High Fidelity Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Οι 15 μέρες δεν είναι +- μια βδομάδα, όταν το προϊόν είναι in stock από την αρχή. Αν σκρουτζομαγαζο το έκανε αυτό, με τέτοια τιμή χώμα, θα το είχατε καταθαψει. Εδώ ο Κινέζος όμως γιατί να δικαιολογείται; Κι οι αγορές από Κίνα δεν είναι τέτοιες, εκτός αν εμείς θέλουμε να δικαιολογήσουμε το γεγονός πως μας πιάνουν ενίοτε μσλ....(όχι εσένα προσωπικά, μην παρεξηγηθούμε). Τα σκρουτζομάγαζα κράζονται γιατί κανείς δεν έπαιρνε το προιόν που παρήγγειλε, δεν απαντούσαν σε μηνύματα και ορισμένα το είχαν κάνει εβδομαδιαίο σπορ. Οι αγορές από Κίνα είναι πιο επικίνδυνες, πιο αργές και θέλουν γερό στομάχι. Τώρα αν πιάστηκα μσλ εγώ που θα το πάρω και όχι ο άλλος που το ακύρωσε επειδή νευρίασε, ας είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το ακυρωσε ο vforvendetta; Αν οχι, 100% ακυρη η απαντηση στην τελευταια γραμμη. Τα πραγματα ειναι απλα: Οταν γραφει οποιοδηποτε καταστημα οτι το προιον ειναι διαθεσιμο και σε επικοινωνια σου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο αλλα περιμενει 10-15 μερες να παραλαβει, τοτε εχουμε ψεμα και παραπλανηση και εξαπατηση. Η λυση φυσικα δεν ειναι να ακυρωσεις γιατι τοτε παιζεις το παιχνιδι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το ακυρωσα matrixxx απο το Σαββατο. Και ποια είναι η λύση; Να περιμένεις; να νευριάσεις; να τους τα πρήξεις στα mail? Προσωπικά ακυρώνω και δεν ασχολούμαι με το καταστημα στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Την εχω γραψει απο την πρωτη στιγμη που βλεπαμε την καθυστερηση τη λυση που θεωρω εγω σωστη, σελιδες πριν (ποστ#70 και 68). Στο δευτερο με βρισκεις συμφωνο, στο περι ακυρωσης οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εμενα απο 26/10 που εγινε η παραγγελια, μολις εχτες μου ηρθε email οτι το εστειλαν. Βεβαια μου βγαζει Order #100397671 - CompleteΤι σημαινει αυτο??? Παντως το ειχα ξεχασει οτι την ειχα παραγγειλει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 και μενα σημερα μου εστειλαν μειλ οτι εφυγε η παραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εμένα πάλι είναι Αθήνα και λογικά αύριο ή δευτέρα θα τις έχω στα χέρια μου Την παραγγελία την έκανα 17/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deninho Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 πλήρωσες και για registered; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ναι (φαίνεται άλλωστε αφού ξέρω που είναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Παρελαβα πριν λιγο (registered). Μια χαρα φαινεται η θηκη, θα αργησω να τη δοκιμασω ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Παρελαβα πριν λιγο (registered). Μια χαρα φαινεται η θηκη, θα αργησω να τη δοκιμασω ομως. παραγγελια....ποτε? εγω μολις επικοινωνησα, και με ενημερωσαν οτι λογω ελλειψης στοκ, καθυστερησαν αρκετες παραγγελιες. η δικη μου απο 17/10 εγινε Shipped στις 29/10...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 παραγγελια....ποτε? εγω μολις επικοινωνησα, και με ενημερωσαν οτι λογω ελλειψης στοκ, καθυστερησαν αρκετες παραγγελιες. η δικη μου απο 17/10 εγινε Shipped στις 29/10...!! Κι εμενα τα ιδια οπως στους περισσοτερους. Παραγγελια 17/10 και αποστολη 29/10. Παντως το tracking number το εμφανιζε κανονικα στα ΕΛΤΑ, κι ελεγε οτι ηταν προς παραδοση σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolop Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγω παρελαβα σημερα μια χαρα φενετε απλος θα δοκιμασω τις επομενες μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 14-15/11 μάλλον το ίδιο το έχει προσφορά στο Ali στα 5.99$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εμένα πριν 2 μέρες μου έστειλαν tracking number, αναμένω παραλαβή, άντε να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις