Προς το περιεχόμενο

[Θήκη HDD-SDD] ORICO 2139U3 2.5 inch Transparent USB3.0 Hard Drive Enclosure $4.89 ~€4.44 (Zapals)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον καθένα ότι θέλουν λένε, χθες μου είπαν το έστειλαν 28 σήμερα που είπαν αυτό :P

We feel really sorry for the late delivery since we were sold several hundreds thousand pieces of this item, and it's a newest model, so our manufacture spent several days to produce them.

Upon further investigation, your order was shipped out on Oct 29 via HongKong Post without tracking info.

Δημοσ.

Στον καθένα ότι θέλουν λένε, χθες μου είπαν το έστειλαν 28 σήμερα που είπαν αυτό :P

We feel really sorry for the late delivery since we were sold several hundreds thousand pieces of this item, and it's a newest model, so our manufacture spent several days to produce them.

Upon further investigation, your order was shipped out on Oct 29 via HongKong Post without tracking info.

Μια από τα ιδια σε chat πριν λίγο. Δυο μέρες πριν μου έλεγαν να περιμένω και οταν ειναι διαθέσιμο θα το στείλουν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει. Θα περιμένω λίγο ακόμα και ζητήσω refund...

Δημοσ.

Και σε εμένα τα ίδια, μου είπαν στο chat ότι έφυγε 29/10, το status παραμένει ως "Processing" και αγνόησαν την έξτρα πληρωμή 2.31$ που τους έκανα για να γίνει upgrade το shipping από απλό -> registered/tracking (δεν ξέρουν οι ίδιοι πώς έφυγε το πακέτο λολ).

Λογικά θα μου επιστρέψουν το έξτρα ποσό που τους έστειλα αλλιώς θα γίνει ένα ωραίο dispute στο paypal (που τους το ανάφερα ότι θα κάνω εφόσον δεν έχουν κάνει σωστή αποστολή).

Δημοσ.

Έκανα escalate και η υπόθεση έκλεισε υπέρ μου μέσα σε 1,5 μέρα.

Δημοσ.

Παρήγγειλα 17/10, λίγα λεπτά αφού βγήκε αυτό το thread. Και η απάντηση που πήρα στο email που τους έστειλα να ρωτήσω γιατί το order μου είναι ακόμα σε state Processing.

Your order was shipped out on Oct 29 via HongKong Post without tracking.

Thanks for your patience.

Δημοσ.

Εγω ειχα παρει 4 κομαμτια κι ειχα βαλει registered. Οποτε δεν δεχομαι απαντησεις οτι απλα εσταλη.

Τους ειπα αν δε μου δωσουν το tracking number σημερα θα ζητησω refund!

Δημοσ.

το ιδιο και εμένα με 17/10 αγορά επισης.

Αν αληθεύει αυτό που ειχαν γράψει σε μέλος οτι θα ενημερωσουν το status των παραγγελιών αργά,

αυτο σημαινει πως μάλλον  έκαναν shipped στις 29/10 και ενημερώνουν status μαζικά

Δημοσ.

Αλλα φουμαρα σημερα, ασφαλεια πτησεων και πρασινα αλογα!

"Dear Customer,

Thank you for shopping with Zapals.
Your order was shipped out on Oct 29 from our warehouse via HongKong Post.

Due to tighter security measures in air cargo service recently, all mail items entering the Air Mail Centre now are subjected to an X-ray screening. Therefore airmail packages globally may be delayed due to more frequent custom inspections.
Once your parcel is departed from HongKong, we will offer you a tracking number immediately.
Thank you for your patience."

Αφου εφυγε απο την αποθηκη τους με HK Post πως γινετια να μην εχει tracking number!
Δηλαδη πρεπει να φυγει απο τη χωρα για να παρουν tracking? Μας δουλεουν τα κινεζακια...
Δημοσ.

Αφου εφυγε απο την αποθηκη τους με HK Post πως γινετια να μην εχει tracking number!
Δηλαδη πρεπει να φυγει απο τη χωρα για να παρουν tracking? Μας δουλεουν τα κινεζακια...

Όχι, δεν αποκλείεται αυτό, αν ξεκινάνε τη διαδικασία ηλεκτρονικά. Να παίρνει αργότερα αριθμό παρακολούθησης δηλαδή. Το έχω πετύχει κατά κόρον και εντός ΕΕ, με DHL Γερμανίας πχ.

Ούτε τα περί αυστηρότερων ελέγχων μου φαίνονται απίθανα, όσο μεγαλώνει ο όγκος των logistics από την Κίνα προς το εξωτερικό.

Εδώ πολλές φορές έχω "πιάσει" η μεγαλύτερη -αναλογικά- καθυστέρηση να οφείλεται στο τελευταίο κομμμάτι, τα ελληνικά ταχυδρομεία. Και μερικοί τρελαίνεστε για πράγματα που έρχονται από την Κίνα. Ε στην περίπτωση αυτή, καλύτερα να μην μπλέκετε με τέτοιες προσφορές. Για να μη σκάτε κι εσείς.

Δημοσ.

Ηρθε email οτι έγινε shipped.Παραγγελία 17/10 χωρίς tracking number.

Προσωπικά όταν παρήγγειλα δεν βιαζόμουν,ας αργήσει.

Η άλλη θήκη της Orico είναι απο αλουμίνιο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...