Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω εάν είναι εφικτό, όπως λέγεται, να διακόψεις συμβόλαιο ( τηλεφώνου-ίντερνετ ) χωρίς να πληρώσεις penalty εφόσον υπάρχουν τεχνικά θέματα στην σύνδεση? Πρέπει να δηλωθούν μια η περισσότερες βλάβες με συγκεκριμένο τρόπο εκτός της αναφοράς τους από το τηλέφωνο ή πρέπει να προβεί ο πελάτης σε άλλες διαδικασίες? Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω εάν είναι εφικτό, όπως λέγεται, να διακόψεις συμβόλαιο ( τηλεφώνου-ίντερνετ ) χωρίς να πληρώσεις penalty εφόσον υπάρχουν τεχνικά θέματα στην σύνδεση? Πρέπει να δηλωθούν μια η περισσότερες βλάβες με συγκεκριμένο τρόπο εκτός της αναφοράς τους από το τηλέφωνο ή πρέπει να προβεί ο πελάτης σε άλλες διαδικασίες? Ευχαριστώ πολύ!

ναι γινεται και εχει γινει.αν ενα ζητημα δεν μπορει να λυθει  για χ ψ λογο δεν θα χρεωθεις penalty αφου δεν μπορεις να εχεις την υπηρεσια που θες.αναλογως το προβλημα παντα.αν δηλαδη η γραμμη παιζει 8 Mbit και εσυ λες εγω θελω 20 σιγουρα δεν θα γλυτωσεις το penalty

Δημοσ.

Παρεμφερής ερώτηση από εμένα τον ταλαίπωρο.

Έχω ζητήσει μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής από τον ΟΤΕ, μέσα στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, και αύριο κλείνω τρεις βδομάδες χωρίς τηλέφωνο. Μπορώ να διακόψω και να τους πω τα χρωστούμενα γράφτα στο χιόνι;

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση πελατών, για να πιάσω γραμμή στα ραντεβού πρέπει να πάρω μόνο 8 το πρωι που ανοίγουν οι γραμμές διότι αλλιώς ακούω μουσική ώσπου να πέσει η γραμμή.

Για πείτε ρε παιδιά.

Δημοσ.

θεωρητικα γινεται.πρακτικα αν πας σε αλλο παροχο σιγουρα θα χρειαστει να περιμενεις αλλες 2 εβδομαδες.επισης το βασικο ειναι αμα πας σε αλλο παροχο μην σου πει ο οτε οτι εχει περασει η προθεσμια υποαναχωρησης και τιποτα τετοια κουφα.επισης ακομα και αν φυγεις οτι εχει μεινει υπολοιπο πρεπει να το εξοφλησεις.αλλα ναι καλο θα ηταν να πας σε καναν εναλλακτικο αμα υπαρχει

Παρεμφερής ερώτηση από εμένα τον ταλαίπωρο.

Έχω ζητήσει μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής από τον ΟΤΕ, μέσα στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, και αύριο κλείνω τρεις βδομάδες χωρίς τηλέφωνο. Μπορώ να διακόψω και να τους πω τα χρωστούμενα γράφτα στο χιόνι;

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση πελατών, για να πιάσω γραμμή στα ραντεβού πρέπει να πάρω μόνο 8 το πρωι που ανοίγουν οι γραμμές διότι αλλιώς ακούω μουσική ώσπου να πέσει η γραμμή.

Για πείτε ρε παιδιά.

Δημοσ.

Μα δε μου αφήνουν επιλογή.

Έχω κλείσει ραντεβού, δεν ήρθαν

3 φορές μου λέει ο ένας στα ραντεβού πρέπει να παραλάβεις εξοπλισμό για να έρθει ο τεχνικός, στο καπάκι ο άλλος στο 13888 μου λέει δε χρειάζεται να παραλάβεις αφού το ρούτερ σου είναι για ευρυζωνική.

Αρκεί να μη χρειαστεί πρώτα να εξοφλήσω και μετά να πάω σε άλλη εταιρεία. Πλάκα θα έχει να μου ζητήσουν χρήματα και για τις τρεις βδομάδες χωρίς τηλέφωνο.

Δημοσ.

φίλε παρόμοιο πρόβλημα έχει ένας φίλος μου με οτε δεν έχει ίντερνετ έρχονται τεχνικοί στρώνει 30 λεπτά μετά ξανά τα ίδια 

Δημοσ.

φίλε παρόμοιο πρόβλημα έχει ένας φίλος μου με οτε δεν έχει ίντερνετ έρχονται τεχνικοί στρώνει 30 λεπτά μετά ξανά τα ίδια 

αλλο προβλημα το ενα αλλο το αλλο.

Μα δε μου αφήνουν επιλογή.

Έχω κλείσει ραντεβού, δεν ήρθαν

3 φορές μου λέει ο ένας στα ραντεβού πρέπει να παραλάβεις εξοπλισμό για να έρθει ο τεχνικός, στο καπάκι ο άλλος στο 13888 μου λέει δε χρειάζεται να παραλάβεις αφού το ρούτερ σου είναι για ευρυζωνική.

Αρκεί να μη χρειαστεί πρώτα να εξοφλήσω και μετά να πάω σε άλλη εταιρεία. Πλάκα θα έχει να μου ζητήσουν χρήματα και για τις τρεις βδομάδες χωρίς τηλέφωνο.

καλο ειναι το ρουτερ να ειναι σε σενα για να δει οτι ολα ειναι οκ και οτι δεν εχει θεμα ο εξοπλισμος.αλλο τοσο αν εχεις voip.πρεπει να δεις τι παιζει αμα διακοψεις μην βρεθεις ξαφνικα να χρωστας τελος διακοπης.δεν ξερω αν μπορεις να παρεις το ρουτερ εσυ απο καποιο καταστημα αλλα αμα δεν γυρισεις σε voip τοτε το παλιο σου ρουτερ που εχεις κανει οποτε μπορει να ερθει τεχνικος.αν τωρα το παλιο σου ειναι το speedport 2 entry τοτε ειναι voip οποτε παλι μπορει να ερθει ο τεχνικος ακομα και αν σου δωσουν voip

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!

Εγω εχς μεγαλο προβλημα με την πολυ καλη και υπεροχη και φανταστικη FORTHNET! (Δεν τα εννοω φυσικα!)

Απο την πρωτη μερα που εκανα συνδεση μαζι τους 6/6 η γραμμη μου συγχρονιζει 11-12 mbps και η γραμμη τις 20 μερες του μηνα

κατεβαζει με 400-500 kb/s max αν οχι κατι 200αρακια αντι του 1,2-1,1 mb/s δεν κανει αποσυνδεσεις απλα πρεπει να κανω 5 επανεκκινησεις και να φτιαξει 1-2 μερες  αλλα μπορει να κανω και 20 για να συμπεριφερθει σωστα!

Για να μην τα κανω παραμυθι εχουν ερθει 5-6 τεχνικοι εχουν κανει προσομειωση σε ΑΚ 2 φορες (προχτες εγινε η δευτερη) μου αλλαξαν και στην αρχη γραμμη και ψιλο συνηλθε αλλα τπτ....  εχω μιλησει με αθηναιους τεχνικους πανω απο 20-25 ατομα με περνουν κατι ασχετοι με το θεμα σαν να μην τρεχει τπτ και οτι δεν εχει η γραμμη κατι γιατι γενικοτερα δεν εχουν ολο αυτο το διαστημα βρει που οφειλεται και γενικοτερα; υπαρχει ενας εμπαιγμος επι του θεματος αλλα το θεμα ειναι οτι εγω πληρωνω 31,60 μηνα με το μηνα και υπηρεσιες δεν εχω! Αφηστε που καθε φορα που ερχονταν τεχνικοι ο ενας αναιρουσε τον αλλο οταν του αναιφερα τι ενεργειες εχουμε ηδη κανει ...... επισης κουραστηκα πια να μιλαω 2 φορες την εβδομαδα με τεχνικους και να κοροιδευω τον εαυτο μου και ετσι τους ειπα οτι δεν θα ξαναδεχτω κανεναν τεχνικο οπως και να με στειλουν στο εμπορικο τμημα να με αφησουν πια να αποχωρησω αφου απο την πρωτη μερα και για 5 μηνες δεν υπαρχει λυση! Απο εκει μου παν να στειλω 1 μειλ στα κεντρικα με την δυσαρεσκεια μου περιγραφοντας το περιστατικο μιας και εχω 1 αρχειο καταγραφης σε αυτους οσο 1 γυπεδο και οτι επιθυμω να φυγω ατελως και ετσι εκανα! Απο τοτε μια ασχετη με πηρε και αφου της εβαλα τις φωνες ειδε το αρχειο καταγραφης και ειπε οτι θα ξανακαλεσει με μια οριστηκη απαντηση λυση! Αμ δε δεν καλεσε εκανε οτι μου καναν καθε φορα που μου λεγαν για ενημερωση! Τους καλουσα εγω πισω 4-5 μερες μετα να ψαχνω απαντησεις! Ετσι στελνω και δευτερο μειλ με εντονοτερο υφος και περιμενοντας το τμημα παραπονων...  Και μετα απο αυτην αναμονη και μετα την αφυξη ενος λογαριασμου βονταφον στα 90 ευρω επειδη το χρησιμοποιω σαν ρουτερ και επειδη εχασα και 300 ευρω απο πελατη μην μποροντας να δωσω εγκαιρα μια προσφορα λογο του νετ να κανω αιτηση στον οτε για να δουν οτι δεν αστειευομαι και οτι εχω αγανακτησει πλεον....  Ο οτε ζητησε την γραμμη με ενημερωσε η νοβα και μου πε οτι πρεπει να μιλησω με το τμημα παραπονων για να πουν αν πρεπει να φυγω ατελως! Σημερα λοιπον με πηρε και ισχυριζοταν οτι δεν μπορουν να το βγαλουν αδυναμια επιλυσης γιατι 5 μηνες μετα δν εχουν καταληξει και προσπαθουσε να με πεισει να στειλει παλι τεχνικο σαν μια λυση και η αλλη λυση να φυγω ριχνοντας 180 ευρω! εγω της εξηγησα εντονως οτι εχει γινει και οτι πληρωνω και οτι χανω χρηματα αρα??? αλλα εκει το χαβα της! ειπα οκ για τον τεχνικο αλλα το χω μετανιωσει και κατα πασα πιθανοτητα θα τον ακυρωσω καθως σκεφτομαι να τους γραψω στο χιονι και με τα λεφτα και να πανε οπου θελουν αρκετα με ξεζουμισαν εσεις τι λετε???

Δημοσ.

το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι αν για καποιο λογο φτιαχτει το προβλημα και παραμεινεις στην forthnet θα μπορουσες να ζητησεις πιστωση για το χρονικο διαστημα που δεν επαιζες σωστα.τωρα τι θα σου δωσουν αν θα σου δωσουν δεν ξερω.απο την αλλη ναι θα μου πεις τι να κανω την πιστωση αφου εχω ταλαιπωρηθει τοσο.απλα στο λεω.

Δημοσ.

Poulinos εμενα δεν με ενδιαφερει η πιστωση αυτου του ειδους.... για μενα ειναι αναξιοπιστοι πλεον κ εχω κουραστει πολυ με την αναισθησια τους εκει περα! Μονιμα τους κυνηγαω οποτε ηρθε κ εμενα η ωρα να τους γειωσω γτ 5 μηνες τωρα μονο λεφτα ριχνω κ αποτελεσμα τπτ.... αφου λοιπον το πανε εκβιαστικα ας πανε σε οποιο δικαστηριο θελουν να χητουν τελως αποχωρησης

Δημοσ.

απλα στο ειπα σε περιπτωση που το ελυναν.δεν ξερω τι μπορει να ειναι το προβλημα για να σου πω κατι παραπανω.αν πχ ειναι στο χαλκο τοτε το προβλημα αυτο θα ερθει και στον επομενο παροχο για παραδειγμα.

κατα τα αλλα ναι μπορεις να αφησεις να ερθει τεχνικος ακομα μια φορα αφου ετσι και αλλιως δεν θα χρεωθει το ραντεβου και μετα τους λες οτι οκ ηρθε πχ ο τεχνικος δεν το ελυσε οποτε θελω να διακοψω χωρις να πληρωσω.

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα και παλι.... Τελικα δεν αφησα κανεναν τεχνικο να ρθει και τους γειωσα! Ο ΟΤΕ πηρε την γραμμη με συνδεσε και το ιντερνετ δουλευει μπαλα! Ετσι απλα ο τεχνικος του οτε μονο το ρουτερ εβαλε δεν αγγιξε ουτε βιδα και η συνδεση μεχρι στιγμης κατεβαζει με σωστες για τον συγχρονισμο ταχυτητες! Τα ζωα! Με ταλαιπωρουσαν 5 μηνες τσαμπα.... Οι αχρηστοι! Αλλα αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπαει και τον νοικοκυρη! Τωρα θα παρουν για αποζημιωση τα..... ΓΝΩΣΤΑ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...