nickolas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ανοίγω αυτό το θέμα για να μαζευτούν οι εμπειρίες όσως έχουν βάλει το Sierra σε παλαιότερα Mac, ιδιαίτερα αυτά που χωρίς λόγο ξέμειναν εκτός ενώ μπορούν να έχουν El Capitan. Σας γράφω από ένα Macbook Unibody 2008 (το πρώτο αλουμινένιο). Μου έχει βγει το Sierra ότι μπορώ να το κάνω download στο appstore, αλλά όχι με τον κλασσικό τρόπο που γινόταν upgrade παλαιότερα. Έχει κάνει κανείς το βήμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/621567-mac-book-pro-mid-09-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-osx-sierra/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 καλύτερα εδώ, κάτω από αυτόν τον τίτλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 καλύτερα εδώ, κάτω από αυτόν τον τίτλο. Γράψε όπου σου επιτρέπεται και κάνεις κέφι. Στο πόσταρα μόνο ως απάντηση στο: ...Έχει κάνει κανείς το βήμα? Αν του έριξες μια ματιά, υπάρχει αναφορά/απάντηση(στο 2ο ποστ) στο ερώτημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μόλις αναβάθμισα τον iMac 9,1 μου (υπογραφή) σε Sierra. "Φρέσκια" εγκατάσταση όπως πάντα, δεν αγαπώ τα upgrades. Ταλαιπωρήθηκα. Στην 1η απόπειρα -μάλλον- δε δούλεψε καλά το patch και ο installer "κατάλαβε" ότι έχω ασύμβατο μηχάνημα. Έλα όμως που είχα κάνει νέο partition-scheme και στην ουσία έμεινα χωρίς λειτουργικό (άδειος υπολογιστής). Μετά έπρεπε να ξαναφτιάξω το image και ευτυχώς που είχε ξεμείνει σε ένα στικάκι το El Capitan από πέρυσι. Οπότε εγκατέστησα El Capitan, έφτιαξα το image του Sierra -αφού το ξανακατέβασα- με το patch, έκανα upgrade σε Sierra (να δω αν όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά) και μετά το έσβησα κι αυτό κι έκανα καθαρή εγκατάσταση στο Sierra. Μόλις τέλειωσα που προσπάθησα να ξανα-boot-άρω από το στικάκι για το "Post Install", δεν αναγνώριζε το στικάκι σαν bootable συσκευή. Όμορφα λέω! Στο τσακ ήμουν να ξαναβάλω El Capitan και να τα παρατήσω. Εν τέλει το αναγνώρισε, αφού πρώτα μπήκα στο boot menu και μετά συνέδεσα το στικάκι. Τι κουλό κι αυτό. Τέλος πάντων, τέλος καλό - όλα καλά, αν κι έφαγα την ημέρα μου όλη!!! Ελπίζω να μην έχω άλλο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 τι καημός για το sierra... σιγά τι δίνει δλδ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 τι καημός για το sierra... σιγά τι δίνει δλδ.. Desktop και Documents στο iCloud. Εγώ μόνο γι' αυτό άλλαξα. Τα υπόλοιπα αδιάφορα, το Siri το έκλεισα κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Αν του έριξες μια ματιά, υπάρχει αναφορά/απάντηση(στο 2ο ποστ) στο ερώτημά σου. Το εν λόγω λινκ για το πως να γίνει η αναβάθμιση σε unsupported macs http://dosdude1.com/sierrapatch.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα