Προς το περιεχόμενο

[Θήκη HDD-SDD] ORICO 2139U3 2.5 inch Transparent USB3.0 Hard Drive Enclosure $4.89 ~€4.44 (Zapals)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5gbit δεν βγαζει θεωρητικα το usb3.0? Και εμενα αργο μου φαινεται

Ρε παιδιά μια χαρά είναι τι λέτε τώρα... Το θέμα είναι και σε θύρα usb το βάζεις και να μπορεί η μητρική να δώσει τα 5Gbps.

Ότι πληρώνεις παίρνεις πάντα, αλλά για τα λεφτά του πετάει. Οι περισσότεροι θα βάλουν μηχανικό μέσα οπότε δεν θα δεί κανένας αυτό το πράγμα. 

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει μην βαρατε. Απλα απο κατι review σαν κι αυτο http://www.pcadvisor.co.uk/review/portable-storage/inateck-fe2006-hard-drive-enclosure-review-3596745/ , νομιζα οτι γενικα αυτες οι θηκες παιζουν γυρω στα 400mb/sec το οποιο ειναι λογικο για usb3.0 5gbit. Αυτο ειχα στο μυαλο μου, αλλα μαλλον δεν παει ετσι .

Δημοσ.

Ενταξει μην βαρατε. Απλα απο κατι review σαν κι αυτο http://www.pcadvisor.co.uk/review/portable-storage/inateck-fe2006-hard-drive-enclosure-review-3596745/ , νομιζα οτι γενικα αυτες οι θηκες παιζουν γυρω στα 400mb/sec το οποιο ειναι λογικο για usb3.0 5gbit. Αυτο ειχα στο μυαλο μου, αλλα μαλλον δεν παει ετσι .

Όχι όλες φυσικά, αλλά μπορεί να φταίει και η θύρα usb οπότε μην είμαστε και απόλυτοι. 

Εγώ μετά από αρκετή χρήση ικανοποιημένος, δεν είχα αποσυνδέσεις κλπ (αν εξαιρέσω στο tablet που λογικά θα ήθελε εξωτερική τροφοδοσία για να δουλεύει full load). Και τα 250mb/s να πιάνει μόνο super πιστεύω είναι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η θήκη φταίει και ναι θέλω περισσότερα από usb 3.0 θήκη. Ειδικά τα 4Κ τα πετσοκόβει. έκανα edit το προηγούμενο μνμ με περισσότερες εικόνες για όποιον ενδιαφέρεται.

Πάντως είναι γνωστό ότι τα usb 3.0 παίζουν όπου θέλουν, από 100 μέχρι 400Mb/s όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Επεξ/σία από Philippe
Δημοσ.

Για ακούστε λίγο αυτό: ο controller της θήκης πρέπει να είναι ο Norelsys NS1068. Τουλάχιστον έτσι αυτοσυστήνεται στα Windows.

Από τη σελίδα του διαβάζουμε: "NS1068 supports SATA I (1.5Gbps) and SATAII (3Gbps). NS1068X also supports SATA III (6Gbps)"

Χα :)

Δημοσ.

Η θήκη φταίει και ναι θέλω περισσότερα από usb 3.0 θήκη.

Τότε πληρώνεις και αντίστοιχο case :)

Το 99% των χρηστών που το πήραν δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ το πρόβλημα σου ;)

Και στο site τους δεν αναγράφει πουθενά ότι τα πιάνει για να θεωρηθεί ότι αδικηθηκαμε κάπου.

Νομίζω λίγη υπερβολική η συμπεριφορά σου για ένα case των 5 ευρώ :P :P

edit: Τσέκαρε μετρήσεις άλλων, φτάνουν μέχρι 380-420mb/sec. Στο λέω μιας και έχει τόσο μεγάλη σημασία για σένα ή φταίνε οι Drivers σου ή η θύρα σου.

edit2: Τσέκαρε επίσης καλύτερα το case 

Για ακούστε λίγο αυτό: ο controller της θήκης πρέπει να είναι ο Norelsys NS1068. 
εχει τον NS1068X που όπως λες 

NS1068X also supports SATA III (6Gbps)"
  • Like 2
Δημοσ.

Και τώρα σε promo είναι υπόψιν (3.79$)

Από πού το είδες ότι έχει τον 1068Χ να το επιβεβαιώσω κ εγώ; Στην περιγραφή της εταιρείας πάντως κάποιον άλλο αναφέρει.

PS

Το 99% των χρηστών που το πήραν δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ το πρόβλημα σου 

Ούτε εγώ θα το αντιμετωπίσω γιατί θα την χρησιμοποιώ με HDD  :P

Δημοσ.

Από πού το είδες ότι έχει τον 1068Χ να το επιβεβαιώσω κ εγώ; Στην περιγραφή της εταιρείας πάντως κάποιον άλλο αναφέρει.

Το γραφει ρε πάνω στο τσιπάκι του case :P

PS

Ούτε εγώ θα το αντιμετωπίσω γιατί θα την χρησιμοποιώ με HDD  :P

Τότε γτ γκρινιάζεις εε? χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

σημερα και μενα ηρθαν 26/11 ship

παραλαβη  σημερα       12/12 με τρακ  

ωραια φαινεται

Χμ... Παρήγγειλα τέλη Οκτωβρίου αλλά δεν παρέλαβα ακόμη.

Περιμένουν σαν κι εμένα να παραλάβουν και άλλοι από Θεσσαλονίκη;

Δημοσ.

Λειτουργεί σε usb 2.0 θύρα ή μόνο σε usb 3.0 ;

Και στις 2 

και στις 3 λειτουργει

USB I-II-II....!!!!

η θηκουλα ειναι μια χαρα για 5€. οποιος θελει κατι καλυτερο, ψαχνει και βρισκει κατι καλυτερο, και δεν περιμενει τις προσφορες...!!!

Δημοσ.

Χμ... Παρήγγειλα τέλη Οκτωβρίου αλλά δεν παρέλαβα ακόμη.

Περιμένουν σαν κι εμένα να παραλάβουν και άλλοι από Θεσσαλονίκη;

Εγω περιμενω απο αθηνα,τελη οκτωβριου παραγγελια και εγω.τους εστειλα μνμ και μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομα.αν δεν εχει ερθει μεχρι δευτερα θα κινηθω μεσω paypal για επιστροφη χρηματων.ειπαμε να καθυστερουν τα πραγματα απο κινα αλλα αυτοι το ξεφτυλλισαν 2 μηνες τωρα!!!!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...