slk200gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου ,συγνώμη ,εσυ δεν εχεις κανει τιποτα στην ζωή σου ,απλα φαντάζεσαι οτι ειναι ετσι ,εδω κλείνω εξάλλου ο φίλος που άνοιξε το τοπικ δεν μιλάει
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Με κλαρινογαμπρούς που θεωρούν επίτευγμα το να οδηγούν ένα κάμπριο δεν κάθομαι να συζητήσω. Πήρες τις απαντήσεις σου, τεκμηριωμένες, άσε μας στην ησυχία μας τώρα.
slk200gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Με κλαρινογαμπρούς που θεωρούν επίτευγμα το να οδηγούν ένα κάμπριο δεν κάθομαι να συζητήσω. Πήρες τις απαντήσεις σου, τεκμηριωμένες, άσε μας στην ησυχία μας τώρα. κανε ενα eshop μπας και αγορασεις και εσυ ενα
leonidas_fs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ενταξει παιδια για να σοβαρευτούμε λίγο, 1) Προφανως και δεν χρειάζεται 20-30-40-50 χιλιάρικα για να κάνει website. 2) Προφανώς και δεν μπορεί με 2-3-4 χιλιάρικα να είναι ο πρώτος της αγοράς. Το SEO και το PPC θα παίξουν μεγάλο ρόλο, αλλα σίγουρα εαν έχει 200.000 προιόντα, τότε αναγκαστικά θα βγαίνει πρώτος στο Google. Όπως -οι περισσότεροι- ξέρετε, το να βγει ενα website στις πρώτες θέσεις του Google είναι μια περίπλοκη διαδικασία που αποτελέιτε απο πάρα πολλούς παράγοντες! 3
haris013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 δεν είναι απλό πράγμα αν θες να ασχοληθείς σοβαρά. για να βγεί ένα σωστό ηλεκτρονικό μαγαζί πρέπει να δείς πολλά πράγματα, πως θα το διαχειρίζεσε? θα το συνδέσεις με το υπάρχον ERP ή θα πρέπει να πας σε καινούργιο. Η συνήρηση των site απο ποιόν θα γίνεται? θα πάρεις άτομα in house ή θα έχεις εξωτερικό συνεργάτη? Picking & packing διαδικασίες που θα κάνεις? Με ποιά μέσα? είναι παρα πολλοί οι παράγωντες που πρέπει να μελετήσεις πρώτα σε θεωρητικό επίπεδο(bussiness flow diagrams, συζήτηση με σωστούς επαγγελματίες/developers, συνεργάτες κλπ κλπ) και μετά βλέπεις αν μπορείς να το υλοποιήσεις κάτι τέτοιο. Υπάρχει και η περίπτωση να φτιάξεις κάνα eshop με 5-10 χιλιάρικα και να μείνεις εκεί, χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες και φυσικά με περιορισμούς άμα φτάσεις σε ένα αρκετά μεγάλο επίπεδο πωλήσεων και traffic όπου δεν θα σου δίνει επιλογές διαχείρησης.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ενταξει παιδια για να σοβαρευτούμε λίγο, 1) Προφανως και δεν χρειάζεται 20-30-40-50 χιλιάρικα για να κάνει website. Δεν είπα 50 χιλιάρικα μόνο για το website. Είναι και η διαφήμιση, η υποστήριξη, το marketing, τα newsletters κλπ. Και το βασικότερο. Δεν μιλάμε απλά για ένα e-commerce site αλλά για μια αγορά κορεσμένη μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Αν κάποιος έχει τρόπο να μπει σε μια τέτοια αγορά χωρίς να ξοδεψει τα χρήματα που αναφέρω ας τον πει. Εγώ έτσι τον αντιλαμβάνομαι τον διάλογο. Όχι να εκτοξεύουμε χαρακτηρισμούς κι από επιχειρήματα @@.
aledjo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 εχεις online φαρμακειο και γνωριζεις ποσα βγαζουν?η ως κλασσικος ελληνας στο ειπε ενας φιλος που του το ειπε η αδερφη του που ειναι παντρεμενη με εναν που εχει ξαδερφο.......................................... η δουλεια μου ειναι διαφημιση adwords και εχω συνεργατες για facebook, e-shops κτλ. εχω αναλαβει ως τωρα 4 φαρμακεια για πελατες, απο τους οποιους οι 3 σταματησανε γιατι δε βγαινανε. ακομα ομως εχω τον 1 πελατη, πολυ γνωστο στο χωρο (δε λεω ονομα για να μη θεωρηθει διαφημιση) αυτος λοιπον ειναι ενας απο τους 10 που λεω.... αποτι καταλαβεις εχω αμεση σχεση με το αντικειμενο, καθως ξερω και βλεπω τις κινησεις, τζιρους κτλ 1
alani123321 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μια γενικη εικονα για το τι παιζει σε αυτην την αγορα την πηρα. Παντως βλεπω καποια τοπ ονλαιν φαρμακεια οπως το pharmacy2go οτι η εταιρεια που εχει αναλαβει το web design και τη διαφημιση εχει τιμοκαταλογο με τρια πακετα. 5.000€ 10.000€ και 22.000€ Προφανως τα τοπ πετυχημενα σαιτ δινουν πολυ χρημα για την κατασκευη της σελιδας και τη διαφημιση και αλλα ποσα για το εμπορευμα. Σε γενικες γραμμες σκουρα τα πραματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Σημείωσε επίσης ότι το pharmacy2go κάνει διαφήμιση με AdWords και στέλνει newsletter σχεδόν μέρα παρά μέρα. Όλα αυτά είναι επιπλέον κόστη. Έχεις σκεφτεί να μπεις στην αγορά της αθλητικής διατροφής; Τα συμπληρώματα που παίρνουν όσοι γυμνάζονται. Υπάρχει πολύ ζήτηση.
tasanton Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν, σημειώστε οτι online φαρμακείο μπορεί να εχει μόνο φαρμακοποιός, δηλαδη να υπαρχει φυσικό φαρμακείο. Αυτο λέει ο νόμος.Γνωρίζοντας κι εγώ μερικά πράγματα, θα έλεγα στο φίλο να ανοίξει πρώτα το φαρμακείο, να πιαστεί στην αγορά, να καταφέρει να επιβιώσει και μετα να σκεφτεί να μπει σε μια σούπερ κορεσμένη αγορά οπως τα online φαρμακεία.Επίσης ο νόμος απαγορεύει την πώληση φαρμάκων στο internet. Όποτε το μίγμα πωλήσεων φυσικού-ηλεκτρονικού καταστήματος ειναι κρίσιμης σημασίας.
alani123321 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Σημείωσε επίσης ότι το pharmacy2go κάνει διαφήμιση με AdWords και στέλνει newsletter σχεδόν μέρα παρά μέρα. Όλα αυτά είναι επιπλέον κόστη. Έχεις σκεφτεί να μπεις στην αγορά της αθλητικής διατροφής; Τα συμπληρώματα που παίρνουν όσοι γυμνάζονται. Υπάρχει πολύ ζήτηση. Οχι φιλε, δεν το εχω σκεφτει και γενικοτερα αποτι βλεπω δν νομιζω να ασχολειθω με ονλαιν σοπ για την ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα