hd1515 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Επειδή με προβληματίσατε θα μπορούσατε να μου προτείνετε και κάποια μοντέλα 48 ιντσών ώστε να τα έχω κατά νου όταν πάω σε κάποιο κατάστημα για να δω εάν μου κάνει το μέγεθος και η ανάλυση ? πόσο 600-650 max Ευχαριστώ για τις προτάσεις + τις συμβουλές σας Δεν ξέρω αν είναι λίγο υπερβολικό το μέγεθος αυτό για 2,5 με 3 μέτρα 1
graphist83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Η 50KU6000 στα 599€ μάλλον στα λεφτά αυτά είναι από τις πιο value for money. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 εγώ τόσο κάθομαι στο δωμάτιο μου και θα πάρο 48-55 turbo X αλλιώς LG μια απλή 1080p , αφού δεν βλέπω content 4k ούτε καν 2k δεν έχω VDSL να κατεβάσω bluray για να δω και παραπάνω resolution, οποτε πιο το νόημα να πάρο μια 4k ? στο PC θα φαίνεται απαίσια η 4k αφού δεν είναι monitor. είναι πολύ νωρίς ακόμα για 4k ΙΔΡ και ιστορίες- εδώ τα PC δεν τρέχουν καλά καλά 4k χωρίς να χρηματοδοτήσεις την ΔΕΗ Η 50KU6000 στα 599€ μάλλον στα λεφτά αυτά είναι από τις πιο value for money. αυτή ναι όμορφη τηλεόραση όντως αξίζει 599
cabdik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 εγώ τόσο κάθομαι στο δωμάτιο μου και θα πάρο 48-55 turbo X αλλιώς LG μια απλή 1080p , αφού δεν βλέπω content 4k ούτε καν 2k δεν έχω VDSL να κατεβάσω bluray για να δω και παραπάνω resolution, οποτε πιο το νόημα να πάρο μια 4k ? στο PC θα φαίνεται απαίσια η 4k αφού δεν είναι monitor. είναι πολύ νωρίς ακόμα για 4k ΙΔΡ και ιστορίες- εδώ τα PC δεν τρέχουν καλά καλά 4k χωρίς να χρηματοδοτήσεις την ΔΕΗ αυτή ναι όμορφη τηλεόραση όντως αξίζει 599 πολυ αντιφατικο ποστ...!! (no offence) αξιζει ή δεν αξιζει τελικα? στις τιμες που εχουν κατεβει οι 4Κ τηλεορασεις, δεν εχει σημασια πια, τι βλεπεις....!! παιρνεις με ιδια χρηματα 4Κ τηλεοραση αντι 1080Ρ και δεν ψαχνεσαι περαιτερω για τις λεπτομερειες, αν σηκωνει την αναλυση το πισι, αν δεν κατεβαζεις 4Κ υλικο, ..κλπ..! δεν εχει καμια σημασια..! απλα παιρνεις καλυτερο Hardware. 1
heavyrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 εγώ τόσο κάθομαι στο δωμάτιο μου και θα πάρο 48-55 turbo X αλλιώς LG μια απλή 1080p , αφού δεν βλέπω content 4k ούτε καν 2k δεν έχω VDSL να κατεβάσω bluray για να δω και παραπάνω resolution, οποτε πιο το νόημα να πάρο μια 4k ? στο PC θα φαίνεται απαίσια η 4k αφού δεν είναι monitor. είναι πολύ νωρίς ακόμα για 4k ΙΔΡ και ιστορίες- εδώ τα PC δεν τρέχουν καλά καλά 4k χωρίς να χρηματοδοτήσεις την ΔΕΗ αυτή ναι όμορφη τηλεόραση όντως αξίζει 599 μονο που δεν αναφερομαστε σε εσενα σ αυτο το θεμα αλλα στον HD1515. μια χαρα σηκωνουν 4κ αναλυση τα pc ,μη σου πω και χωρις καρτα γραφικων, με τα γραφικα της cpu... αν θες βεβαια gaming ναι εκει αλλαζει το πραμα. Η ΔΕΗ που κολλαει στο θεμα αδυνατω να καταλαβω... Δηλαδη με adsl γιατι δεν μπορεις να κατεβασεις bluray; Σου λεει καπου "αααα εχεις adsl δεν σ αφηνω να το κατεβασεις αυτο" ; Δεν ειναι καθολου νωρις για 4Κ, αν εσυ εχεις αγνοια επι του θεματος δεν παει να πει σε καμια περιπτωση οτι ειναι νωρις, γι αυτον που τον ενδιαφερει πραγματικα και ξερει που και πως να ψαξει.
hd1515 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καμιά άλλη πρόταση??? ευχαριστώ graphist83 θα την έχω κατά νου όταν πάω να δω μοντέλα στο κατάστημα
Age4Greeks Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δες και αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/9777794/Sony-KD-49XD7005.html
ronaldofenomeno Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη με adsl γιατι δεν μπορεις να κατεβασεις bluray; Σου λεει καπου "αααα εχεις adsl δεν σ αφηνω να το κατεβασεις αυτο" ; εχει βαση αυτο που λεει, θα ενωει οτι με adsl για να κατεβασεις μια ταινια παραδειγμα 20gb, θα σου παρει εως και 3 μερες ανοιχτο το pc μεχρι να κατεβει και να την δεις αν εχεις παραδειγμα 5mbps οπως εχω εγω....
heavyrain Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 εχει βαση αυτο που λεει, θα ενωει οτι με adsl για να κατεβασεις μια ταινια παραδειγμα 20gb, θα σου παρει εως και 3 μερες ανοιχτο το pc μεχρι να κατεβει και να την δεις αν εχεις παραδειγμα 5mbps οπως εχω εγω.... Το προβλημα δεν βλεπω καπου εγω ομως. Ο περισσοτερος κοσμος εχει το pc ανοιχτο 24/7 ( η εχει ενα παλιο pc με ελαχιστη καταναλωση μονο για κατεβαστηρι) . Απλα κανεις υπομονη, δεν ειναι αναγκη να καταστροφολογουμε. 1
cabdik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 εχει βαση αυτο που λεει, θα ενωει οτι με adsl για να κατεβασεις μια ταινια παραδειγμα 20gb, θα σου παρει εως και 3 μερες ανοιχτο το pc μεχρι να κατεβει και να την δεις αν εχεις παραδειγμα 5mbps οπως εχω εγω.... θα συμφωνησω με τον heavyrain Το προβλημα δεν βλεπω καπου εγω ομως. Ο περισσοτερος κοσμος εχει το pc ανοιχτο 24/7 ( η εχει ενα παλιο pc με ελαχιστη καταναλωση μονο για κατεβαστηρι) . Απλα κανεις υπομονη, δεν ειναι αναγκη να καταστροφολογουμε. αλλα και να μην εχεις ενα 2ο πισι, γιατι δεν γινεται ολοι να εχουν κι ενα 2ο πισι για κατεβαστηρι, ανετα μπορεις να αφησει ανοικτο το πισι και να κατεβασεις σε ενα 24ωρο τα 20Gb. μαλιστα....., εγω προχτες, αγορασα και εγκατεστησα ενα παιχνιδι 15GB. το αφησα το βραδυ και την επομενη μερα ειχε τελειωσει..! δεν ειναι δα, και αναγκη να κατεβει η ταινια σε 10λεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα