Προς το περιεχόμενο

[Θήκη HDD-SDD] ORICO 2139U3 2.5 inch Transparent USB3.0 Hard Drive Enclosure $4.89 ~€4.44 (Zapals)

kek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρέλαβα και εγώ. Το δοκιμάσατε με άλλο USB 3.0 καλώδιο;

Το δοκίμασα με ένα άλλο από WD Portable Ultra δίσκο και πιάνει (με τον ίδιο δίσκο πάντα) χειρότερες sequential αλλά καλύτερες 4K ταχύτητες.

Έχει πειραματιστεί κανείς με USB 3.0 καλώδια δίσκων?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρέλαβα σήμερα.

Εβαλα εναν WD 320GB και τον σύνδεσα να ακούσω mp3. Κάθε λίγο(2-3 τραγούδια) κάνει αποσύνδεση και επανασύνδεση,οπότε σταματάει το media player.

Εγω απο 01/11 που υποτιθεται το εστειλαν δεν το εχω παραλαβει ακομα. Κανεις απο Θεσσαλονικη του ηρθε?

Είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν έλαβα ακόμη.

Ακόμα τίποτα. Θα περιμένω καμια εβδομάδα ακόμα και θα κάνω dispute. Την 2η μέρα του τόπικ της προσφοράς είχα κάνει παραγγελία. 

ρε παιδιά τι παίρνετε απο κίνα αφού δεν έχετε υπομονή να περιμένετε; Σοβαρά τώρα...

Εκτός κ αν θεωρεί κάποιος ότι οι μέρες που λέει το κατάστημα για παραλαβή τηρούνται ή ότι είναι στο χέρι του αποκλειστικά να φτάσει στην ώρα που γράφει.

Αφήστε να περάσουν 50-60 μέρες και μετά γκρινιάζετε. Εκτός κ αν γίνεται με την λογική του refund.

Ειδικά ενώ βλέπετε ότι οι περισσότεροι έχουν παραλάβει, αυτό έπρεπε να σας παρακινεί ότι πρέπει να περιμένετε κ άλλο, όχι ότι πρέπει να κάνετε refund.

Edit: Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα γενικα το έγραψα

• Like 4

ρε παιδιά τι παίρνετε απο κίνα αφού δεν έχετε υπομονή να περιμένετε; Σοβαρά τώρα...

Εκτός κ αν θεωρεί κάποιος ότι οι μέρες που λέει το κατάστημα για παραλαβή τηρούνται ή ότι είναι στο χέρι του αποκλειστικά να φτάσει στην ώρα που γράφει.

Αφήστε να περάσουν 50-60 μέρες και μετά γκρινιάζετε. Εκτός κ αν γίνεται με την λογική του refund.

Ειδικά ενώ βλέπετε ότι οι περισσότεροι έχουν παραλάβει, αυτό έπρεπε να σας παρακινεί ότι πρέπει να περιμένετε κ άλλο, όχι ότι πρέπει να κάνετε refund.

Edit: Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα γενικα το έγραψα

Δεν είναι επικίνδυνο να περιμένεις πέρα των 60 ημερων? Μόνη εγγύηση το refound είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...