Craven Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Για το tracking number, αν πάρεις ένα κομμάτι πιθανόν να μην συμφέρει αφού τα μεταφορικά απο 1 ευρώ πάνε στα 3 ευρώ (άρα στην ουσία απο 4,44 ευρώ πάει στα 6,44 τελική). Στα 2 κομμάτια όμως τα μεταφορικά είναι 2 ευρώ χωρίς tracking (x2 δηλαδή) και 4,09 με tracking, οπότε με tracking πλέον βγαίνει σχεδόν 5,5 ευρώ οπότε πλέον η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη. Στα 3 τεμάχια πλέον η ψαλίδα κλείνει και άλλο (όσο περισσότερα τεμάχια τόσο μικρότερη η διαφορά) και βγαίνει το τεμάχιο στα 5,17 (αν πχ πάρετε με κάναν φίλο σας όπως έκανα εγώ) οπότε πλέον δεν αξίζει καν να το σκέφτεται κανείς για πχ 73 λεπτά διαφορά ή και λιγότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ούτε balance έμεινε, ξεφόρτιστει και η revolut.. νασαι καλά TS.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ούτε balance έμεινε, ξεφόρτιστει και η revolut.. νασαι καλά TS..Μια από τα ίδια, 5€ μου μείνανε. Kek γίνε καλά γρήγορα, τελειώνουν τα λεφτά. Πες τα χρυσόστομε! Τι γυρεύει ένας 50άρης 5+ χρόνια άνεργος στις προσφορές του insomnia; Να φορτώνει τις πιστωτικές για gadget; Για να ταΐσω τα παιδιά μου, αν αφήσει τ' αφεντικό, σε λίγο θα βγω στη ζητιανιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stonedreamer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πήρα κι εγώ ένα. Ευχαριστώ TS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingsize Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πήρα κι εγώ ένα. Ευχαριστώ TS Αγορα σε $ 4,89 με Revolut, μετατροπη € 4,45 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πολλα εδωσες το ειπαμε. 4.44€ με οποιαδηποτε αλλη καρτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frou2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τσίμπησα κι εγώ μία. Ευχαριστώ ts! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 πανε τα λεφτακια μας παλι..... thnx ts!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πολλα εδωσες το ειπαμε. 4.44€ με οποιαδηποτε αλλη καρτα. Με επιλογή συναλλάγματος ευρώ στο Zapals. Και πάλι όμως πιο φτηνά από εμένα τον χρέωσε στη μετατροπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μάγκες για να κτλβω, με αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον SSD ή τον HDD 2.5 σαν εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μάγκες για να κτλβω, με αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον SSD ή τον HDD 2.5 σαν εξωτερικό; Ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παραγγείλατε χωρίς tracking number;Η πληρωμή με PayPal περνάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MARSPI7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παραγγείλατε χωρίς tracking number;Η πληρωμή με PayPal περνάει; Ναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μάγκες για να κτλβω, με αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον SSD ή τον HDD 2.5 σαν εξωτερικό; Παραγγείλατε χωρίς tracking number;Η πληρωμή με PayPal περνάει; Ναι & στους 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πήρα και εγώ ένα να τον βάλω στο Νοβα ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις