Billator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/624747-θήκη-hdd-sdd-orico-2139u3-25-inch-transparent-usb30-hard-drive-enclosure-489-€444-zapals/?p=55476232 και αυτο που περιμενω εγω ειναι τωρα 45 μερες και τιποτα που να ξερω. αλλα ειναι τραγικο Το κατάστημα τι φταίει; Επίτηδες στο έγραψα γιατί ξανά είχες παρόμοιο σχόλιο κ σου είχα απαντήσει και εκεί. Αλλά οκ Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. Πάμε πάλι: 1. Οι 45 μέρες που περιμένεις ΔΕΝ είναι πολλές, πόσες φορές πρέπει να το πει κάποιος και να το εξηγήσει. Μέσα ήταν και οι διακοπές των Κινέζων κ έγινε χαμός. Εδώ Αγγλία-Ελλάδα τα δέματα έκαναν 20-30 μέρες, το πρόβλημα ήταν γενικό. Το κατάστημα το έστειλε απο εκεί κ πέρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. Οι 45 μέρες είναι λίγο όμως, περιμένουμε 60 μέρες από την ημέρα αποστολής (όχι απο την ημέρα της αγοράς) κ ευτυχώς πολλά καταστήματα ζορίζουν έτσι τις καταστάσεις και σε βάζουν να περιμένεις γιατί στην Ελλάδα πολλοί το βλέπουν σαν ευκαιρία για τσάμπα πράγμα. 2. Το κατάστημα βλέπω ότι ήταν σωστό απέναντι στον φίλο μιας και πήρε refund, το προϊόν ήρθε τελικώς ΑΛΛΑ είδες σου λέει θα πληρώσει την θήκη. Αν το κατάστημα σου έβγαζε την πίστη και έβρισκε δικαιολογίες για να μην σε καλύψει μαζί σου ναι να μην το πληρώσεις και να το παραλάβεις τσαμπέ, το Zapals δεν είναι τέτοιο κατάστημα γιατί έχω μπει σε αυτή την διαδικασία μαζί τους. 3. Σόρρυ αλλά τραγικό είναι που όλα τα μηνύματα σου όταν αργεί κάτι είναι σε φάση "Και γιατί δεν έκανες dispute ακόμα" ή "Πάρε refund αμέσως τραγικός ο κινέζος " ή " Untracked εε, if you know what i mean" ή "Άργησε τόσο πολλοί απλά τραγικοί στο ταδεμαγαζι" και πολλά άλλα. Οκ καταλαβαίνω ότι σου αρέσει να το κάνεις εσύ αυτό κ να παίρνεις ίσως τίποτα έτσι και τσάμπα, αλλά οι περισσότεροι δεν το κάνουν, δεν θα σωθείς αν πραγματάκια των 4-5 ευρώ τα πάρεις τσάμπα. Αν τα βιάζεσαι τόσο πολύ απλά δεν αγοράζεις από κίνα κάτι που χρειάζεσαι άμεσα. Το σωστό είναι αφού πήρες refund (ειδικά στα tracked δέματα που ξέρεις ότι θα έρθουν κάποτε) να μην το δεχτείς και να πάει πίσω. Αυτό που θα πάρει κάποιος refund τώρα και θα κρατήσει και το προϊόν μετά όταν έρθει θα το πληρώσουν οι επόμενοι στις αγορές τους και εσύ μαζί. Τα καταστήματα δεν απορροφούν την χασούρα αυτή την βάζουν στα άλλα προϊόντα. Και αυτό φαίνεται τώρα με τις τιμές των κινεζομαγαζιών λόγω των πολλών refund που έπρεπε να δώσουν επειδή επικρατούσε αυτό το μπάχαλο στα ταχυδρομεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 το τραγικοι το ανεφερα γιατι εχω αγορασει και αλλο προιον απο το ιδιο μαγαζι και δεν ειχε αυτη την καθυστερηση. τωρα αν ειναι ενα δεμα να το παιρνεις σε 30 μερες και αλλο να το παιρνεις σε 60 ή 80 μερες και βασιζεται απολυτα στην τυχη αυτο δε το ξερω. επισης απο αγγλια πανω απο 10 μερες δεν εχει τυχει να μου κανει καποια αγορα. δεν μιλησα για tracked γιατι ξερεις τι γινεται. ουτε ξερω την αξιοπιστια του μαγαζιου. δευτερη φορα αγοραζω. φιλε μου εχω αγορασει πολλες φορες απο κινα δεν εινα η πρωτη φορα. τοσες μερες να αργησει ενα αντικειμενο οπως ανεφερε ο αλλος 2.5 μηνες δεν μου εχει τυχει. και τις προαλλες ενα παιδι μου ελεγε για ενα δεμα που το ελαβε μετα απο 10 μηνες, δε θυμαμαι απο ποια χωρα ηταν. και δεν εχω προθεση αυτο που υποννοεις να "κλεβω" πραγματα. οτι αναφορα εχω κανει ειναι γιατι δεν γνωριζω την αξιοπιστια του καθε καταστηματος. τουλαχιστον στο ebay βλεπεις τα σχολια και εχεις γνωση επι ολων των θεματων απο τις ψηφους. απο τετοια καταστηματα δεν ξερω αν υπαρχουν κριτικες. αν εχεις γνωση επ αυτου ευχαριστως πες μου, να ξερω και εγω τι μου γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το κατάστημα τι φταίει; too much talking... Η ευθυνη ειναι του πωλητη μεχρι να παραδοθει στα χέρια σου. 45 μέρες ειναι πολλές. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 το τραγικοι το ανεφερα γιατι εχω αγορασει και αλλο προιον απο το ιδιο μαγαζι και δεν ειχε αυτη την καθυστερηση. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, και εμένα έκανε Untracked ακριβώς 6 μέρες, δεν είναι κάνονας εξαίρεση είναι. τωρα αν ειναι ενα δεμα να το παιρνεις σε 30 μερες και αλλο να το παιρνεις σε 60 ή 80 μερες και βασιζεται απολυτα στην τυχη αυτο δε το ξερω. Παρακάτω γράφεις ότι αγοράζεις χρόνια άρα πως δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει; Είναι καθαρή λογική θα το αφήσω στην κρίση σου. επισης απο αγγλια πανω απο 10 μερες δεν εχει τυχει να μου κανει καποια αγορα. δεν μιλησα για tracked γιατι ξερεις τι γινεται. ουτε ξερω την αξιοπιστια του μαγαζιου. δευτερη φορα αγοραζω. Διάβασε καλύτερα το μήνυμα μου, ας το κανω πιο ξεκάθαρο, αυτό το πρόβλημα υπήρχε απο τις γιορτές μέχρι κ πριν 2-3 βδομάδες. Προσωπικά εμένα μου άργησε 18 μέρες κ η courier μου αποζημίωσε όλο το ποσό των μεταφορικών. Όταν λες κάποιον "τραγικό" σημαίνει ότι έχεις επιχειρήματα , εσύ δεύτερη φορά αγοράζεις κ έβγαλες συμπέρασμα. Όταν αγοράζεις untracked κάνεις υπομονή μιας και ήταν επιλογή σου ο τρόπος αποστολής, διαφορετικά πληρώνεις tracking. φιλε μου εχω αγορασει πολλες φορες απο κινα δεν εινα η πρωτη φορα. τοσες μερες να αργησει ενα αντικειμενο οπως ανεφερε ο αλλος 2.5 μηνες δεν μου εχει τυχει. Άρα φαίνεται ότι δεν αγόρασες πολλές φορές απο την κίνα για να μην σου έχουν τύχει τέτοιες καθυστερήσεις. Τέτοιες καθυστερήσεις είναι πολύ συχνό φαινόμενο για μεγάλο ποσοστό Untracked δεμάτων απο κίνα. τουλαχιστον στο ebay βλεπεις τα σχολια και εχεις γνωση επι ολων των θεματων απο τις ψηφους. απο τετοια καταστηματα δεν ξερω αν υπαρχουν κριτικες. Όταν σε ένα θέμα (ας μιλήσουμε μόνο για το συγκεκριμένο) βλέπεις 22 σελίδες και ότι όλοι (σχεδόν) έχουν παραλάβει ακόμα κ με καθυστέρηση ,αυτή είναι η απάντηση σου για την αξιοπιστία. Ας θες περισσότερες πληροφορίες πολύ εύκολα θα τις βρεις αν πατήσεις δεξιά πάνω στην αναζήτηση zapals. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα καταστήματα από κίνα, το καλύτερο feedback είναι απο τους χρήστες ενός forum. Όσο για το ebay δεν αρκούν μόνο οι θετικές αξιολογήσεις, και αυτό έχει αναλυθεί επαρκώς στο forum και μπορείς να ψάξεις πληροφορίες. Η ευθυνη ειναι του πωλητη μεχρι να παραδοθει στα χέρια σου. 45 μέρες ειναι πολλές. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. Ο πωλητής έχει την ευθύνη να παραδοθεί στα χέρια του πελάτη αυτό που αγόρασε. Για αυτό αν αργήσει πάνω από 60 μέρες (45 εργάσιμες) θα σου κάνει refund, χωρίς να σου ζητήσει τον λόγο λέγοντας σου όταν παραλάβεις να τον πληρώσεις πάλι διαφορετικά να μην παραλάβεις το δέμα. Που προκύπτει από που ότι 45 μέρες είναι πολλές; Κάνε μία βόλτα στα νήματα για να δεις πόσο χρειάζονται οι παραγγελίες συνήθως απο κίνα σε τέτοιες περιόδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ο πωλητής έχει την ευθύνη να παραδοθεί στα χέρια του πελάτη αυτό που αγόρασε. Για αυτό αν αργήσει πάνω από 60 μέρες (45 εργάσιμες) θα σου κάνει refund, χωρίς να σου ζητήσει τον λόγο λέγοντας σου όταν παραλάβεις να τον πληρώσεις πάλι διαφορετικά να μην παραλάβεις το δέμα. αυτο απο που προκυπτει? το ιδιο το zapals μου λεει μπορει να κανει μεχρι και 75 μερες. ή σου δινει τα λεφτα στις 60 και δεν περιμενει 75 μερες? το ebay φιλε μου εσυ που τα ξερεις καλα σου λεει οτι μπορεις να ανοιξεις case εαν περασει η ημερομηνια παραλαβης του αντικειμενου και δεν το εχεις λαβει. αυτη η ημερομηνια προκυπτει μεσα απο το ιδιο το ebay με feedback παραλαβης αντικειμενων των αγοραστων και βγαζει τα ορια τα οποια ειναι δυναμικα αλλαζουν οπως εχω παρατηρησει. δε σου λεει το ebay περιμενε 60 μερες και μετα βλεπεις τι γινεται. στην περιπτωση του zapals αν ειχε ebay θα μπορουσες να ανοιξεις case μη παραλαβης. γιατι ωφειλε ο πωλητης να τηρησει τα χρονικα περιθωρια που δινει στον πελατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 αυτο απο που προκυπτει? το ιδιο το zapals μου λεει μπορει να κανει μεχρι και 75 μερες. ή σου δινει τα λεφτα στις 60 και δεν περιμενει 75 μερες? Οι μέρες αυτές προκύπτουν απο την εμπειρία των καταστημάτων και των αγοραστών κυρίως. Οι μέρες παράδοσης από όλα τα μαγαζιά είναι estimated. Κανόνας για να σου πω οι 45,60,75 μέρες δεν υπάρχει. Ακόμα και dispute να κάνεις το paypal θα σε βάλει να περιμένεις. το ebay φιλε μου εσυ που τα ξερεις καλα σου λεει οτι μπορεις να ανοιξεις case εαν περασει η ημερομηνια παραλαβης του αντικειμενου και δεν το εχεις λαβει. Σου έχει μία estimated ημερομηνία. http://prntscr.com/e99lxq Ειδικά στα untracked πλέον είναι κοντά στις 60-90 μέρες η ημερομηνία παραλαβής που βάζουν. Έφτασες φίλε μου σε αυτό το σταδιο και το zapals δεν έδωσε refund? Μάλιστα σου είπαν 75 μέρες όχι 90 κοντά που βάζει το ebay. στην περιπτωση του zapals αν ειχε ebay θα μπορουσες να ανοιξεις case μη παραλαβης. γιατι ωφειλε ο πωλητης να τηρησει τα χρονικα περιθωρια που δινει στον πελατη. Φαίνεται απλά ότι δεν έχεις αγοράσει πολλές φορές εκτός ebay και είσαι καλομαθημένος. Σου επαναλαμβάνω άνοιξε Dispute στις 45 μέρες και δες τι θα κάνει το paypal. Μπορούσες πριν κάνεις την αγορά να στείλεις μήνυμα στο zapals για να μάθεις τον πιο αισιόδοξο κ απαισιόδοξο χρόνο παραλαβής για untracked δέματα με βάση την εμπειρία που έχει απο τις μεταφορικές που χρησιμοποιεί το ίδιο. Για να μην έχεις το άγχος αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ο πωλητής έχει την ευθύνη να παραδοθεί στα χέρια του πελάτη αυτό που αγόρασε. Για αυτό αν αργήσει πάνω από 60 μέρες (45 εργάσιμες) θα σου κάνει refund, χωρίς να σου ζητήσει τον λόγο λέγοντας σου όταν παραλάβεις να τον πληρώσεις πάλι διαφορετικά να μην παραλάβεις το δέμα. Που προκύπτει από που ότι 45 μέρες είναι πολλές; Κάνε μία βόλτα στα νήματα για να δεις πόσο χρειάζονται οι παραγγελίες συνήθως απο κίνα σε τέτοιες περιόδους. Εχω μπροστα μου την λιστα παραγγελιων (22) με τα tracking και τους χρονους απο την στιγμη που εκανα κλικ να φυγει η παραγγελια. Μεσος ορος 24 μερες. Longest delivery: 32 μέρες, Shortest: 14 μερες. Το 45 λοιπον ξεφευγει απο τα καθιερωμενα σαφως. Αποδεκτό κατ εξαιρεση μονο σε περιπτωση κινεζικων εορτων οπου το δεμα απλα δεν φευγει απο το μαγαζι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ειδικά στα untracked πλέον είναι κοντά στις 60-90 μέρες η ημερομηνία παραλαβής που βάζουν. κανεις λαθος. εχω αγορασει untracked. για πραγμα που αγορασα 30 δεκεμβρη μου εδωσε 23 φεβρουαριου ποσες μερες ειναι? μαθηματικα ξερεις. παντα ειναι μικροτερο του 60 σε ΟΤΙ εχω αγορασει επισης σε παραγγελιες που δεν εχουν estimate ανοιγεις μετα την παροδο των 30 ημερων δεν ειμαι καλομαθημενος απλα ξερω τι παιζει με το συστημα Εχω μπροστα μου την λιστα παραγγελιων (22) με τα tracking και τους χρονους απο την στιγμη που εκανα κλικ να φυγει η παραγγελια. Μεσος ορος 24 μερες. Longest delivery: 32 μέρες, Shortest: 14 μερες. Το 45 λοιπον ξεφευγει απο τα καθιερωμενα σαφως. Αποδεκτό κατ εξαιρεση μονο σε περιπτωση κινεζικων εορτων οπου το δεμα απλα δεν φευγει απο το μαγαζι.... εννοειται ρε συ. και εγω εχω 5 untracked παραγγελιες ποτε το estimate δεν εχει παει ανω των 60 ημερων οπως εγραψα και παραπανω. ειναι μεταξυ 45-50 μερες, εκει βγαινει η δικη μου αγορα ηταν πριν ξεκινησουν οι γιορτες. δεν ξερω ομως ποτε το εδιωξαν γιατι δεν εχω tracking. τωρα αν το εστειλαν μετα τις γιορτες γιατι δεν προλαβαν να το στειλουν πριν τοτε που εκανα την παραγγελια δεν το γνωριζω. Φαίνεται απλά ότι δεν έχεις αγοράσει πολλές φορές εκτός ebay και είσαι καλομαθημένος. Σου επαναλαμβάνω άνοιξε Dispute στις 45 μέρες και δες τι θα κάνει το paypal. ανοιχτο το εχω, και περιμενω. θα δω . δεν εχω κανει escalation ακομα. εχω μεχρι τις 25 φλεβαρη αναμονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon90 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 κανεις λαθος. εχω αγορασει untracked. για πραγμα που αγορασα 30 δεκεμβρη μου εδωσε 23 φεβρουαριου ποσες μερες ειναι? μαθηματικα ξερεις. παντα ειναι μικροτερο του 60 σε ΟΤΙ εχω αγορασει επισης σε παραγγελιες που δεν εχουν estimate ανοιγεις μετα την παροδο των 30 ημερων δεν ειμαι καλομαθημενος απλα ξερω τι παιζει με το συστημα εννοειται ρε συ. και εγω εχω 5 untracked παραγγελιες ποτε το estimate δεν εχει παει ανω των 60 ημερων οπως εγραψα και παραπανω. ειναι μεταξυ 45-50 μερες, εκει βγαινει η δικη μου αγορα ηταν πριν ξεκινησουν οι γιορτες. δεν ξερω ομως ποτε το εδιωξαν γιατι δεν εχω tracking. τωρα αν το εστειλαν μετα τις γιορτες γιατι δεν προλαβαν να το στειλουν πριν τοτε που εκανα την παραγγελια δεν το γνωριζω. ανοιχτο το εχω, και περιμενω. θα δω . δεν εχω κανει escalation ακομα. εχω μεχρι τις 25 φλεβαρη αναμονη. https://www.holsdb.com/ell/public-holidays/cn Απο 1 Ιανουαρίου μέχρι και 1 Φεβρουαρίου οι κινέζοι έχουν 6 τουλάχιστον ημέρες αργίας. Προσπαθώ να απαλύνω λίγο τον πόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos83b Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Και εμένα η θήκη έκανε ακριβώς 2 μήνες για να έρθει. Παράλληλα είχα κάνει και άλλες παραγγελίες απο κίνα και όλα είχανε έρθει κανονικά. Νομίζω αυτό μιλάει απο μόνο του. Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με το Zapals και η τιμή ήτανε super, απλά 2 μήνες παραπάει η δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moshelas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 απο 21/11 και δεν εχω παραλάβει ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanisneo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ παρέλαβα εχθες.Έκανε περίπου 2 μηνες κ σε εμένα.Το είχα ξεχάσει τελείως. Πολύ καλη θηκουλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 https://www.holsdb.com/ell/public-holidays/cn Απο 1 Ιανουαρίου μέχρι και 1 Φεβρουαρίου οι κινέζοι έχουν 6 τουλάχιστον ημέρες αργίας. Προσπαθώ να απαλύνω λίγο τον πόνο σου. μα τι σχεση εχει ποτε εχουν αργια οι κινεζοι? απαξ και το δωσουν και μπει στο αεροπλανο πεταξε. δεν σε πιανω. οταν γραφει το tracking china export on transit δεν μετρανε οι αργιες. εκτος και κανουν αργια τα αεροπλανα στον αερα απο 21/11 και δεν εχω παραλάβει ακόμα.. περιμενε εχεις ακομα αλλους 3 μηνες να υπολογισεις και 6 μερες που ειχαν αργια οι κινεζοι μεσα στο γεναρη (μλκιες γραφω ετσι για πλακα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εριξα σημερα μια παραγγελια! να υπολογιζω πασχα περιπου να ερθει αποτι βλεπω απο αρκετους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εριξα σημερα μια παραγγελια! να υπολογιζω πασχα περιπου να ερθει αποτι βλεπω απο αρκετους. Οχι ενταξει. Πιστευω σε οσους αργησε ηταν λογω χριστουγεννων.Οσες παραγγελιες εκανα μετα τα χριστουγεννα ερχοντουσαν στις 3-4 βδομαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις