steeven86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ανεβαζω κανονικά την αγγελία μου , και μπαίνω μετά από ώρα και ή αγγελία μου δεν υπαρχει
veteranos123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Λογικά δεν θα χει ελεγχθεί ακόμα. Νομίζω πως η πρώτη αγγελία που βάζει ένα μέλος περνάει πρώτα από έλεγχο. Επίσης έχεις κάνει επιβεβαίωση του λογαριασμού;
steeven86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ναι έχω κάνει επιβεβαίωση...και ενώ έχει περάσει από έλεγχο μου σβήνει....την έχω ανεβάσει 2-3 φορες
steeven86 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ενημερώθηκα....ελπίζω να ενημερωθούν και οι άλλοι...και ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που σβήνουν τις συγκεκριμένες αγγελίες..
Sheogorath Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τι ήταν? Υπηρεσία, μαγαζί? Software με την μορφή κωδικού?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Απαγορεύονται αυστηρά: (α) Η διαφήμιση/προώθηση καταστημάτων ή επαγγελματιών και σχετικών προϊόντων. (β) Αγγελίες που διαφημίζουν ή διαθέτουν απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα. (γ) Αγγελίες που αφορούν την μεταπώληση οποιουδήποτε αγαθού η υπηρεσίας από επαγγελματίες ή από καταστήματα οποιασδήποτε μορφής (δ) Η με οποιοδήποτε τρόπο διάθεση παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις