Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Ψάχνω να βρω ένα απλό κινητό με κάμερα, με ΦΥΣΙΚΟ πληκτρολόγιο, ΕΛΛΗΝΙΚΟ (δηλαδή με ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα που πατάς) για τους γονείς μου.

Και οι δύο είναι αρνητικοί για smartphones (με οθόνες αφής κτλ), ενώ όταν ψάχνω για κινητά με φυσικό πληκτρολόγιο βρίσκω μεν...αλλά με λατινικούς χαρακτήρες δε, άρα δεν "τους κάνουν" διότι δεν ξέρουν πού αντιστοιχούν τα ελληνικά γράμματα αφού βλέπουν λατινικά γράμματα στα πλήκτρα.

Έχει κανείς 2-3 επιλογές να μου προτείνει;

Διότι έχω "φάει τον κόσμο" να βρω κάτι και δεν βρίσκω. Θ' αναγκαστώ να πάω σε κάνα "Κάιζερ" στην Ομόνοια "κι ό,τι κάτσει"...

Δημοσ.

Ελληνικο πληκτρολογια...δλδ ποια εταιρια θα εβγαζε κατι τετοιο?δεν νμζ οτι υπαρχει...

δες κανα zer

κινητο ειπε...οχι σκουπιδι...αν και αν καποιος εχεις ελληνικο πληκτρολογιο θα ειναι μονο αυτος.αλλα μην του δωσεις λεφτα πραγματικα δεν αξιζει ουτε 1 ευρο!

Δημοσ.

Ελληνικο πληκτρολογια...δλδ ποια εταιρια θα εβγαζε κατι τετοιο?δεν νμζ οτι υπαρχει...

κινητο ειπε...οχι σκουπιδι...αν και αν καποιος εχεις ελληνικο πληκτρολογιο θα ειναι μονο αυτος.αλλα μην του δωσεις λεφτα πραγματικα δεν αξιζει ουτε 1 ευρο!

Παλιότερα υπήρχαν ένα σορό τέτοια, με ελληνικό πληκτρολόγιο!

Και γενικά... "σκουπίδι" κτλ... μιλάμε για ΑΠΛΟ κινητό για 70άρηδες ανθρώπους, όχι για μας.

Θενκς, το τσεκάρω.

Άλλη λύση;

• Like 1
Δημοσ.

κάνα νοκια παλιό αν βρεις ή να πάρεις ένα καινούριο και του περάσεις μετά το πληκτρολόγιο σε κάνα nokia care

Δημοσ.

κάνα νοκια παλιό αν βρεις ή να πάρεις ένα καινούριο και του περάσεις μετά το πληκτρολόγιο σε κάνα nokia care

Γιατί, υπάρχουν για διάφορα μοντέλα ΝΟΚΙΑ, ελληνικά φυσικά πληκτρολόγια που τα βάζεις μετά (αντικαθιστάς);

Και όταν λες "παλιό ΝΟΚΙΑ", πχ. πιο μοντέλο λες;

(Ουδέποτε είχα ΝΟΚΙΑ, γι' αυτό ρωτώ).

Δημοσ.

Γιατί, υπάρχουν για διάφορα μοντέλα ΝΟΚΙΑ, ελληνικά φυσικά πληκτρολόγια που τα βάζεις μετά (αντικαθιστάς);

Και όταν λες "παλιό ΝΟΚΙΑ", πχ. πιο μοντέλο λες;

(Ουδέποτε είχα ΝΟΚΙΑ, γι' αυτό ρωτώ).

ναι σαν ανταλλακτικό υπάρχει εγώ έτσι έκανα για τον πάτερα μου, αγόρασα από ebay ένα Nokia 6131 (εργαλείο) και του πέρασα σε nokia care ελληνικό πληκτρολόγιο (τα πλήκτρα εννοώ) 
μπορείς να βρεις και εδώ στις αγγελίες έτοιμο νοκια με ελληνικά κουμπιά
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...