MiXtEr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Πρόσφατα έκανα μια νέα αναβάθμιση στον υπολογιστή μου. Συγκεκρημένα, έβαλα : MSI 865PE Neo2 ASUS V9560 256 MB Ge Force Fx 5600 Seagate Maxtor 80 GB Serial ATA RAM 512 MB 400-DDR Λοιπόν, επειδή είχα 2 σκληρούς στον μεγάλο έβαλα τα Win Xp Professional και στον μικρό (που είναι 12 GB) τα έσβησα όλα και τον έχω ως αποθηκευτικό μέσο. Λοιπόν, ο ένας σκληρός ο μεγάλος είναι διαμορφωμένος NTSF ενώ ο άλλος Fat32. Όταν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή για να παίξω ή να δω πχ ένα DivX , το PC κολλάει. Και κολλάει λες και παγώνει η εικόνα. Το DVD kai to CD-R παίζουν κανονικά (ανοιγοκλείνουν δλδ) ενώ όλα ακούγονται μες στην κεντρική μονάδα να πηγαίνουν καλά και χρυσά, η οθόνη κολλάει και ο υπολογιστής μένει σαν χαζός. Όταν κολλά, κολλά και ο ήχος (σταματάει). Το CTRL ALT DEL δεν πιάνει ούτε κάθε άλλος συνδιασμός. Σασ παρακαλώ, αν ξέρετε κάτι πείτε μου, επειδή τον πήγα ήδη μια φορά για σέρβις και ακόμα έχει το ίδιο πρόβλημα. PS: Ο υπολογιστής κολλάει ύστερα από αρκετή ώρα (1 με 2). Υπάρχουν και φορές όταν έβλεπα ένα DivX κόλλησε σε 20 λεπτά. Akribws etsi mou edwse to txt gia na to metaferw edw ... Help ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Και εμένα μου παρουσίαζε σχεδόν το ίδιο πρόβλημα, μόνο που μου κόλλαγε όποτε ήθελε και όχι μετά από 1-2 ώρες αλλά ακόμα και με το που τον άνοιγα. Αν δεν του κολλάει ποτέ έτσι πες τυ να κοιτάξει τις θερμοκρασίες σε cpu και κάρτα γραφικών. Καλό θα ήταν να βρει κάτι που αν το κάνει του κολλάει. Εμένα π.χ. όταν έτρεχα την οργάνωση clip των office xp και διάλεγα κάποια κατηγορία, αυτό ήταν ! (λίγο κουφό) Στη συνέχεια να ελέγξει τη ram του. Να της αλλάξει θέσεις και να δει αν κολλάει. Εμένα μου κολλάει όταν έχω μία ram στο πρώτο slot και τουλάχιστον μία ακόμα σε οποιοδήποτε άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sidarta Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 apo oti katalabaino molis "zestenete" to PC sou ta paizei distixos to mono pou mporeis na kaneis prin to 3anasteileis gia service einai na dokimaseis me perifereiaka apo kanena filaraki sou... ala3e prwta ti VGA (to pi8anotero) na deis simperifora, an de sou kanei ta idia ...exeis mono ena simperasma sta xeria sou... pali olo to PC 8a prepei na steileis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFIA Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Dokimase prwta apo ola ena update sto bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
123abc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 H motherboard exei VIA chipset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Θερμοκρασίες και ρεύματα είναι κατά κανόνα τα "χαζά" pcκολήμματα. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFIA Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Σε φίλο μου με καινούργιο υπολογιστη 2.6 FSB/800 H.T. intel . Έκανε τέτοια και κόλλαγε ....... Ήρθε ο τεχνικός ..... Δοκίμασε πρώτα ένα update sto bios .... δεν έκανε τίποτα......και τελικά είχε πρόβλημα ο επεξεργαστής και πάει για αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kangelos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 otan kollaei to pc su akus enan ypokofo hxo apo ta hxeia su (ta exis anoixta ennoeite) opos einai o hxos otan psaxneis stathmous sto radio (apo mh psifiako profanos)..? kapos etsi telos panton..an nai..poly pithanon na ta exei psilopeksei to trofodotiko su me apotelesma oi strofes tou anemistira na peftoun arketa xamila...to idio prob eixe kai enas filos mu..auto eftaige..good luck man.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.