Sheogorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αργησε η αληθεια. Σαν θηκη αξιζει παντως. Εχε τον νου σου για το περιθωριο dispute απλα. Καλη χρονια να εχουμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εγω περιμενω απο αθηνα,τελη οκτωβριου παραγγελια και εγω.τους εστειλα μνμ και μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομα.αν δεν εχει ερθει μεχρι δευτερα θα κινηθω μεσω paypal για επιστροφη χρηματων.ειπαμε να καθυστερουν τα πραγματα απο κινα αλλα αυτοι το ξεφτυλλισαν 2 μηνες τωρα!!!! Δε καταλαβαινω γιατι τους κατηγορεις ενω δε φταινε αυτοι. Αυτοι το στελνουν και τελος,δε μπορουν να κανουν κατι μετα. Η καθυστερηση οφειλεται κατα πασα πιθανοτητα στα ελτα. Και εγω απο νοεμβριο το εχω παραγγειλει αλλα ξερω πως οτι παραγγελια κανω απο νοεμβρη και μετα,θα ερθει κατα 90% με το νεο ετος. Αν μεχρι μεσα γεναρη δεν εχει ερθει,τοτε ξεκινας διαδικασιες. Ετσι και αλλιως το paypal δινει 6 μηνες πλεον για dispute. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tazmaaaz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα κι εγώ, παραγγελία 28/10/16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 επιτελους παρελαβα και εγω σημερα, για την τιμη που το πηραμε πιστευω αξιζε η αναμονη ,55 μερες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δε καταλαβαινω γιατι τους κατηγορεις ενω δε φταινε αυτοι. Αυτοι το στελνουν και τελος,δε μπορουν να κανουν κατι μετα. Η καθυστερηση οφειλεται κατα πασα πιθανοτητα στα ελτα. Και εγω απο νοεμβριο το εχω παραγγειλει αλλα ξερω πως οτι παραγγελια κανω απο νοεμβρη και μετα,θα ερθει κατα 90% με το νεο ετος. Αν μεχρι μεσα γεναρη δεν εχει ερθει,τοτε ξεκινας διαδικασιες. Ετσι και αλλιως το paypal δινει 6 μηνες πλεον για dispute. Δεν ξερω ποιος φταιει φιλε αλλα τπτ μα τπτ δεν εχει κανει απο 1.5 μηνα να μου ερθει οποτε κ αν το παρηγγειλα. Και παραγγελνω δεκαδες πραγματα καθε χρονο. Για πχ παρηγγειλα κατι λαμπες led για το αμαξι μου αρχες δεκμεβριου και 24 τις ειχα.20 μερες!!!!απο κινα και αυτες ετσι??? Για να καταλαβαινομαστε λιγακι.... Και οταν λες ελτα αναφερεσαι στα δικα μας ελτα της Ελλαδας η εννοεις ελτα σαν γενικοτερη εννοια?Αν εννοεις τα δικα μας τοτε δεν εχουν καμια σχεση στην καθυστερηση.Δευτερα εστειλα με αντικαταβολη κατι στην Κρητη και σημερα πρωι πρωι παραδοθηκε. Σε παρακαλω αν δεν ξερουμε να μην λεμε οτι θελουμε... Εγω προσωπικα τουλαχιστον δεν ξαναπαραγγελνω απο αυτο το καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξερω ποιος φταιει φιλε αλλα τπτ μα τπτ δεν εχει κανει απο 1.5 μηνα να μου ερθει οποτε κ αν το παρηγγειλα. Και παραγγελνω δεκαδες πραγματα καθε χρονο. Για πχ παρηγγειλα κατι λαμπες led για το αμαξι μου αρχες δεκμεβριου και 24 τις ειχα.20 μερες!!!!απο κινα και αυτες ετσι??? Για να καταλαβαινομαστε λιγακι.... Και οταν λες ελτα αναφερεσαι στα δικα μας ελτα της Ελλαδας η εννοεις ελτα σαν γενικοτερη εννοια?Αν εννοεις τα δικα μας τοτε δεν εχουν καμια σχεση στην καθυστερηση.Δευτερα εστειλα με αντικαταβολη κατι στην Κρητη και σημερα πρωι πρωι παραδοθηκε. Σε παρακαλω αν δεν ξερουμε να μην λεμε οτι θελουμε... Εγω προσωπικα τουλαχιστον δεν ξαναπαραγγελνω απο αυτο το καταστημα. Φιλικά πάντα τα έχεις κάνει αχταρμά. 1) Με 10-20 μικρό παραγγελίες τον χρονο δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τον χρόνο αποστολής. Κ εμένα μου έχει τύχει 6 μέρες από κινα αλλά δεν περιμένω τόσο να κάνουν όλες. 2) Όπως λες πάνω από 1.5 μήνα δεν σου έχει κάνει κάποιο δέμα, αυτό είναι φυσιολογικό, όχι απόλυτο. 3) Το μαγαζί δεν φταίει αν σου άργησε το ταχυδρομείο το δέμα. Παρόλα αυτά σε αποζημιώνει γι ότι δεν έρχεται. Εγώ πήρα 2 θήκες, η μία έκανε 12 μέρες η αλλη 35. 4) Τα ΕΛΤΑ είναι μοναδικά δεν υπάρχουν αλλά πουθενά για να μπερδευσαι. Κάθε ταχυδρομική υπηρεσία έχει άλλο όνομα. 5) Το πρόβλημα είναι στο αεροδρόμιο/τελωνείο κ για αυτό καθηστερει άπειρα να προωθήσει τα δέματα τα ΕΛΤΑ. 6) Τα δέματα εσωτερικού δεν έχουν καμία σχέση με τα δέματα εξωτερικού στις καθυστερήσεις κ στο 5) σου εξηγώ το γιατί. 7) Για το λόγο αυτό το paypal της 45 μέρες τις έκανε 180 γιατί είναι κρίμα να ζημιωθούν τα μαγαζί χωρίς λόγο. 8) Όταν απαιτούμε καλύτερες υπηρεσίες για την αναζήτηση του δέματος πληρώνουμε tracking. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Οπως στα ειπε ο billator. Τα εχεις κανει αχταρμα και κανεις και τον ξερολα. Δες λιγο πως δουλευουν τα ελτα με τις αποστολες απο εξωτερικο και μετα βγες κατηγορησε. Ενημερωτικα δουλευε και ο αδελφος μου στα Ελτα. Επισης να προσθεσω οτι σημερα παρελαβα 3 δεματα απο νοεμβριο ολα αγορασμενα απο διαφορετικους. Αρα να μη ξαναπαρω απο κανεναν τους? Στον εναν δε, ζητησα τα λεφτα προχθες και του στειλα μηνυμα σημερα για να τον ξαναπληρωσω γιατι πηρα το refund. Και μιλαμε για 1Ε. Οταν ο αλλος ειναι σωστος,πρεπει να εισαι και εσυ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παιδια αυτο που λεω ειναι οτι αλλα πραγματα ερχονται κανονικα.ανεφερα 2 πραγματα(λαμπες συγκεκριμενα) που τα παρηγγειλα αρχες δεκεμβριου και στις 24 τα ειχα στα χερια μου.2 ξεχωριστα αντικειμενα παραγγελια ιδια μερα το ενα ηθρε στις 24 το αλλο στις 27.αυτα που και αυτα ηρθαν απο κινα δεν περασαν τελωνειο?τα ελτα δεν μου τα εφεραν?η απλα κανανε τα στραβα ματια σε αυτα??? Δεν κανω τον ξερολλα,αναφερω παραδειγματα. Την θηκη την παρηγγειλα 21 οκτωβριου,ειναι ηδη 2.5 μηνες τι αλλο να πω?και στο κατω κατω στο site τους ελεγαν the average shipment time is 7-45 days.ε περασαν 75!!! Οσο για την διευκρινιση των ελτα,πολλοι λενε ελτα και αναφερουν την γενικοτερη εννοια του ταχυδρομειου.γι'αυτο ρωτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Νοεμβριο ειχα κανει γυρω στις 7 παραγγελιες. 1-2 μου ηρθαν αμεσως στο δεκεμβρη. 3 μου ηρθαν τη τριτη και τις αλλες τις περιμενω ακομα. Οσες εχουν tracking λενε οτι εχουν φτασει Ελλαδα απο αρχη Δεκεμβρη. Ο κινεζος θα το στειλει το αντικειμενο,2-3 μερες αντε μια βδομαδα αφου κανεις τη παραγγελια. Μετα δε μπορει να κανει κατι,εξαρταται απο τις πτησεις τον ογκο των δεματων και τελος ποτε θα θυμηθουν στα Ελτα να τα σκαναρουν στο αεροδρομιο. Επειδη ηταν χριστουγεννα,ο ογκος των δεματων ειναι μεγαλος. Ναι αν εισαι τυχερος μπορει να περασει γρηγορα και να φτασει στο κανονικο χρονο. Αλλα συνηθως μια καθυστερηση θα τη φας. Τωρα ποσο θα ειναι αυτο,κανεις δε ξερει. Για αυτο αν βιαζεσαι κατι η το παιρνεις απο εδω η καθολου.Ειδικα μεσα στα χριστουγεννα. Αλλα μη συγκρινεις παραγγελια απο εναν και απο αλλον. Μπορει να τα στελνουν απο αλλη πολη,με αλλο ταχυδρομειο κτλ. Εδω δε μπορεις να κανεις συγκριση ακομα και εαν παραγγειλεις απο το ιδιο μαγαζι. 2 μερες αργοτερα απο μια αλλη αγορα να παραγγειλεις κατι,μπορει να χασει τη πτηση και να παει αρκετες μερες μετα. Το οτι 2 λαμπες σου ηρθαν δε λεει κατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παιδια αυτο που λεω ειναι οτι αλλα πραγματα ερχονται κανονικα.ανεφερα 2 πραγματα(λαμπες συγκεκριμενα) που τα παρηγγειλα αρχες δεκεμβριου και στις 24 τα ειχα στα χερια μου.2 ξεχωριστα αντικειμενα παραγγελια ιδια μερα το ενα ηθρε στις 24 το αλλο στις 27.αυτα που και αυτα ηρθαν απο κινα δεν περασαν τελωνειο?τα ελτα δεν μου τα εφεραν?η απλα κανανε τα στραβα ματια σε αυτα??? Δεν κανω τον ξερολλα,αναφερω παραδειγματα. Την θηκη την παρηγγειλα 21 οκτωβριου,ειναι ηδη 2.5 μηνες τι αλλο να πω?και στο κατω κατω στο site τους ελεγαν the average shipment time is 7-45 days.ε περασαν 75!!! Οσο για την διευκρινιση των ελτα,πολλοι λενε ελτα και αναφερουν την γενικοτερη εννοια του ταχυδρομειου.γι'αυτο ρωτησα. Αν παράγγελνες συχνά απ έξω θα ήξερες πως δεν πάει έτσι το πράγμα. Παράδειγμα.. 11/11 κάναμε μεγάλες παραγγελίες απο aliexpress όλη η οικογένεια. Όλα έφυγαν πάνω κάτω μαζί (1-2 μέρες διαφορά), κάποια πράγματα μας ήρθαν μέσα σε 15 μέρες, κάποια μέσα Δεκέμβρη, κάποια πριν τα Χριστούγεννα και κάποια τα περιμένουμε ακόμα. Όμοια και στο gearbest σε περίοδο μάλιστα χαλαρή (αρχές Οκτώβρη) 2 διαφορετικές παραγγελίες την ίδια μέρα που έφυγαν μαζί, η μια ήρθε σε 15 μέρες και η άλλη έκανε 50 (αρχές Δεκέμβρη). Έχω δει περίπτωση σε μένα να φτάνουν ταυτόχρονα 2 παραγγελίες στο αεροδρόμιο και την μια να την παραλαμβάνω την επόμενη πχ μέρα και την άλλη πόσο καιρό μετά. Επίσης να φεύγει η μια παραγγελία να ρθει Ελλάδα πχ "μέσω" Ελβετίας και η άλλη "μέσω" Ολλανδίας και η μια να κάνει διπλάσιο χρόνο απ την άλλη ενώ έφυγαν μαζί ή και διαφορά ενώ έρχονται μέσω της ίδιας χώρας με καθυστέρηση του ενός πακέτου και γρήγορη προώθηση του άλλου (δεν είναι λοιπόν μόνο η Κίνα και τα Ελτά... είναι και τα ενδιάμεσα). Ο συνάδελφος μου πήρε κάτι 2,5 μήνες απο gearbest πριν και του ήρθε μόλις χθες ενώ τo gearbest του είχε ήδη επιστρέψει τα χρήματα μετά απο dispute. Τέλος... καλό είναι αν θες να ξέρεις τι και που, να πληρώνεις αυτά τα 1-2 ευρώ για tracking number όταν παραγγέλνεις απο Κίνα για να ξέρεις τι σου γίνεται αντί να απορείς για το τι συμβαίνει και που είναι το δέμα σου. Για την ιστορία εγώ πήρα τις 2 θήκες (3 γιατί πήρα και 1 για ένα φίλο) on time και τις πήρα όταν τις πήρες και εσύ. Αυτό που μπορείς να κάνεις φυσικά είναι ένα dispute όταν περάσει το διάστημα που ορίζει το zapals και όπως και να χει θα είσαι ΟΚ. Το πολύ πολύ ίσως κάποια στιγμή σου έρθει και η θήκη και μετά αντί να παραπονιέσαι θα λες τι τυχερός που ήσουν (φυσικά πλάκα κάνω... αν σου ρθει, να δώσεις και τα χρήματα πίσω όπως είναι το σωστό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Το πολύ πολύ ίσως κάποια στιγμή σου έρθει και η θήκη και μετά αντί να παραπονιέσαι θα λες τι τυχερός που ήσουν Για το τυπικο και εφοσον ειναι μικρα ποσα συνηθως(στα μεγαλα βαζουν tracking οποτε φαινεται),καλο ειναι εαν μας ερθει τελικα το προιον να τους τα δινουμε τα λεφτα. Δε θελουν πολυ οι κινεζοι να μη μας στελνουν Ελλαδα μετα,γιατι εχω δει περιπτωσεις που το κανουν συνεχομενα αυτο το πραγμα και πληρωνουν 1 και παιρνουν 2 η το παιρνουν και τσαμπα. Φυσικα μιλαω για περιπτωσεις που δε γινεται επιτηδες κατι τετοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Για το τυπικο και εφοσον ειναι μικρα ποσα συνηθως(στα μεγαλα βαζουν tracking οποτε φαινεται),καλο ειναι εαν μας ερθει τελικα το προιον να τους τα δινουμε τα λεφτα. Δε θελουν πολυ οι κινεζοι να μη μας στελνουν Ελλαδα μετα,γιατι εχω δει περιπτωσεις που το κανουν συνεχομενα αυτο το πραγμα και πληρωνουν 1 και παιρνουν 2 η το παιρνουν και τσαμπα. Φυσικα μιλαω για περιπτωσεις που δε γινεται επιτηδες κατι τετοιο. Εγώ συμφωνώ και το είπα προς χάριν αστεϊσμού... δεν το κάνουν όμως όλοι αυτό (δεν μου έχει τύχει αλλά φυσικά θα το έκανα αφού πάντα θέλω να είμαι οκ για να είναι και ο απέναντι μου οκ με εμένα) και ο συνάδελφος απ όσο γνωρίζω είναι σε συνεννόηση για επιστροφή των χρημάτων προς gearbest χωρίς να του έχει ζητηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα δύο τεμ non tracking με αποστολή από zapals 3/12/16, όχι άσχημα τολμώ να δηλώσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 εγω ακομα το περιμενω δεν πληρωνω tracking γιατι δεν εχω χασει ποτε τιποτα απεναντιας εστειλα κατι ακουστικα σε ενα φιλαρακι στο κερατσινι για να μου τα φτιαξει, απλο ά προτεραιοτητας, για να φτασει μεσα σε 5 ημερες και εχει περασει σχεδον 1 μηνας και ουτε αυτος το παρελαβε ουτε εμενα μου γυρισε πισω. ναι στο κερατσινι μλκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εμενα παραγγελια απο 19/11 ακομα δεν εχει ερθει. Αν δεν ερθει και την αλλη βδομαδα,θα τους στειλω να δω τι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις