Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακαλώ να διαγραφούν οι λέξεις "διέρρευσαν-διέρρευσε" απο το ελληνικό λεξιλόγιο! 

έχει καταντήσει κουραστικό πλέον....

• Like 2
Δημοσ.

μωρε ιδιο ειναι με τα μηλα αλλα τοσα εχει κλεψει η καθεμια τους μεταξυ τους και καλ κανουν ...αφου ετσι θελουν ...εμας θα ρωτησουν ??? ακομη κι αν δεν μας αρεσει η ιδεα και καλα επειδη ουσιαστικα δεν πρωτοπορει καμια τους πια και οτι βλεπει κ της αρεσει το παιρνει κ το αλλαζει ελαφρως μη φαει καμπανα κ το βγαζει στις συσκευες της .... σιγα το νεο... παντως ειναι ομορφο και φαινεται δυνατο και το ντιζαιν μια χαρα

Δημοσ.

Πραγματικά δε με νοιάζει ποιος και τι αντιγράφει ο καθένας. Το θέμα είναι ότι όλα τα κινητά (η πλειοψηφία) είναι τα ίδια εμφανισιακά. Και λέω εγώ, δηλαδή δεν υπάρχει κανένας να μπορεί να σχεδιάσει κάτι όμορφο αλλά διαφορετικό;

Δημοσ.

Πραγματικά δε με νοιάζει ποιος και τι αντιγράφει ο καθένας. Το θέμα είναι ότι όλα τα κινητά (η πλειοψηφία) είναι τα ίδια εμφανισιακά. Και λέω εγώ, δηλαδή δεν υπάρχει κανένας να μπορεί να σχεδιάσει κάτι όμορφο αλλά διαφορετικό;

Ε ναι. Ενα τετοιο σχεδιακι θα το χτυπαγα 

233870.jpg

• Like 1
Δημοσ.

απορώ γιατί η Oppo είναι στα top στην Κίνα..αδιάφορα χαρακτηριστικά τις περισσότερες φορές και με τιμές στα ύψη..Προτιμώ Huawei, Xiaomi, ακόμα και Meizu, μέχρι και η θυγατρική της κάτι δείχνει καλύτερο από τα κινητά της Oppo.

• Like 1
Δημοσ.

παρακαλώ να διαγραφούν οι λέξεις "διέρρευσαν-διέρρευσε" απο το ελληνικό λεξιλόγιο! 

έχει καταντήσει κουραστικό πλέον....

μετά δεν θα χουν ενδιαφέρον οι celebrity nudes ;)

Δημοσ.

Φιλοι-ες μην περιμένετε άλλο. Ήρθε... Elephone s7 edge (έχω ήδη προπαραγγειλει τρία!!!) σε τιμή 250 δολ.

Νόμιζα ότι κάνεις πλάκα αλλά υπάρχει όντως! Και το είπαν και s7 edge, απίθανοι Κινέζοι! :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...