Stonedreamer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παρελαβα κι εγώ... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2016 από matrixxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγω απο 01/11 που υποτιθεται το εστειλαν δεν το εχω παραλαβει ακομα. Κανεις απο Θεσσαλονικη του ηρθε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Παρέλαβα και εγώ. Το δοκιμάσατε με άλλο USB 3.0 καλώδιο; Το δοκίμασα με ένα άλλο από WD Portable Ultra δίσκο και πιάνει (με τον ίδιο δίσκο πάντα) χειρότερες sequential αλλά καλύτερες 4K ταχύτητες. Έχει πειραματιστεί κανείς με USB 3.0 καλώδια δίσκων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janisxt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα. Εβαλα εναν WD 320GB και τον σύνδεσα να ακούσω mp3. Κάθε λίγο(2-3 τραγούδια) κάνει αποσύνδεση και επανασύνδεση,οπότε σταματάει το media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μεινετε στο θεμα παρακαλω και μην ζητατε-κανετε προτασεις για δισκους. (εφυγαν 4-5 ποστς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα 1/11 αποστολή. Μια χαρά είναι αντιγραφή αρχείων έπιανε 45mbit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγω απο 01/11 που υποτιθεται το εστειλαν δεν το εχω παραλαβει ακομα. Κανεις απο Θεσσαλονικη του ηρθε? Είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν έλαβα ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpregos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μόλις παρελαβα κ εγω. Πολυ ευχαριστημένος .πήρα 2. Τις περίμενα πιο "φθηνης" κατασκευής αλλα με διαψευσε... Η ταχύτητα αρκετά καλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ακόμα τίποτα. Θα περιμένω καμια εβδομάδα ακόμα και θα κάνω dispute. Την 2η μέρα του τόπικ της προσφοράς είχα κάνει παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 μια απο τα ιδια με τον απο πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 kι εγω ακομη περιμενω. Παραγγελια πριν απο 20 οκτ. Μολις μπει δεκεμβρης κανω dispute Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Στην αναμονή και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδιά τι παίρνετε απο κίνα αφού δεν έχετε υπομονή να περιμένετε; Σοβαρά τώρα... Εκτός κ αν θεωρεί κάποιος ότι οι μέρες που λέει το κατάστημα για παραλαβή τηρούνται ή ότι είναι στο χέρι του αποκλειστικά να φτάσει στην ώρα που γράφει. Αφήστε να περάσουν 50-60 μέρες και μετά γκρινιάζετε. Εκτός κ αν γίνεται με την λογική του refund. Ειδικά ενώ βλέπετε ότι οι περισσότεροι έχουν παραλάβει, αυτό έπρεπε να σας παρακινεί ότι πρέπει να περιμένετε κ άλλο, όχι ότι πρέπει να κάνετε refund. Edit: Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα γενικα το έγραψα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδιά τι παίρνετε απο κίνα αφού δεν έχετε υπομονή να περιμένετε; Σοβαρά τώρα... Εκτός κ αν θεωρεί κάποιος ότι οι μέρες που λέει το κατάστημα για παραλαβή τηρούνται ή ότι είναι στο χέρι του αποκλειστικά να φτάσει στην ώρα που γράφει. Αφήστε να περάσουν 50-60 μέρες και μετά γκρινιάζετε. Εκτός κ αν γίνεται με την λογική του refund. Ειδικά ενώ βλέπετε ότι οι περισσότεροι έχουν παραλάβει, αυτό έπρεπε να σας παρακινεί ότι πρέπει να περιμένετε κ άλλο, όχι ότι πρέπει να κάνετε refund. Edit: Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα γενικα το έγραψα Δεν είναι επικίνδυνο να περιμένεις πέρα των 60 ημερων? Μόνη εγγύηση το refound είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 180 μερες εχουμε με το paypal... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις