pitsuvag Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας,εχω το εξης προβλημα.μια μερα σταματησε ο ηχος στον υπολογιστη.δοκιμασα να απεγκαταστησω και να ξαναβαλω drivers απο το site της gigabyte (ep35 ds3 ver1) ο ψηφιακος ηχος στο πανελ της realtech δουλεβει.οχι ομως και ο αναλογικος (jack).Ο ηχος φαινεται να δουλευει οταν πατας test η βαζεις μουσικη και κοιτα τα equalizer ομως δεν ακουσ τιποτα.τα ηχεια δουλευουν.Ελυσα το προβλημα βαζοντας καρτα ηχου.Μετα ομως απο ενα ανοιγμα για καθαρισμο σκονης δεν μου αναγνωριζει την καρτα ηχου σαν συνδεδεμενη συσκευη.αλλαξα καρτα ηχου μην εχοντας λυσει το προβλημα με την onboard καρτα ηχου και παλι δεν μου την αναγνωριζει( ολα καλα κουμπωμενα !!!) Στην ουσια εχω 2 προβληματα! Ενα με την onboard καρτα ηχου και ενα που δεν διαβαζει τις aftermarket creative καρτες που χρησιμοποιω..Ευχαριστω για τις απαντησεις προκαταβολικα!
pitsuvag Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 γιατι δεν απαντατε? αρχιζω και φοβαμαι!
Zandim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 συνθετο το προβλημα. Για αρχη θα δοκιμαζα την καρτα ηχου και σε αλλο υπολογιστη για να δω αν λειτουργει. Επανεγκατασταση drivers για σιγουρια και στην προσθετη καρτα και στην ενσωματωμενη. Δες και στο bios μηπως για καποιο λογο εχει απενεργοποιηθει η onboard (σπανιο). Στην τελικη παρε μια usb με 5-10€ να κανεις τη δουλεια σου, εκτος αν εχεις παραπανω απαιτησεις απο τις 2 εισσοδους/εξοδους.
pitsuvag Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ομως λειτουργουν οι καρτες μου + εφοσον εχω 3 καρτες ηχου με της mobo γιατι να αγορασω αλλη? απλα θα ηθελα ανα λυσω αυτο το προβλημα
Zandim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Με μπερδεψες. Ποσες καρτες ηχου εχεις περα απο την ενσωματωμενη? Αυτες ειναι δοκιμασμενες και σε αλλους υπολογιστες και λειτουργουν?
pitsuvag Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ναι εχω 2 creative για pci socket και λειτουργουν! δουλευα μια απο αυτες αλλα μετα απο ανοιγμα για καθαρισμο σκονης δεν διαβαζει καμια σαν συνδεδεμενη συσκευη!παω να τρελαθω !!
Zandim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μηπως χαλασε η pci θυρα της μητρικης? Δοκιμασες και σε αλλη pci?
pitsuvag Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 δοκιμασα και στις 3 και παλι τιποτα!
Zandim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αν οι κάρτες λειτουργουν σε αλλες μητρικές και στη δικη σου οχι τοτε μαλλον η μητρική σου είναι στα τελευταία της
pitsuvag Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 αυτο φοβομουν και εγω.10 χρονακια και πολυ κρατησε!σε ευχαριστω για το ενδοιαφερον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα