arsenal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μια πολυ γενικη ερώτηση.Αισθάνομαι "τύψεις" προσωπικα γιατι στα περισσοτερα παιχνίδια αφου ττελειωσω το στορυ τα παραταω για να περασω στο επομενο game.Τελευταια βεβαια προαπσθω να κραταω μια ισορροπία στα παιχνιδια με side quest οποτε ενδιαμεσα με το στορυ ασχολουμαι λιγο.Με εξαιρεση του γουιτσερ που ασχοληθηκα παρα πολυ.Τωρα παιζω Μαφια 3 αλλα ειναι τοοσ αθλιο που απλως περιμενω να τελειωσω το στορυ και να το κανω delete.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Yep. Συνήθως δίνουν ΧΡ, πράγματα και παραπάνω ιστοριούλες. 1
arsenal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Συνήθως..ΠΧ στο Witcher 3 σχεδον σε "αναγκαζε" (τι παιχνιδαρα)
chrisde Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Καλά όπως τη βρίσκει ο καθένας. Και εγώ προσωπικά αν δεν τα παίζω (τα sidequests ) αισθάνομαι τύψεις... Στο Witcher εννοείται οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα παίζεις...
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αν αξίζουν όπως στο W3 ναι, αλλιώς όχι.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αναλόγως το παιχνίδι, backlog, ελεύθερο χρόνο κι αν θέλω να πάρω όλα τα achievements/trophies.
Tobajara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τα ξεσκίζω, ακόμα και σε βάρος του pacing, level up κλπ. Τα αφήνω μόνο όταν είναι διαρκώς ανανεούμενα random quests τύπου Skyrim, που με έστελνε δέκα φορές να καθαρίσω τη σπηλιά από τους bandits (αστοδιάλο τράβα μόνος σου, χάπατο) ή εντελώς καμμένα collectathlons χωρίς νόημα. Δεν έχω πρόβλημα αν στην πορεία του gameplay βρεθώ με 10 wolf pelts (έτσι κι αλλιώς είμαι από αυτούς που σκοτώνουν orcs και παίρνουν ακόμα και τα άπλυτα σώβρακα για λάφυρα) αλλά δε θα σκάσω κιόλας αν έχω χάσει κάτι. Η άλλη μου λόξα, ειδικά σε hack 'n' slash, είναι να μαζεύω για συλλογή όλα τα unique/ set items του παιχνιδιού. Δυστυχώς ποτέ δεν το καταφέρνω αλλά χαίρομαι απίστευτα τη διαδικασία και το γεμάτο stash. Στο Path of Exile ειδικά μου είχε γίνει ψύχωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα