icsd08063 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Με κάτι λιγότερο από 30€ από όσο βλέπω με μια πρόχειρη αναζήτηση (παίζουν και πιο φθηνά αν δεις) είσαι έτοιμος. Και με αγορά από Ευρώπη (Γερμανία / Αγγλία) για να μην περιμένεις μήνα+ από Κίνα. Αν μπορείς να βολευτείς για λίγο με κάποιο άλλο, αξίζει νομίζω.
pita_kontosouvli Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Με κάτι λιγότερο από 30€ από όσο βλέπω με μια πρόχειρη αναζήτηση (παίζουν και πιο φθηνά αν δεις) είσαι έτοιμος. Και με αγορά από Ευρώπη (Γερμανία / Αγγλία) για να μην περιμένεις μήνα+ από Κίνα. Αν μπορείς να βολευτείς για λίγο με κάποιο άλλο, αξίζει νομίζω. Αυτά τα sony έχουν την στεγανοποίηση (που προφανώς δεν θα υπάρχει μετά). Το θέμα είναι η τοποθέτηση. Προσωπικά τόση λεπτοδουλειά δεν παίζει να βγάλω εις πέρας. Κάποιο κατάστημα (που να μην του αλλάξει τα φώτα) με πόσο το αλλάζει;
2.1Ohm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αυτά τα sony έχουν την στεγανοποίηση (που προφανώς δεν θα υπάρχει μετά). Το θέμα είναι η τοποθέτηση. Προσωπικά τόση λεπτοδουλειά δεν παίζει να βγάλω εις πέρας. Κάποιο κατάστημα (που να μην του αλλάξει τα φώτα) με πόσο το αλλάζει; Σιγά την λεπτό δουλειά καντο και μόνος σου και άμα κάνεις μλκια πουλσ την για ανταλλακτικά κανά 10ρικο μαξ να χάσεις! Σε μαγαζί 20+ πιστέψω θα σου πάρει το λιγότερο
AlienTechGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Στο Z1 Compact απ'ότι θυμάμαι, είναι σχετικά εύκολο να αλλάξεις την οθόνη. Δε χρειάζεται, να λύσεις όλο το τηλέφωνο. 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Σιγά την λεπτό δουλειά καντο και μόνος σου και άμα κάνεις μλκια πουλσ την για ανταλλακτικά κανά 10ρικο μαξ να χάσεις! Σε μαγαζί 20+ πιστέψω θα σου πάρει το λιγότερο Με βάλατε σε σκέψεις βραδιάτικα παλιόπαιδα (με κόβω να φεύγει παραγγελία μιας και είναι ωραίο κινητάκι το Ζ1 και δεν βρίσκω αντίστοιχα νορμάλ μέγεθος)
2.1Ohm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέχρι 150-200€ Ελλαδα δν θα βρεις κτ κλτρο και μικρό iPhone ή Ζ3c (αν κ είναι αρκετά πίσω το δεύτερο) πλέον μόνο στα μικρά και καλά.. Στα οκ κινητά είναι και το Xiaomi redmi 3 μπαταρία ΤΕΡΑΣ αλλά δν θες κινα..
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αμα θες μπορεις να παρεις το redmi 3/3s απο σκρουτζομαγαζο.Το κινητο ειναι 5αρι,μπαταρια που ξεχνας να φορτισεις και αρκετα αξιολογο.Μονο μειον ο ενας χρονος εγγυησης αλλα ετσι ειναι τα κινεζικα.Απο εμπειρια με Xiaomi Redmi note 3 2/16 που εχει ο πατερας μου ειμαι ικανοποιημενος γιατι τα 2GB Ram ειναι αρκετα και το κινητο δεν γονατιζει.Αξιζει να δεις τα xiaomi και οσο για την αξιοπιστια τους τα θεωρω αρκετα αξιολογα και σε επιπεδο huawei,zte καθως και lg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα