Προς το περιεχόμενο

[Θήκη HDD-SDD] ORICO 2139U3 2.5 inch Transparent USB3.0 Hard Drive Enclosure $4.89 ~€4.44 (Zapals)

kek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα παιδιά, πρώτη φορά παραγγέλνω από Κίνα. Περιμένω και γω και σήμερα είδα στο ζαπαλς ότι η παραγγελία είναι κομπλίτ, αυτό σημαίνει πως έφυγε από Κίνα και είναι στο δρόμο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μία από τα ίδια και εδώ. Τους πλήρωσα 1.10$ για tracking number και στο email που μου έστειλαν, λένε ότι η αποστολή του δέματος είναι με απλό air mail (non tracking).

Μια χαρά.  :mad:

• Moderators

1.10$ (εκτος αν εννοεις αλλο ποσό) ειναι η απλη αποστολη, χωρις τρακιν. Μηπως κανεις καποιο λαθος; 3 ευρω εχει το registered.

και εμένα το έστειλαν σήμερα χωρίς να τους ενοχλήσω καθόλου και ενώ ήταν κολλημένο στο processing για μέρες. 
Νταξ, καταλαβαίνω τα παιδιά που τα "πήραν" αλλά οι αγορές από Κίνα έχουν έτσι κι αλλιώς μια χαλαρότητα και θέλουν υπομονή, +- μια βδομάδα είναι peanuts.

• Like 2

1.10$ (εκτος αν εννοεις αλλο ποσό) ειναι η απλη αποστολη, χωρις τρακιν. Μηπως κανεις καποιο λαθος; 3 ευρω εχει το registered.

Έχεις δίκιο. Δικό μου λάθος.

και εμένα το έστειλαν σήμερα χωρίς να τους ενοχλήσω καθόλου και ενώ ήταν κολλημένο στο processing για μέρες.

Νταξ, καταλαβαίνω τα παιδιά που τα "πήραν" αλλά οι αγορές από Κίνα έχουν έτσι κι αλλιώς μια χαλαρότητα και θέλουν υπομονή, +- μια βδομάδα είναι peanuts.

Οι 15 μέρες δεν είναι +- μια βδομάδα, όταν το προϊόν είναι in stock από την αρχή.

Αν σκρουτζομαγαζο το έκανε αυτό, με τέτοια τιμή χώμα, θα το είχατε καταθαψει. Εδώ ο Κινέζος όμως γιατί να δικαιολογείται;

Κι οι αγορές από Κίνα δεν είναι τέτοιες, εκτός αν εμείς θέλουμε να δικαιολογήσουμε το γεγονός πως μας πιάνουν ενίοτε μσλ....(όχι εσένα προσωπικά, μην παρεξηγηθούμε).

Παραγγελία 17/10.

Έκανα dispute μετά από 2 εβδομάδες.

Απάντησαν χθες ότι θα μου δώσουν refund και θα ακυρώσουν την παραγγελία...

Το γεγονός ότι πρόλαβαν να ακυρώσουν την αποστολή σε παραγγελία που έγινε 17/10 είναι άκρως ανησυχητικό αν όντως έχουν στείλει τίποτα σε οποιονδήποτε χωρίς tracking :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...