scullyist Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Η άλλη θήκη της Orico είναι απο αλουμίνιο; Πλαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore1890 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά, πρώτη φορά παραγγέλνω από Κίνα. Περιμένω και γω και σήμερα είδα στο ζαπαλς ότι η παραγγελία είναι κομπλίτ, αυτό σημαίνει πως έφυγε από Κίνα και είναι στο δρόμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Παραγγελία 24/10 ενημέρωση για αποστολή παραγγελίας 01/11 .......................... παραλαβή παραγγελίας: αξία ανεκτίμητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αξιωθηκαν κι εστειλαν tracking number! Παραγγελια κι εγω απο 17/10. Αντε να δουμε εαν παραλαβουμε φετος η με το νεο χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Τέλος νοεμβριου θα το έχεις λογικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ηρθε και σε μενα η αποστολη.Ανοιξαμε σαμπανια για το καλοσορισμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Κρατήσου μέχρι να παραλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μία από τα ίδια και εδώ. Τους πλήρωσα 1.10$ για tracking number και στο email που μου έστειλαν, λένε ότι η αποστολή του δέματος είναι με απλό air mail (non tracking). Μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 1.10$ (εκτος αν εννοεις αλλο ποσό) ειναι η απλη αποστολη, χωρις τρακιν. Μηπως κανεις καποιο λαθος; 3 ευρω εχει το registered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
High Fidelity Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 και εμένα το έστειλαν σήμερα χωρίς να τους ενοχλήσω καθόλου και ενώ ήταν κολλημένο στο processing για μέρες. Νταξ, καταλαβαίνω τα παιδιά που τα "πήραν" αλλά οι αγορές από Κίνα έχουν έτσι κι αλλιώς μια χαλαρότητα και θέλουν υπομονή, +- μια βδομάδα είναι peanuts. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 1.10$ (εκτος αν εννοεις αλλο ποσό) ειναι η απλη αποστολη, χωρις τρακιν. Μηπως κανεις καποιο λαθος; 3 ευρω εχει το registered. Έχεις δίκιο. Δικό μου λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 και εμένα το έστειλαν σήμερα χωρίς να τους ενοχλήσω καθόλου και ενώ ήταν κολλημένο στο processing για μέρες. Νταξ, καταλαβαίνω τα παιδιά που τα "πήραν" αλλά οι αγορές από Κίνα έχουν έτσι κι αλλιώς μια χαλαρότητα και θέλουν υπομονή, +- μια βδομάδα είναι peanuts. Οι 15 μέρες δεν είναι +- μια βδομάδα, όταν το προϊόν είναι in stock από την αρχή. Αν σκρουτζομαγαζο το έκανε αυτό, με τέτοια τιμή χώμα, θα το είχατε καταθαψει. Εδώ ο Κινέζος όμως γιατί να δικαιολογείται; Κι οι αγορές από Κίνα δεν είναι τέτοιες, εκτός αν εμείς θέλουμε να δικαιολογήσουμε το γεγονός πως μας πιάνουν ενίοτε μσλ....(όχι εσένα προσωπικά, μην παρεξηγηθούμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 εμενα μου στειλαν εμαιλ οτι εσταλη, αλλα χωρις tracking number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefteris235 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εγώ είχα ξεχάσει ότι το είχα παραγγείλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnakeMJK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Παραγγελία 17/10. Έκανα dispute μετά από 2 εβδομάδες. Απάντησαν χθες ότι θα μου δώσουν refund και θα ακυρώσουν την παραγγελία... Το γεγονός ότι πρόλαβαν να ακυρώσουν την αποστολή σε παραγγελία που έγινε 17/10 είναι άκρως ανησυχητικό αν όντως έχουν στείλει τίποτα σε οποιονδήποτε χωρίς tracking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις