Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Έλαβε κάποιος tracking number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Έλαβε κάποιος tracking number? Γιατί το έστειλαν σε κανέναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Το ίδιο λέμε. Εμείς φταίμε όμως που κάνουμε μάγκες τους Κινέζους, αυτοί καλά κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Το ίδιο λέμε. Άλλο να το στείλουν κ άλλο να δώσουν tracking Ούτως η άλλως αυτό untracked είναι εκτός κ αν πλήρωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Έλεγα να πιάσω και αυτούς που πλήρωσαν για tracking! Πάντως άνοιξα case στο paypal (contact with the seller). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Παραγγελία από 17/10, μέχρι προχτες (26/10) ακόμα ήταν στο processing. Άνοιξα case σε φάση «τι παίζει ρε παληκάρια, ακόμη και τώρα available λέει» και ζήτησα ακύρωση και refund. Χτες το μεσημέρι μου απάντησαν ότι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, σήμερα πέρασε το refund και έκλεισε το case αυτόματα. Η ταχύτητα με την οποία μου απάντησαν και μου έκαναν το refund με κάνει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει στοκ. Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ για το κατάστημα είναι πως δεν προσπάθησαν να με (ξανα)κοροϊδέψουν λέγοντας πως είχαν κάποιο πρόβλημα, πως καθυστέρησε η αποστολή κτλ. Ζήτησα refund, μου απάντησαν άμεσα και επέστρεψαν και το ποσό κατευθείαν. Η αποστολή προϊόντος από Κίνα είναι γνωστό ότι είναι τζόγος. Ακόμα περιμένω πχ τον φορτιστή αυτοκινήτου Blitzwolf από το Banggood 1 μήνα μετά. Η διαφορά όμως ήταν πως ήταν σε στοκ και «έφυγε» την επόμενη της παραγγελίας μου, όπως και όλες οι παραγγελίες που έχω κάνει σε διάφορα καταστήματα (και ήταν σε στοκ βέβαια, όχι back orders ή preorders). Αυτό το 10ήμερο processing πρώτη και τελευταία φορά το βλέπω. Δε θα τους ξαναπροτιμήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 αφου εχουμε κανα μηνα για dispute απο paypal λεω να περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 αφου εχουμε κανα μηνα για dispute απο paypal λεω να περιμενω Eξάμηνο είναι, οπότε ενημέρωσέ μας προς Mάρτιο-Απρίλη μεριά =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Παραγγελία από 17/10, μέχρι προχτες (26/10) ακόμα ήταν στο processing. Άνοιξα case σε φάση «τι παίζει ρε παληκάρια, ακόμη και τώρα available λέει» και ζήτησα ακύρωση και refund. Χτες το μεσημέρι μου απάντησαν ότι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, σήμερα πέρασε το refund και έκλεισε το case αυτόματα. Η ταχύτητα με την οποία μου απάντησαν και μου έκαναν το refund με κάνει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει στοκ. Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ για το κατάστημα είναι πως δεν προσπάθησαν να με (ξανα)κοροϊδέψουν λέγοντας πως είχαν κάποιο πρόβλημα, πως καθυστέρησε η αποστολή κτλ. Ζήτησα refund, μου απάντησαν άμεσα και επέστρεψαν και το ποσό κατευθείαν. Η αποστολή προϊόντος από Κίνα είναι γνωστό ότι είναι τζόγος. Ακόμα περιμένω πχ τον φορτιστή αυτοκινήτου Blitzwolf από το Banggood 1 μήνα μετά. Η διαφορά όμως ήταν πως ήταν σε στοκ και «έφυγε» την επόμενη της παραγγελίας μου, όπως και όλες οι παραγγελίες που έχω κάνει σε διάφορα καταστήματα (και ήταν σε στοκ βέβαια, όχι back orders ή preorders). Αυτό το 10ήμερο processing πρώτη και τελευταία φορά το βλέπω. Δε θα τους ξαναπροτιμήσω. Το ίδιο γράφει και σε εμένα μόλις τώρα που κοίταξα.Proccesing.Παραγγελία 17/10.Case που και πως ανοίγουμε και πόσες ημέρες έχουμε περιθώριο;Απο Paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πήρα 3x με extra tracking number μαζί. Περίμενα ότι αφού μιλάμε για zapals τις 40 μέρες τις έχουμε στο νερό αλλά όταν βλέπω πως 11 μέρες είναι ακόμα σε processing με το tracking number άφαντο και την "δύσκολη" περίοδο στην Κίνα προ των πυλών, πάμε για πολύ περισσότερο απ τις 40 μέρες και τόση αναμονή δεν αξίζει. Τους έστειλα και εγώ για να μου πουν ακριβώς πότε θα γίνει shipped, αν μου πουν δικαιολογίες ή αοριστίες ή μακρινές ημερομηνίες τότε πάει για dispute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Το ίδιο γράφει και σε εμένα μόλις τώρα που κοίταξα.Proccesing.Παραγγελία 17/10.Case που και πως ανοίγουμε και πόσες ημέρες έχουμε περιθώριο;Απο Paypal; Paypal --> Activities Βρίσκεις την πληρωμή στο Zapals, κάνεις κλικ πάνω για να γίνει expand Κάτω δεξιά λέει "Report an issue" Μετά "Item Dispute" --> Continue κτλ. Έχεις 180 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Κι εγώ θα ανοίξω case, όχι φυσικά για να μη χάσω τα 4€ αλλά γιατί θεωρώ ότι έτσι ιδρώνει λίγο το αυτάκι τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Και αυτή ήταν ίσως η μοναδική φορά που ήθελα κάτι πραγματικά από το zapal κριμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εγώ επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να μην ανησυχώ και οτι περιμένουν restocking "in a few days". Εμένα δεν με ενοχλεί. Ας έρθουν και σε 2 μήνες.. θα περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Κι εγώ το ίδιο. Πολύ βαβούρα για το τίποτα. Εξάλλου όποιος το βιαζόταν ας έπαιρνε απο Ελλάδα κάποια θηκη, τόσο απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις