DjTvenz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πάντως 9 στους 10 που ξέρω που έχουν Ιphone μετα απο καιρο δεν λέω, τους έχει χαλάσει το home button! Εεε ας το βγαλει η apple αυτο το Home button να τελειωνουμε! Ας αντιγραψει και αυτη κάποιον να βαλει δακτυλικο αποτυπωμα στην Οθόνη. Αλλα και αυτο οταν το κάνει καινοτομια θα το πουνε!!! Οχι να λεμε και νέο χαρακτηριστικό το software button που πάνω κατω με την ιδια λειτουργια υπηρχε απο το 4! 2
Konstantinos! Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εγω παντως ξερω πως στο s7 edge μου ο fingerprint sensor ειναι gtp, κατωτερος του xiaomi note 3 της γυναικας μου... και ενας απο τους λογους φυσικα ειναι κ το σχημα του home button... 3 στις 5 φορες που θελω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο κανει fail 1-2 φορες
nick_gr2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το 'χω ΜΟΝΙΜΑ ενεργοποιημένο, βασικά, εγώ! Ανέκαθεν, επειδή δεν ήθελα να "σαπίσω" το home button με τα άπειρα "κλικ" πάνω του καθημερινά, είχα μόνιμα αυτό ενεργοποιημένο. και ποιά είναι ακριβώς η λογική πίσω από αυτό; να το χαρεί ο επόμενος που θα το παρει μεταχειρισμένο; 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αισθάνομαι άσχημα που αφαιρούσα trollομηνύματα απο ένα σημείο και μετά από topics για τη samsung (σχετικά με τις ...φωτιές), μιας και μερικοί είχατε αγανακτήσει και μου γκρινιάζατε... 3
KnightRider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά πραγματικά τώρα αυτό θεωρείται ότι προχωράει μπροστά η τεχνολογία ? Πόσο κοροϊδία ποια ?? από τι κατάλαβα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν στην ανθρώπινη λογική !! Δεν γίνεται άλλο να βλέπουμε τέτοιες χαζές ειδήσεις - το συγκεκριμένο άρθρο θα πρεπε εδώ και πολλά χρόνια να το είχαν κάνει. Πότε θα δούμε κάτι καινούργιο που να είναι ουσιώδες και κάτι καινούργιο ?? Χάθηκε δηλ να βγάλουν κάτι τέτοιες ειδήσεις: Smartwatch με ολόγραμμα αντί για οθόνη 10.000mAh μπαταρία σε smartphone χωρίς μεγάλο μέγεθος (κάτι που θα πρεπε να γίνει εδώ και καιρό) Smartphone με ενσωματωμένο DVB-Τ Απόφαση να βάζουν IR σε ότι smartphone βγαίνει (για έλεγχο τηλεόρασης,κλιματιστικό,ηχοσύστημα κλπ) Βελτιωμένο GPS - αντί να περιμένουμε κάτι λεπτά μέχρι να βρει την τοποθεσία μας Κινητό που να φορτίζει μέσω της θερμότητας (όταν το ακουμπάμε με το χέρι και εφόσον η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή) Smartphone με πολύ δυνατά ηχεία και HiFi ήχο Smartphone με LED + με Xenon φλας για φωτογραφίες 4
dreamkiller777 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Navigation bar και σε Apple.Δ εν άντεξε να μη το βάλει.
DaemonLord92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά πραγματικά τώρα αυτό θεωρείται ότι προχωράει μπροστά η τεχνολογία ? Πόσο κοροϊδία ποια ?? από τι κατάλαβα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν στην ανθρώπινη λογική !! Δεν γίνεται άλλο να βλέπουμε τέτοιες χαζές ειδήσεις - το συγκεκριμένο άρθρο θα πρεπε εδώ και πολλά χρόνια να το είχαν κάνει. Πότε θα δούμε κάτι καινούργιο που να είναι ουσιώδες και κάτι καινούργιο ?? Χάθηκε δηλ να βγάλουν κάτι τέτοιες ειδήσεις: Smartwatch με ολόγραμμα αντί για οθόνη 10.000mAh μπαταρία σε smartphone χωρίς μεγάλο μέγεθος (κάτι που θα πρεπε να γίνει εδώ και καιρό) Smartphone με ενσωματωμένο DVB-Τ Απόφαση να βάζουν IR σε ότι smartphone βγαίνει (για έλεγχο τηλεόρασης,κλιματιστικό,ηχοσύστημα κλπ) Βελτιωμένο GPS - αντί να περιμένουμε κάτι λεπτά μέχρι να βρει την τοποθεσία μας Κινητό που να φορτίζει μέσω της θερμότητας (όταν το ακουμπάμε με το χέρι και εφόσον η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή) Smartphone με πολύ δυνατά ηχεία και HiFi ήχο Smartphone με LED + με Xenon φλας για φωτογραφίες 1) Ποιος ο λογος να εχει ολογραμμα? 2)Και εγω θα θελα να εχουμε τετοιες χωρητικοτητες σε compact μεγεθος αλλα χλωμο το κοβω προς το παρον 3)Μου ειναι αδιαφορο 4)Το οτι καποια ατομα χρησιμοποιουν το IR blaster δεν σημαινει οτι ειναι αναγκαιο να μπαινει σε καθε κινητο 5)Δεν ξερω ποιο κινητο εχεις αλλα σε μενα ο εντοπισμος της τοποθεσιας μ γινεται σχεδον ακαριαια 6) Ουτοπικη τεχνολογια. Τα υπολοιπα δυο μου ειναι εξισου αδιαφορα καθως μουσικη δεν ακουω απο τα ηχεια του κινητου μ και στις φωτογραφιες το LED flash μ ειναι αρκετο (υποφερει βεβαια σε καποιες περιπτωσεις) ενω αμα θελω κατι καλυτερο εχω και την dslr. 1
kastor-Ntouts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά πραγματικά τώρα αυτό θεωρείται ότι προχωράει μπροστά η τεχνολογία ? Πόσο κοροϊδία ποια ?? από τι κατάλαβα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν στην ανθρώπινη λογική !! Δεν γίνεται άλλο να βλέπουμε τέτοιες χαζές ειδήσεις - το συγκεκριμένο άρθρο θα πρεπε εδώ και πολλά χρόνια να το είχαν κάνει. Πότε θα δούμε κάτι καινούργιο που να είναι ουσιώδες και κάτι καινούργιο ?? Χάθηκε δηλ να βγάλουν κάτι τέτοιες ειδήσεις: Smartwatch με ολόγραμμα αντί για οθόνη 10.000mAh μπαταρία σε smartphone χωρίς μεγάλο μέγεθος (κάτι που θα πρεπε να γίνει εδώ και καιρό) Smartphone με ενσωματωμένο DVB-Τ Απόφαση να βάζουν IR σε ότι smartphone βγαίνει (για έλεγχο τηλεόρασης,κλιματιστικό,ηχοσύστημα κλπ) Βελτιωμένο GPS - αντί να περιμένουμε κάτι λεπτά μέχρι να βρει την τοποθεσία μας Κινητό που να φορτίζει μέσω της θερμότητας (όταν το ακουμπάμε με το χέρι και εφόσον η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή) Smartphone με πολύ δυνατά ηχεία και HiFi ήχο Smartphone με LED + με Xenon φλας για φωτογραφίες Συμφωνουμε οτι θα μπορουσε να υπαρχει παραπανω καινοτομια και οτι κανεις δεν κανει ενα βημα παραπανω , αλλα μερικες απτις ιδεες αυτες βρισκουν πανω σε φυσικα φραγματα. Δηλαδη hi-fi ηχο απο ηχειο διαμετρου 1cm? Και αυτο με τη θερμοτητα , εδω δυσκολευονται να "εξαγουν" τη θερμοτητα που παραγει το ιδιο , θελεις κι αλλη? small steps at a time 2
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά πραγματικά τώρα αυτό θεωρείται ότι προχωράει μπροστά η τεχνολογία ? Πόσο κοροϊδία ποια ?? από τι κατάλαβα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν στην ανθρώπινη λογική !! Δεν γίνεται άλλο να βλέπουμε τέτοιες χαζές ειδήσεις - το συγκεκριμένο άρθρο θα πρεπε εδώ και πολλά χρόνια να το είχαν κάνει. Πότε θα δούμε κάτι καινούργιο που να είναι ουσιώδες και κάτι καινούργιο ?? Χάθηκε δηλ να βγάλουν κάτι τέτοιες ειδήσεις: Smartwatch με ολόγραμμα αντί για οθόνη 10.000mAh μπαταρία σε smartphone χωρίς μεγάλο μέγεθος (κάτι που θα πρεπε να γίνει εδώ και καιρό) Smartphone με ενσωματωμένο DVB-Τ Απόφαση να βάζουν IR σε ότι smartphone βγαίνει (για έλεγχο τηλεόρασης,κλιματιστικό,ηχοσύστημα κλπ) Βελτιωμένο GPS - αντί να περιμένουμε κάτι λεπτά μέχρι να βρει την τοποθεσία μας Κινητό που να φορτίζει μέσω της θερμότητας (όταν το ακουμπάμε με το χέρι και εφόσον η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή) Smartphone με πολύ δυνατά ηχεία και HiFi ήχο Smartphone με LED + με Xenon φλας για φωτογραφίες Καλά και συ αν περιμένεις να διαβάζεις μόνο τέτοιες ειδήσεις τότε το Insomnia θα πρέπει να σταματήσει εντελώς να βγάζει νέα για τα επόμενα 2-3 χρόνια...
KnightRider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 1) Ποιος ο λογος να εχει ολογραμμα? To γεγονός ότι η τεχνολογία να πάει μπροστά ?? Δεν θα ταν ωραίο δηλ να μιλάς Skype με ολόγραμμα και το άτομο να το βλέπεις σαν να είναι δίπλα σου ?? Υποτίθεται όταν δίνεις 800€ για κινητό σημαίνει ότι είναι πρακτικό και πως είναι όλα σε μια συσκευή !!! Καλά και συ αν περιμένεις να διαβάζεις μόνο τέτοιες ειδήσεις τότε το Insomnia θα πρέπει να σταματήσει εντελώς να βγάζει νέα για τα επόμενα 2-3 χρόνια... Δεν το είπα για το Insomnia - το λέω γενικά για τα MME
james01gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 δηλαδή πόσο μπροστά είναι η MS που δεν έχει home button στο κινητό αλλά έχει touch κουμπί; αλλά εφόσον το μήλο γνωρίζει ότι θα χαλάσει το κουμπάκι έχει έτοιμη την εναλλακτική. βασικά αυτό είναι καλή εναλλακτική μιας και τα κουμπιά αυτά στα μήλα χαλάνε και εάν είσαι εκτός εγγύησης μπορείς να δουλέψεις το κινητό. άσε που εάν δεν κάνω λάθος όταν φτιάξεις την οθόνη το home button μπορεί να μη δουλέψει σωστά;
DaemonLord92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 To γεγονός ότι η τεχνολογία να πάει μπροστά ?? Δεν θα ταν ωραίο δηλ να μιλάς Skype με ολόγραμμα και το άτομο να το βλέπεις σαν να είναι δίπλα σου ?? Υποτίθεται όταν δίνεις 800€ για κινητό σημαίνει ότι είναι πρακτικό και πως είναι όλα σε μια συσκευή !!! Εγω μαζι σου, προφανως και θελω να προχωραει η τεχνολογια απλα ρωτησα ποια θα ηταν η χρησιμοτητα του ολογραμματος ή μαλλον τι παραπανω θα μου εδινε σε συγκριση με την οθονη.
kastor-Ntouts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το ολογραμμα χρειαζεται απ'οσο ξερω αντανακλαση φωτος "γυρω γυρω" οποτε εκτος και αν εβγαιναν καθρεπτακια απτο smartwatch" , ειναι αδυνατο , αλλα μπορει να κανω λαθος .
KnightRider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εγω μαζι σου, προφανως και θελω να προχωραει η τεχνολογια απλα ρωτησα ποια θα ηταν η χρησιμοτητα του ολογραμματος ή μαλλον τι παραπανω θα μου εδινε σε συγκριση με την οθονη. Nα έχει καλύτερα χρώματα (λόγω του RGB και επειδή είναι το φως) + ενδέχεται να έχει πιο γρήγορη απόκριση δηλ 0.1ms σαν τις CRT + δεν θα φαίνονται pixelιάσματα + τα παιχνίδια θα είναι πιο διασκεδαστικά.
Makis38 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 το assistive touch ειναι βασικα με λειτουργια κουμπιου μονο... μπορειτε να το κανεται απο τις ρυθμισεις οποτε θελετε... μπραβο της διοτι μπορει να φανει χρήσιμο.. Assistive button ενεργοποιημένο από την πρώτη μέρα με τις 6 λειτουργίες των φυσικών κουμπιών. Δηλαδή το πάνω lock screen, το κάτω home button, 2 δεξιά volume up down, δύο αριστερά screenshot και multitasking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα