FarCry Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ενα orico κουτατο ηρθε με το ταχυδρομειο! μια χαρα φαινεται μεσα. προσεγμενο πραγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Εμενα παραγγελια απο 19/11 ακομα δεν εχει ερθει. Αν δεν ερθει και την αλλη βδομαδα,θα τους στειλω να δω τι γινεται. Στείλε από τώρα. Θα σε ταλαιπωρήσουν... Στην αρχή θα σε ρωτήσουν αν είναι σωστή οδός. Μετά θα σου πούνε σαχλαμάρες για να περιμένεις κι άλλο... κι άλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) λοιπον σημερα καθησα και το δουλεψα. παιζει καλα ΑΛΛΑ υπαρχει θεμα με τους 9.5" δισκους. το κουτι εφαρμοζει κλειστα χωρις να αφηνει χωρο για αερα στην τρυπα που λεει να μη την κλεινεται για να παιρνει αερα. οποτε η χρηση του γινεται με ανοιχτο το καπακι. προφανως σε μαγνητικους δισκους των 7" δεν υπαρχει θεμα γιατι δεν εφαπτεται το καπακι ερμητικα ωστε να κλεινει την τρυπα τη μλκια. χαθηκαν να το κανουν λιγο μεγαλυτερο το κουτι στο υψος? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2017 από FarCry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 λοιπον σημερα καθησα και το δουλεψα. παιζει καλα ΑΛΛΑ υπαρχει θεμα με τους 9.5" δισκους. το κουτι εφαρμοζει κλειστα χωρις να αφηνει χωρο για αερα στην τρυπα που λεει να μη την κλεινεται για να παιρνει αερα. οποτε η χρηση του γινεται με ανοιχτο το καπακι. προφανως σε δισκους των 7" δεν υπαρχει θεμα γιατι δεν εφαπτεται το καπακι ερμητικα ωστε να κλεινει την τρυπα τη μλκια. χαθηκαν να το κανουν λιγο μεγαλυτερο το κουτι στο υψος? Και έχει πρόβλημα με τους 9άριδες? Αν είναι, κάνε μια μικρή τρπίτσα στο κουτί, πάνω κάτω στο ίδιο σημείο δεν είναι οι τρύπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) πάνω κάτω στο ίδιο σημείο δεν είναι οι τρύπες? τσου. ειναι αναλογα τον δισκο. απορω γιατι δεν υπαρχει beta testing. δηλαδη ελεος μιλαμε για πραγματα του δημοτικου Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2017 από FarCry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 που ειναι η τρυπα και δεν την εχω δει εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 που ειναι η τρυπα και δεν την εχω δει εγω? μιλαμε για μαγνητικους προφανως http://www.howtogeek.com/127433/what-is-the-purpose-of-the-do-not-cover-this-hole-hole-on-hard-drives/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 απο οτι καταλαβα απο το αρθρο αφου ο δισκος εχει γενικα "παρει αερα" στο υψομετρο σου εισαι οκ μετα... ειναι καθαρα θεμα πιεσης... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 απο οτι καταλαβα απο το αρθρο αφου ο δισκος εχει γενικα "παρει αερα" στο υψομετρο σου εισαι οκ μετα... ειναι καθαρα θεμα πιεσης... η πιεση αλλαζει αναλογα με την θερμοτητα που δημιουργειται κατα τη λειτουργια του δισκου. γενικα δεν πρεπει να την κλεινεις. κοιμησου ενα βραδυ και καλυψε το αυτι σου με ενα μαλλινο και θα δεις πως θα ξυπνησεις το πρωι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 δεν νομιζω παντως οτι ο δισκος θα εφαπτετε απολυτα με το καπακι σε σημειο να μην μπορει να περασει η ελαχιστοτατη μικροποσοτητα αερα που μπορει να "σπρωξει" προς τα εξω ο δισκος λογο του οτι θα ανεβασει θερμοκρασια... και σιγουρα δεν θα παθει κατι για την λιγη ωρα (και 3 ωρες να ναι) που θα τον βαλεις εκει, η τρυπα υπαρχει για μεγαλες υψομετρικες διαφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ουτε τριχα δεν περναει (human hair varies from 0.017 to 0.18 millimeters). ας πουνε και αλλοι τη γνωμη τους, που το εχουν στα χερια τους. εγω το βρισκω παντως πως μπορει να δημιουργησει θεμα μακροπροθεσμα. και στα 2 μου λαπτοπ που ο δισκος μπαινει απο την αναποδη, δηλαδη καθεται πανω στο μαλακο αντικραδμασμικο υλικο, για να μην κλεισει η τρυπα εχουν βαλει και 4 ποδαρακια που το σηκωνουν ψηλοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doretta Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα Παραγγελία 25.11.2016 Παρέλαβα 20.01.2017 την θήκη. Άψογα όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ουτε τριχα δεν περναει (human hair varies from 0.017 to 0.18 millimeters). ας πουνε και αλλοι τη γνωμη τους, που το εχουν στα χερια τους. εγω το βρισκω παντως πως μπορει να δημιουργησει θεμα μακροπροθεσμα. Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα στους μηχανικους, έβαλα ένα μικρό πηχάκι 1mm απο την μια πλευρά της τρύπας κ ένα απο την άλλη πλευρά της τρύπας κ η θήκη κούμπωσε πάλι χωρίς πρόβλημα, οπότε σίγουρα την τρύπα δεν την κλείνει ασχέτως πως φαίνεται απο την έξω την πλευρά της θήκης. Διαφορετικά η θήκη δεν θα κούμπωνε αν ήταν τόσο οριακά οι εσωτερικές διαστάσεις της. Μπορεί βέβαια να πίεσε όλον τον σκληρό προς τα κάτω κ για αυτό κούμπωσε, όποιος έχει αμφιβολίες κάνει το ίδιο πράγμα και τελείωσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Την πήρα και εγω να δοκιμάσω και εγω το site βασικά. Πήρα και 2-3 άλλες προσφορούλες. Θα ενημερώσω οταν ερθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα στους μηχανικους, έβαλα ένα μικρό πηχάκι 1mm απο την μια πλευρά της τρύπας κ ένα απο την άλλη πλευρά της τρύπας κ η θήκη κούμπωσε πάλι χωρίς πρόβλημα, οπότε σίγουρα την τρύπα δεν την κλείνει ασχέτως πως φαίνεται απο την έξω την πλευρά της θήκης. Διαφορετικά η θήκη δεν θα κούμπωνε αν ήταν τόσο οριακά οι εσωτερικές διαστάσεις της. Μπορεί βέβαια να πίεσε όλον τον σκληρό προς τα κάτω κ για αυτό κούμπωσε, όποιος έχει αμφιβολίες κάνει το ίδιο πράγμα και τελείωσε. ειναι πλαστικο. μπορει να μεταβαλλεται. προφανως πιεστηκε παραπανω και εκλεισε. εγω ετσι οπως ειναι η θηκη χωρις να βαλω ταινιες γυρω απο την τρυπα για να αυξησω το υψος, οπως εκανες εσυ, βαζω και βγαζω την θηκη με αρκετο ζορι και πιεση και με τα δαχτυλα των δυο μου χεριων. για να καταλαβεις ποσο σφιχτο ειναι, απο το βαλε βγαλε το καπακι της θηκης μου εχει σηκωσει λιγο στην αρχη την ετικετα που ειναι κολλημενη πανω στο δισκο. φαινεται οτι ηδη ο δισκος ειναι οριακα στη θηκη και πιεζεται το καπακι για να κουμπωσει. αλλιως δεν θα σηκωσε την κολλημενη ετικετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις