Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το iPhone 7. Μετά από επαφή με νερό, το πάνω ηχείο (το ακουστικό) βγάζει κάπως αλοιωμένο ήχο, και στις χαμηλές συχνότητες ακούγεται κάτι σαν static. Το έχω αφήσει εδώ και 2 ώρες να στεγνώσει αλλά ακόμα τίποτα. Τι μπορώ να κάνω??

Δημοσ.

Παιδιά τελικά φύσηξα έρα στην αριστερή πλευρά του grille (από εκεί βγαίνει ο ήχος, το υπόλοιπο είναι μικρόφωνο) και όλα εντάξει. Δεν ξέρω αν το άφηνα όλη νύχτα αν θα στέγνονε ή αν είχε μπει κάτι άλλο μέσα αλλά τώρα ευτυχώς είναι οκ!

Δημοσ.

Παιδιά τελικά φύσηξα έρα στην αριστερή πλευρά του grille (από εκεί βγαίνει ο ήχος, το υπόλοιπο είναι μικρόφωνο) και όλα εντάξει. Δεν ξέρω αν το άφηνα όλη νύχτα αν θα στέγνονε ή αν είχε μπει κάτι άλλο μέσα αλλά τώρα ευτυχώς είναι οκ!

Το κινητό αντέχει νερό αλλά τα ηχεία όχι. Δηλαδή αντέχουν απλά θέλουν ώρα να συνέλθουν ξανά από το σοκ. Δεν είναι τίποτα είναι φυσιολογικό. Ωστόσο το κινητό δεν είναι για βουτιές απλά για βροχή και πιτσιλιές. Τώρα οκ δεν θα φρικάρει και αν το βουτήξεις αλλά καλύτερα να μην δοκιμάζεις τέτοια..

Δημοσ.

Βασικά για να πάρει πιστοποίηση ΙΡ67 πρέπει να αντέχει για έως και 30' σε έως και και 1 μέτρο βάθος. Δηλαδή για απλωτές στην πισίνα οφείλει να αντέχει -- έστω και οριακά. Για κατάδυση σίγουρα όχι.

Για "πιτσιλιές" και "βροχή" θα αρκούσε το ΙΡ64.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλ ειναι φυσιολογικό να το αφήνεις να στεγνώνει ;

Για το ηχείο φυσικα.. αφού έχει πέσει νερο πάνω του.. το μπουκώνει και δεν αφήνει να βγει ο ήχος δυνατά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...