Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. 

Έφαγε που λέτε μια ωραιότατη τούμπα χθες το απόγευμα το Z1 compact Sony - μην τα πολυλογώ, το τατς δεν πιάνει καθόλου. Προφανώς δεν αξίζει να φτιαχτεί γιατί αν δεν κάνω λάθος πάω για digitizer.

Ψάχνω λοιπόν κάποιο αξιόπιστο κινητάκι για:

- όλη μέρα* στο ίντερνετ λόγω δουλειάς *κάνα 4ώρο μαξ 3g εννοώ

- όσο πιο μικρό σε μέγεθος γίνεται. Ούτε λόγος για πάνω από 5 ίντσες.

- Δεν θέλω xiaomi κλπ λόγω εγγύησης (θα βγάλω άκρη από Ελλάδα με αυτά ; )

- Αν έχει μέτρια φωτογραφική θα το εκτιμήσω. Άλλωστε μέτρια είχε και το Z1 compact.

Μπάτζετ, ε 200; Αξίζει να πάω σε κάτι παραπάνω για την χρήση που του κάνω;

Μήπως να πήγαινα στο Lenovo p1m των 130 ευρώ και να τελειώνω;

Thanks. 

Δημοσ.

χαχαχα δεν το ειχα δει και λεω ο τυπας μπερδευτηκε απο το θεμα αναβαθμισεων!χαχα φορμα αγορας κινητου?λιγο υπερβολικο μου φαινεται :P

Δημοσ.

χαχαχα δεν το ειχα δει και λεω ο τυπας μπερδευτηκε απο το θεμα αναβαθμισεων!χαχα φορμα αγορας κινητου?λιγο υπερβολικο μου φαινεται :P

Για να αποφύγουμε αυτό που είχε γίνει με τους υπολογιστές που έλεγαν όλοι ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ 300 ευρώ (πχ) και έπρεπε εσύ να κάνεις τον μάντη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το λέει στην περιγραφή του για τι χρήση το θέλει..εγώ θα πρωτινα lg στης φθηνοκατηγοριες είναι τα καλύτερα έχω αυτό πανάλαφρο καλο κράτημα και πάει σφαίρα 

Επεξ/σία από tragikoss
Δημοσ.

Πάρε το Moto G4 για τα χαρακτηριστικά του, η το Moto G4 Play Dual επίσης λόγω καλών χαρακτηριστικών αλλά λίγο μικρότερο μέγεθος. Μετά δες και το Moto E2.

Δημοσ.

εσύ που είσαι μες στα πράγματα άνθρωπος της τεχνολογίας και ρωτάς εμάς?? :shock:

Άσε με και κλαίω από χθες με το κινητάκι. Πιστός σύντροφος 2 χρόνια. σε τι φαγάδικα με είχε οδηγήσει το Gps του .. :(

Να προτείνω το huawei p9 lite; Βέβαια είναι στις 5.2 ίντσες.

Το έχω πάρει στο μωρό και μου φαίνεται μεγάλο. Ασε που έχει υψηλό Sar και εγώ μιλάω μινιμουμ κανέναν δίωρο την ημέρα.

Με βλέπω να βγάζω 3ο αυτί.

Πάρε το Moto G4 για τα χαρακτηριστικά του, η το Moto G4 Play Dual επίσης λόγω καλών χαρακτηριστικών αλλά λίγο μικρότερο μέγεθος. Μετά δες και το Moto E2.

το λέει στην περιγραφή του για τι χρήση το θέλει..εγώ θα πρωτινα lg στης φθηνοκατηγοριες είναι τα καλύτερα έχω αυτό πανάλαφρο καλο κράτημα και πάει σφαίρα  http://www.skroutz.gr/s/8349172/LG-K4-8GB.html

Mε 1gb ram βρε αδέρφια δεν πάω πουθενά. Το Ζ1 με τα 2gb, ήταν άψογο όσο το είχα. 4 browsers ανοιχτούς είχα και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα ποτέ του.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Ε, 200 πάνω κάτω.

2) Την χρήση του κινητού: ίντερνετ μέσω 3g άρα καλή μπαταρία, και τα κλασσικά (τηλέφωνα, sms). Παιχνίδια δεν παίζω.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Μαξ 5άρα.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιάφορο.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Και μια 8άρα μου φτάνει για να βγάζω το μωρό φώτο.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιάφορο

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Γιατί όχι;

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android.

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Must θα έλεγα.

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα γιατί είμαι με το s3 mini και βαράω κόκκινα όσο κολλάει.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Από όπου να'ναι.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Θα κόψω τιμολόγιο, άρα καινούριο.

Επίσης, minimum 2gb ram γιατί όσο δούλεψα με 1gb είναι πιο αργά και από slow motion.

Δημοσ.

To p1m έχει αρκετά θέματα με την ρομ του,επίσης αν και πίστευα ειχαν διορθωθεί τα θέματα με τα moto G4 χρήστες συνεχίζουν να αναφέρουν υπερθέρμανση της συσκευής και την συσκευή να μην ακουει στην οθόνη,επίσης η εγγραφή βίντεο μετά απο 5-6 λεπτά κολλάει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...