Προς το περιεχόμενο

[Θήκη HDD-SDD] ORICO 2139U3 2.5 inch Transparent USB3.0 Hard Drive Enclosure $4.89 ~€4.44 (Zapals)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο κι εγώ, χιλιάδες παραγγελίες από εσωτερικό κι από εξωτερικό τα τελευταία 11-12 χρόνια και μου έχουν έρθει όλες ανεξαιρέτως.

έχουν χαθεί αρκετές παραγγελίες μου από εξωτερικό (Κίνα) είτε αυτές έγιναν από ebay είτε από άλλα eshops. Ίσως σουφρώνουν οι ταχυδρόμοι της περιοχής μου :P

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

17/10 παραγγελία

29/10 αποστολή

no tracking

παραλαβή 22/11 Πετρούπολη

Με χάλασε λίγο το περίεργο καλώδιο σύνδεσης.

Δημοσ.

Ηρθε σημερα η θηκουλα.Παρα πολυ καλη εβαλα εναν παλιο σκληρο 160gb απο laptop τον διαβασε αμεσως και απο ταχυτητες ειναι στα 62mb με usb 3 θυρα και το καλωδιο που ειχε μεσα.Για την τιμη που την πηραμε ειναι εξαιρετικη η θηκη.Μπραβο στο zapals.

Δημοσ.

Παντως τωρα που κοιταξα η τιμη παιζει ακομα.

Παραγγειλα μια και εγω και βγηκε με ισοτιμια paypal στα 4,39Ε(eurobank γαρ,χρεωνει 2,5Ε ανα μετατροπη) μαζι με μεταφορικα.

Τωρα λογικα λογω χριστουγεννων θα ερθει το 17.

Δημοσ.

παρέλαβα κι εγώ. Ψιλοχριστουγεννιάτικο δέντρο η φάση με τα λεντάκια :P

Δεν μπορώ να πω εντυπώσεις από ταχύτητα, γιατί ο δίσκος που έβαλα ήταν ένας 120gb που ούτε θυμάμαι από που τον έχω κληρονομήσει (μάλλον ένα παλιό μακμπουκ), και τερματίζει στα 50κάτι mb/s. Αν βρω διαθέσιμο κανέναν ssd για πειραματισμό, θα επανέλθω :)

• Like 1
Δημοσ.

Παντως τωρα που κοιταξα η τιμη παιζει ακομα.

Παραγγειλα μια και εγω και βγηκε με ισοτιμια paypal στα 4,39Ε(eurobank γαρ,χρεωνει 2,5Ε ανα μετατροπη) μαζι με μεταφορικα.

Τωρα λογικα λογω χριστουγεννων θα ερθει το 17.

Εξαιρετικό gadzetaki πήρα ακόμα 1 να βάλω τον 1tb του λαπτοπ και να μεταβω σε ssd.

Δημοσ.

παρέλαβα κι εγώ. Ψιλοχριστουγεννιάτικο δέντρο η φάση με τα λεντάκια :P

Δεν μπορώ να πω εντυπώσεις από ταχύτητα, γιατί ο δίσκος που έβαλα ήταν ένας 120gb που ούτε θυμάμαι από που τον έχω κληρονομήσει (μάλλον ένα παλιό μακμπουκ), και τερματίζει στα 50κάτι mb/s. Αν βρω διαθέσιμο κανέναν ssd για πειραματισμό, θα επανέλθω :)

Τι χριστουγεννιατικο δεντρο...Το χω συνδεσει στην tv κατι βραδια και σαν μπατσικο ειναι τα φωτακια του...Μια σειρηνα του λειπει... :-P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Crystal Disk Mark συγκριτικό

Χρησιμο το ποστ.

Ξεκινωντας την "αναγνωση" των φωτογραφιων νομισα οτι η πρωτη ειναι με αυτη την θηκη μιας και δεν εγραφε "internal" καπου και κοιταζοντας τα νουμερα λεω "μπραβο, ο,τι μπορει ο ssd αυτος (τον ειχα επι 2-3 χρονια), το περναει εξω! Βλεποντας τις επομενες καταλαβα οτι η τελευταια αφορα την θηκη του τιτλου. Η ενδιαμεση να πουμε οτι αφορα esata το οποιο λειτουργει σε sata2.

Περιμενα καλυτερες ταχυτητες απο αυτες της 3ης φωτο. Κριμα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...