Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια πολυ γενικη ερώτηση.Αισθάνομαι "τύψεις" προσωπικα γιατι στα περισσοτερα παιχνίδια αφου ττελειωσω το στορυ τα παραταω για να περασω στο επομενο game.Τελευταια βεβαια προαπσθω να κραταω μια ισορροπία στα παιχνιδια με side quest οποτε ενδιαμεσα με το στορυ ασχολουμαι λιγο.Με εξαιρεση του γουιτσερ που ασχοληθηκα παρα πολυ.Τωρα παιζω Μαφια 3 αλλα ειναι τοοσ αθλιο που απλως περιμενω να τελειωσω το στορυ και να το κανω delete.

Δημοσ.

Καλά όπως τη βρίσκει ο καθένας. Και εγώ προσωπικά αν δεν τα παίζω (τα sidequests  :P ) αισθάνομαι τύψεις...

Στο Witcher εννοείται οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα παίζεις...

Δημοσ.

Τα ξεσκίζω, ακόμα και σε βάρος του pacing, level up κλπ. Τα αφήνω μόνο όταν είναι διαρκώς ανανεούμενα random quests τύπου Skyrim, που με έστελνε δέκα φορές να καθαρίσω τη σπηλιά από τους bandits (αστοδιάλο τράβα μόνος σου, χάπατο) ή εντελώς καμμένα collectathlons χωρίς νόημα. Δεν έχω πρόβλημα αν στην πορεία του gameplay βρεθώ με 10 wolf pelts (έτσι κι αλλιώς είμαι από αυτούς που σκοτώνουν orcs και παίρνουν ακόμα και τα άπλυτα σώβρακα για λάφυρα) αλλά δε θα σκάσω κιόλας αν έχω χάσει κάτι.

Η άλλη μου λόξα, ειδικά σε hack 'n' slash, είναι να μαζεύω για συλλογή όλα τα unique/ set items του παιχνιδιού. Δυστυχώς ποτέ δεν το καταφέρνω αλλά χαίρομαι απίστευτα τη διαδικασία και το γεμάτο stash. Στο Path of Exile ειδικά μου είχε γίνει ψύχωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...