kek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 πρέπει να μάθω ν αγοράζω απο το εξωτερικό.... Για όλα υπάρχει η 1η φορά. Παρήγγειλα χθες μια,ωραία θήκη.Κανονικά με Paypal,έστειλαν 2 email. Η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων mb/sec εξαρτάται απο τον δίσκο σε συνδυασμό με το USB 3 της θήκης; Ναι, αλλά παίζει ρόλο & το καλώδιο.
mpokwsths Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έχει φύγει η παραγγελία σας; Στο ιστορικό παραγγελιών μου βγάζει εδώ και μέρες "Processing". Κανονικά μέσω Paypal η πληρωμή.
enterhere Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έχουν στείλει σε κανέναν την παραγγελία, γιατί η δικιά μου ακόμη είναι στο processing. mpokwsths μαζί κάναμε την ερώτηση.... 1
saxos55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τα ίδια. 17/10 η παραγγελία, ακόμα "Processing"
mikesss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Και εδω τα ίδια. Και σε ενα φίλο επίσης. Απο Δευτερα και εμείς περιμένουμε να σταλεί. Τα λεφτά τα πήραν απο το PayPal.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τα ιδια και εδω. Ειναι ταχυτατοι οι τυποι! Πρωτη μου παραγγελια ειναι μαλιστα, ουτε για δωρακια ειχα γραφτει ποτε, τιποτα. Ενθουσιασμενος απο το μαγαζι θα τους προτιμησω ξανα. 1
cmqwerty Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Στην ιδια ημερομηνία και η δικιά μου στο status λέει processing και χρόνος αποστολής 7-45 μέρες. Με βάση κάποιες παλιες που έχω κανει (ήταν max 30 μέρες) και ερχόταν μετα από μήνα, μου φαίνεται αυτή θα κάνει περισσότερο δηλ να περιμένετε αρχές Δεκέμβρη στη καλύτερη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Στην ιδια ημερομηνία και η δικιά μου στο status λέει processing και χρόνος αποστολής 7-45 μέρες. Με βάση κάποιες παλιες που έχω κανει (ήταν max 30 μέρες) και ερχόταν μετα από μήνα, μου φαίνεται αυτή θα κάνει περισσότερο δηλ να περιμένετε αρχές Δεκέμβρη στη καλύτερη. Στη σελιδα του προιοντος ελεγε και λεει ακομα, οντας συνδεδεμενος αρα Ελλαδα βλεπει, "Processing Time 2-3 Days. Shipping Time 3-14 Days" Αν δεν εχει ερθει σε 3+14 εργασιμες, ριχνω dispute. 4
iakoboss7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 εισαι ωραιος τραβηξα ενα screenshot να υπαρχει
saxos55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το ίδιο κι εγώ matrixxx. Πρώτη παραγγελία (δεν είχα πάρει όλα αυτά με τα οποία μας είχε zapalίσει τα @@) αλλά έτσι πως πάει και τελευταία. 1
Sebu Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Επειδή μου ήρθε χθες η άλλη θηκη που είχα παραγγείλει από το ζαπαλς στις 19/9. Έδειχνε μέχρι τις 5-6 Οκτώβρη ακόμα processing. Τους είχα στειλει email και μου απάντησαν ότι είχε ήδη φύγει από τις 22/9 αλλά το σύστημα τους αργεί μερικές φορές να ενημερωθεί για το status της παραγγελίας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η παραγγελία έχει ξεχαστεί/αργήσει. Τελικά γύρω στις 10/10 το status αλλαξε και χθες παρέλαβα. Χοντρικά υπολογίστε στον 1 μήνα από Κινα για το ζαπαλς. Τότε που έδινε τα τζαμπέ πράγματα περσι μεσοσταθμικά έκαναν 35-40 ημέρες να μου έρθουν.
Craven Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Στη σελιδα του προιοντος ελεγε και λεει ακομα, οντας συνδεδεμενος αρα Ελλαδα βλεπει, "Processing Time 2-3 Days. Shipping Time 3-14 Days" Αν δεν εχει ερθει σε 3+14 εργασιμες, ριχνω dispute. Δεν ισχύει όμως δυστυχώς αυτό. Απλά είναι τόσο ανόητοι στις μεταφράσεις (ή απλά πονηροί) που λέγοντας shipping time στο προϊόν πρέπει να εννοούν τον χρόνο που κάνουν ΓΙΑ να το κάνουν ship. Για τον πραγματικό χρόνο, όταν κάνεις την παραγγελία (το είχα προσέξει τότε) σου λέει ανάλογα το shipping method και τον χρόνο. Το βλέπεις και τώρα αν μπεις στις λεπτομέρειες της παραγγελίας που λέει για 7-30 μέρες οτι κάνει το shipping. Δηλαδή θεωρητικά θα μπορούσε να κάνει 3 + 14 + 30 στην χειρότερη = 47 ή 2 + 3 + 7 = 12 στην καλύτερη (δεν παίζει αυτό) Συγκεκριμένα λέει στις λεπτομέρειες: Shipping Method Hongkong Post - Registered (7-30 days)
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν ισχυει ειναι δικο τους προβλημα. Οπως δικο τους προβλημα ειναι αν οπως λες ειναι ανοητοι ή πονηροι στο τι γραφουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις