Elementstv Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν πήρα και γω μία πριν 2 μέρες και έχω εντυπωσιαστεί από τη ποιότητα! Για 200 ευρώ, είναι απλά φοβερή. Έχω συνδεδεμένο ένα ps4 και τα παιχνίδια είναι πραγματικά πολύ ζωντανά, "ξεπηδάνε" μέσα από την οθόνη. Επίσης το media player, είναι πολύ καλό, γρήγορο. Σύνδεσα ένα Intenso 2 TB χωρίς κανένα πρόβλημα. Και όχι μόνο αυτό, η περιήγηση στα αρχεία γίνεται πολύ γρήγορα, ειδικά σε σύγκριση με μια άλλη 32αρα Samsung, μοντέλο 2013, που σέρνεται. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δε διαβάζει αρχεία x265. Ηλπιζα ότι ως μοντέλο του 2015, θα το είχανε φροντίσει. Αλλά για τα χρήματα της φοβερή κατά τη γνώμη μου! Τέλος, να πω ότι όντως η κατασκευή της δεν φαίνεται και πολύ στιβαρή αλλά με προσοχή δε νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα!
Antretng Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δε διαβάζει αρχεία x265. Ηλπιζα ότι ως μοντέλο του 2015, θα το είχανε φροντίσει. Μηπως δεν ηταν το x265 αλλα το format (πχ mkv)? Γιατι ταινια με x265 εχω δει σε αυτη τη τηλεοραση.
Elementstv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί δεν αποκλείται, θα δοκιμάσω και άλλους τύπους και θα αναφέρω.
keysmith Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 δύσκολο 265. Αυτό θέλει αρκετή περισσότερη υπολογιστική ισχύ. Το mkv είναι παλιό και το παίζουν όλες (φαντάζομαι) όπως και η δικιά μου που είναι μοντέλο 2011. Το 265 είναι άλλη ιστορία. Από το ιντερνετ όμως επιλέγεις να κατεβάσεις την ταινία σε 264, πάντα; υπάρχει τέτοια διανομή με λίγο μεγαλύτερο μέγεθος αλλά δεν πειράζει άμα είναι να το δω στην ΤΒ αξίζει. .
Antretng Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 δύσκολο 265. Αυτό θέλει αρκετή περισσότερη υπολογιστική ισχύ. Το mkv είναι παλιό και το παίζουν όλες (φαντάζομαι) όπως και η δικιά μου που είναι μοντέλο 2011. Το 265 είναι άλλη ιστορία. Από το ιντερνετ όμως επιλέγεις να κατεβάσεις την ταινία σε 264, πάντα; υπάρχει τέτοια διανομή με λίγο μεγαλύτερο μέγεθος αλλά δεν πειράζει άμα είναι να το δω στην ΤΒ αξίζει. . Παιζει να χεις δικιο και να ταν x264
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα