της logitech που υποστηριζει την τεχνολογια Unifying.Ειπα εφοσον εχω 2 στικακια και 1 ποντικι να δουλευω τους 2 υπολογιστες με ενα ποντικι.Ελα ομως που κατι εκανα(καταργηση συσκευης)και δε μου αναγνωριζει το ποντικι στον σταθερο υπολογιστη.Αλλαξα θυρες,επανεκκινηση αλλα τπτ.

Το ποντικι δουλευει μονο στο λαπτοπ

Παρακαλω την βοηθεια σας

Δημοσ.

Συνδέεις το usb στο pc, τρέχεις το unifier και κάνεις pair το ποντίκι. Λογικά θα παίξει. Δεν ξέρω μήπως τρώει κάνα κόλλημα επειδή το έχεις και στα 2 αλλά δεν νομίζω (δεν τα έχεις ανοιχτά ταυτόχρονα ε?)

Δημοσ.

Συνδέεις το usb στο pc, τρέχεις το unifier και κάνεις pair το ποντίκι. Λογικά θα παίξει. Δεν ξέρω μήπως τρώει κάνα κόλλημα επειδή το έχεις και στα 2 αλλά δεν νομίζω (δεν τα έχεις ανοιχτά ταυτόχρονα ε?)

εχω 1 ποντικι και 2 στικακια.μηπως επρεπε να εχω το αντιθετο;

Δημοσ.

1 stick ανα pc.

Δοκίμασες να τρέξεις το software της logitech στον σταθερό?

ναι το δοκιμασα αλλα στο λαπτοπ τπτ δε λειτουργει.Παρατηρησα κατι πριν.Αν θυμαμαι καλα οταν ετρεξα το προγραμματακι στο λαπτοπ μου αναψε ενα λαμπακι στο touch pad(πορτοκαλί)και πχ αυτο αν το κανω διπλο κλικ δε δουλευει το touch pad.Πριν τρεξω οτιδηποτε,δεν ηταν αναμμενο το λαμπακι.Να παιζει ρολο αυτο;

Δημοσ.

Ξαναρωτάω: Δουλεύει ένα κάθε φορά (pc/laptop) και το άλλο είναι κλειστό;

Στην αρχή είχες πρόβλημα με το pc και τώρα με το laptop;

Δημοσ.

Ξαναρωτάω: Δουλεύει ένα κάθε φορά (pc/laptop) και το άλλο είναι κλειστό;

Στην αρχή είχες πρόβλημα με το pc και τώρα με το laptop;

Ναι ναι ενα καθε φορα δουλευει και το αλλο ειναι κλειστο.

Ναι,τωρα με το Laptop

Δημοσ.

Από ότι λέει στο forum της logitech μπορείς να χρησιμοποιήσεις έως έξι συσκευές σε ένα stick.

Όχι το ανάποδο (αυτό που θες να κάνεις) γιατί το pair που κάνεις γράφει στο firm του ποντικιού με ποιό stick είναι paired.

Γι' αυτό σου δουλεύει μία το ένα και μία το άλλο.

Αν θες να το κρατήσεις όπως είναι η μόνη λύση που βλέπω είναι να τρέχεις κάθε φορά το unifying software και να το κάνεις pair όποτε αλλάζεις ανάμεσα σε pc/laptop.

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι λέει στο forum της logitech μπορείς να χρησιμοποιήσεις έως έξι συσκευές σε ένα stick.

Όχι το ανάποδο (αυτό που θες να κάνεις) γιατί το pair που κάνεις γράφει στο firm του ποντικιού με ποιό stick είναι paired.

Γι' αυτό σου δουλεύει μία το ένα και μία το άλλο.

Αν θες να το κρατήσεις όπως είναι η μόνη λύση που βλέπω είναι να τρέχεις κάθε φορά το unifying software και να το κάνεις pair όποτε αλλάζεις ανάμεσα σε pc/laptop.

Καταλαβα.Σ'ευχαριστω πολυ πατριωτη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...