Προς το περιεχόμενο

[Θήκη HDD-SDD] ORICO 2139U3 2.5 inch Transparent USB3.0 Hard Drive Enclosure $4.89 ~€4.44 (Zapals)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με την αναγραφή του θέματος και όχι από τους πρώτους.

Ημερομηνίες θυμάσαι περίπου, ψάξε στα mail σου για επιβεβαίωση γιατί άλλη μέρα έγινε η παραγγελία και άλλη η αποστολή σύμφωνα με το κατάστημα 

ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν εχουμε πεσει σε ταχυδρομους που ειναι ασθενεις πχ με ιωσεις  ή σε αδειες, καποιος αλλος λογος υπαρχει που δεν παραδιδονται τα πακετα με την σωστη σειρα. Μια αλλη εξηγηση θα ειναι στα τσουβαλια οπως ειναι ανακατεμενα τα πακετα μας, να ελεγχονται σιγα-σιγα στα ΚΔ ή αεροδρομιο και οχι σε μια μερα ολοκληρο το καθε τσουβαλι.

Δημοσ.

Ή σε τίποτα ελαφροχεριδες των ελτα...ή ελαφροχεριδες σε πολυκατοικιες...το αφήνει ο ταχυδρόμος και ο αλλος περναει και το τσιμπάει.

Επειδή είδα είναι μερικές παραγγελίες χωρίς tracking number...

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, ασχετο νομιζω ειναι αυτο, αφου εχω χασει μολις το  2-3% των αποστολων, ενω εδω βλεπουμε μεγαλες ομαδες που παρελαβαν και αλλες που δεν παρελαβαν. Δεν μιλαμε για 2-3 στους 100, αλλα περιπου 50-50.

Δημοσ.

Παραγγελία 17 Οκτωβρίου - αποστολή 1 Νοεμβρίου, χωρίς tracking,  ακόμη τίποτα και σε μένα. Ελπίζω από Δευτέρα να παραλάβουμε κι εμείς σιγά-σιγά.

Δημοσ.

Απλά δεν έφτασαν όλα μαζί, και εγώ παραγγειλα από την πρώτη μέρα που άνοιξε το thread και δεν έχω παραλάβει (untracked).

Απο δευτέρα λογικά θα τα παραλάβουμε οι περισσότεροι.

Δημοσ.

Ή σε τίποτα ελαφροχεριδες των ελτα...ή ελαφροχεριδες σε πολυκατοικιες...το αφήνει ο ταχυδρόμος και ο αλλος περναει και το τσιμπάει.

Επειδή είδα είναι μερικές παραγγελίες χωρίς tracking number...

Δεν εχω χασει ποτε δεμα στα 10 χρονια που κανω παραγγελιες. Αν φοβασαι για ελαφροχερηδες στην πολυκατοικια πες στον ταχυδρομο να σου στελνει ειδοποιηση παντα, ακομα και για τα πολυ μικρα δεματα

Δημοσ.

Δεν εχω χασει ποτε δεμα στα 10 χρονια που κανω παραγγελιες. Αν φοβασαι για ελαφροχερηδες στην πολυκατοικια πες στον ταχυδρομο να σου στελνει ειδοποιηση παντα, ακομα και για τα πολυ μικρα δεματα

10 χρονια παραγγελιες απο το εξωτερικο και δεν εχεις χασει ουτε μια;; Εισαι εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...