Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Aυτό υπήρχε εδώ και καιρό, κυρίως για τα άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ. Άμα διαβάσετε, είναι για "ειδική χρήση".

Αλλά ακριβώς, όπως ΣΕ ΟΛΑ τα κινητά, έτσι και στα iPhone, άμα "πηδάς" το home button με άπειρα "κλικς" καθημερινά, λογικό να χαλάσει.

Όπως έγραψα πριν, εγώ το 'χω ΜΟΝΙΜΑ (απ' τη στιγμή που εμφανίστηκε το feature) ενεργοποιημένο και έχω ξεχάσει τελείως να πατάω το home button!
Και μάλιστα, με το 10άρι λειτουργικό, έχω βάλει και "touch-unlock" οπότε δεν το πατάω ποτέ, απλά το χαιδεύω για να ξεκλειδώσει.

Όσο αφορά αυτό που έλεγα (ήθελα), ήταν να 'ταν ΜΟΝΙΜΑ ένα ψηφιακό home button σε μια τεράστια οθόνη που θα 'πιανε όλο το φάσμα της εμπρόσθιας όψης, δίχως δηλαδή να πατάς ποτέ τίποτα, να 'ναι πάντα ψηφιακό (είτε με touch, είτε με "sliding" - μου άρεσε, στεναχωρήθηκε που βγήκε και δεν σκρολάρω να ανοίξω - κτλ.)

Δημοσ.

Όχι απλά ώρες ώρες βλέπω κάτι ειδήσεις της πλάκας.

ειναι της πλάκας αν σου χαλάσει το κουμπί μετα απο 5 χρόνια χρήσης ενω προσπαθήσεις να στείλεις ας πούμε ένα email?
Δημοσ.

Το "εικονικό" Home Button υπήρχε από πολύ παλιά. Το 'innovation' (που λένε οι άλλοι ειρωνικά) είναι ότι το έκαναν να καταλαβαίνει μόνο του πότε δυσλειτουργεί. Οκέι, welcomed προσθήκη, αλλά θα ζούσα και χωρίς αυτή. Έτσι κι αλλιώς το on-screen πλήκτρο ποτέ δε με βόλεψε, ακόμα και στο iPhone 4 που μου χάλασε το φυσικό πλήκτρο, έκανα αναγκαστικά jailbreak για να δουλεύω με gestures, το εικονικό πλήκτρο δε το μπορούσα με τίποτα!

Aυτό υπήρχε εδώ και καιρό, κυρίως για τα άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ. Άμα διαβάσετε, είναι για "ειδική χρήση".
Αλλά ακριβώς, όπως ΣΕ ΟΛΑ τα κινητά, έτσι και στα iPhone, άμα "πηδάς" το home button με άπειρα "κλικς" καθημερινά, λογικό να χαλάσει.

"Πήδημα" είναι το να το πατάς με υπερβολική πίεση ή να το κοπανάς. Όχι το να το πατάς πολλές φορές την ημέρα -- αυτό είναι η δουλειά του. Αν δεν βγάζει μερικά χρόνια κανονικής χρήσης τι το έβαλαν εκεί, για μόστρα; 

:P

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όχι απλά ώρες ώρες βλέπω κάτι ειδήσεις της πλάκας.

Να μη συμμετέχεις σε αυτές. Απλό είναι...

Δημοσ.

Η Apple δεν το παρουσίασε καν και ούτε ανέφερε κάτι. Ένας χρήστης έτυχε και το πρόσεξε κατά την χρήση της συσκευής του επειδή δυσλειτουργησε το κουμπί του. Τώρα την ειρωνία που κάνετε εσείς την βρίσκω άσκοπη, διότι κανείς δεν είπε ότι είναι τεράστιο innovation αλλά είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Δεν πειράζει όμως, έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που απλά κοιτάμε αν χαλάσει κάτι τι θα κάνουμε ενώ την ίδια ώρα η Samsung "σβήνει τις φωτιές που άναψε" και κάνει το touchwiz πιο ελαφρύ ώστε να μοιάσει στο στοκ ανδροιδ.. ξέχασα το doze που βοηθάει στην μπαταρία ενώ εμείς ανέκαθεν είχαμε την μισή μπαταρία από τα τέρατα και κράταγε όσο κινητό με 3000 mah.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως 9 στους 10 που ξέρω που έχουν Ιphone  μετα απο καιρο δεν λέω, τους έχει χαλάσει το home button! 

Ασφαλώς, γι' αυτό τοποθετεί soft button, διότι το hw χαλάει.

Δημοσ.

Μπήκες μόνο επειδή είδες την λέξη iPhone έτσι;

οταν η apple παρουσιαζει νεο μοντελο το μισο insomnia εχει ειδησεις apple k να θες δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα

btw φοβερη ειδηση ,φαντασου να παρουσιασουν τπτ πραγματικα καλο ποσες ειδησεις κ θεματα θα ανοιχτουν

Δημοσ.

Αν σου χαλάσει το Home Button στο 7άρι και δεν έχει την εν λόγω λειτουργία, πώς θα  ξεκλειδώσεις την οθόνη;

Δημοσ.

οταν η apple παρουσιαζει νεο μοντελο το μισο insomnia εχει ειδησεις apple k να θες δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα

Είναι πολύ δύσκολο να scrollάρεις για να φτάσεις σε κάποια είδηση που σε ενδιαφέρει πραγματικά, ε; Πρέπει οπωσδήποτε να μπεις σε θέμα για την Apple. Σε καταλαβαίνω, κι εμένα μου βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο για να σχολιάζω σε θέματα που δε με ενδιαφέρουν αρκετά συχνά.

:)

Δημοσ.
To γεγονός ότι η τεχνολογία να πάει μπροστά ?? Δεν θα ταν ωραίο δηλ να μιλάς Skype με ολόγραμμα και το άτομο να το βλέπεις σαν να είναι δίπλα σου ??

Υποτίθεται όταν δίνεις 800€ για κινητό σημαίνει ότι είναι πρακτικό και πως είναι όλα σε μια συσκευή !!!

Δεν το είπα για το Insomnia - το λέω γενικά για τα MME

Δηλαδή εννοείς ότι μπορούν υπάρχουν ήδη αυτές οι δυνατότητες που ζητάς και άπλα τα ΜΜΕ δεν τις προβάλλουν;!

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο λατρεύω κάθε ανακοίνωση για τα iphone…

Έχετε όλοι σας πλάκα…

Οι μεν που δεν τα συμπαθούν προσπαθούν να τα μειώσουν με κάθε τρόπο, ξεχνώντας εντελώς ότι όντος αν και πανάκριβα, δουλεύουν απροβλημάτιστα…

Είναι γεγονός. Ας το δεχτούμε.

Και στο φινάλε δικαίωμα σας να μην τα αγοράσετε αλλά και δικαίωμα κάποιου άλλου είναι να δώσει και όλη του την περιουσία για να αποκτήσει οτιδήποτε θέλει.

Οι δεν τρελαίνονται με κάθε αρνητική κριτική από τους μεν λες και η ζωή τους εξαρτάτε από την apple!

Οπότε μην χαλιέστε  όταν πάρα πολλά άτομα σας αποκαλούν μετόχους! Αφού αυτή την εντύπωση δίνεται! Αποδεχτείτε το!

Για να μην ξεχάσω ότι όποιος τολμήσει να κατακρίνει οτιδήποτε από iphone πρέπει οπωσδήποτε να είναι fan κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας (Samsung) και όχι απλά επειδή έχει άποψη.

Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η λυσσαλέα πολλές φορές υποστήριξη στην apple ακόμα και όταν γνωρίζουν ότι έχουν άδικο! Μακάρι να είναι τόσο μάχιμοι και στα γενικότερα προσωπικά τους θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...