caterpie Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ψάχνω μία φτηνή action camera από κινα που να μην ξεπερνά τα 40 ευρώ.Χαμηλο το ποσο αλλά με αυτό θα κινηθω αν γινεται. Κοίταξα στο gearbest και είδα κάποια πραγματακια θέλω όμως να μου προτεινετε και απο μαγαζιά που έχετε αγοράσει εσεις. Τρελές απαιτήσεις δεν εχω,θελω απλώς να πάρω κάτι αξιόπιστο-δοκιμασμενο. Επισης τα πακέτα για τέτοιες κάμερες είναι ογκωδη-τραβαν το βλέμμα στο τελωνείο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) eken h9 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2016 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 eken h9 Δεν πρεπει να υπαρχει αλλη πιο value/money σε τοσο χαμηλη τιμη. Φυσικα μην περιμενεις αποτελεσματατο επιπεδου GoPro!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caterpie Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://m.gearbest.com/action-cameras-c_11332/?odr=low2high&odr_value=1 Οι άλλες που βλέπω από 40$ δεν αξίζουν; Αλλά αξιόπιστα μαγαζιά υπάρχουν; Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2016 από caterpie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 40 ευρώ eken,value for money είναι μέσα στο ποσόν που διαθέτεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caterpie Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ok καταλαβα ότι πρέπει να πάω σε αυτήν!!στο gearbest βγαίνει 46€ ή κοιτάζω λάθος κάμερα.νομιζω τα links που δώσατε πιο πάνω δεν δουλεύουν.αλλα μαγαζιά που να πουλάνε την original ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα