Προς το περιεχόμενο

Widget για την κίνηση στους δρόμους προσθέτει το Google Maps

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το S6 edge και δοκίμασα να πάω Αιγάλεω Περιστέρι με το google maps. Το έχω σε βάση μπροστά μου σε fiat panda του 2004 και με έχασε τόσες φορές που πήγα να τρακάρω.

Αγόρασα το Nlife 25€ και δεν με έχει χάσει ΠΟΤΕ!

Ωστόσο δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την ανωτερότητά του σε τέτοια features όπως η κίνηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το here drive έχει ενημέρωση για την κίνηση εδώ και κάμποσα χρόνια .

Πολύ πιο αξιόπιστη η ενημέρωση της google απο τον ανταγωνισμό (έρχεται δεύτερο το here και μετά τα υπόλοιπα νομίζω, tomtom κτλ).

Οι χάρτες here είναι οι πιο ενημερωμένη στο θέμα δρόμων, οδών κτλ, αλλά το traffic info της google δεν γίνεται, δυστυχώς για όλους μας, να το φτάσουν.

Ας ελπίσουμε να βελτιώσει και τους άλλους τομείς της πλοήγησης η google τουλάχιστον.

• Like 1

Θα παραδεχόμουν όποιον έβγαζε feature τύπου "αποφυγή κίνησης". Δηλαδή να λαμβάνει υπόψιν η εφαρμογή την κίνηση της διαδρομής και να σε πάει από τα γύρω στενά!

Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Το κανει αυτο το Google Maps, αλλα προς το παρον οταν ειναι πολληηηηηηη η κινηση.

... μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις χάνει συχνά το σήμα και χωρίς λόγο σου λέει "κάνε επί τόπου στροφή" ή "στρίψε..."

και παραλείπει κρίσιμες διασταυρώσεις...

...εμπειρία από Μιλάνο, Κόμο, Λουγκάνο και ευρύτερη περιοχή

Το Google Maps για Θεσσαλονικη και Χαλκιδική πρεπει να ανανεωσει τους χαρτες του γιατι πολλους νεους δρομους δεν τους εχει, η τουλαχιστον να προσθεσουν ενα feature να μπορεις να προσθεσεις νεους δρομους.

Θα παραδεχόμουν όποιον έβγαζε feature τύπου "αποφυγή κίνησης". Δηλαδή να λαμβάνει υπόψιν η εφαρμογή την κίνηση της διαδρομής και να σε πάει από τα γύρω στενά!

το κανουν αυτο και μαλιστα δυναμικα οσο κινεισαι διορθωνει τη διαδρομη αν αλλαξουν τα δεδομενα για την κινηση.

Αυτο υπαρχει ηδη στο here απλα δεν γινεται αυτοματα. Απλα οταν βλεπεις κινηση μπροστα πατας το κουμπι διαδρομες και σου βγαζει εναλλακτικη εκτος κινησης

Το NAVIGON που χρησιμοποιώ εχει ενα Traffic Live αλλα αμφιβάλλω αν ειναι real time feedback, μερικές φορές ειναι λέει οτι ενας δρόμος εχει κίνηση ενώ πάει κανονικά...

o Νεοελληνας  το παραδεχτει  μονο οταν για να γλυτωσεις κινηση σου πει

"κοιτα δεξια, κοιτα αριστερα, δεν ερχετε κανεις... ανεβα αντιθετα τον μονοδρομο... go go go go"

• Like 3

Από που να βρει τις πληροφορίες το Here Maps ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή? Από το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας που δεν υπάρχει?

Η Google μπορεί και το κάνει γιατί έχει ένα τεράστιο userbase με android κινητά. 

Επίσης περι αξιοπιστίας στο navigation. Εγώ το χρησιμοποιώ στην μηχανή, το έχω στην τσέπη, απλά με φωνητικές οδηγίες. Άψογο είναι.

Παλιότερα χρησιμοποιούσα το sygic αλλά το Google maps είναι σαφώς καλύτερο και βελτιώνεται συνεχώς.

Όσο για τους καινούργιους δρόμους, φαντάζομαι οτι αυτοί ανανεώνονται σε όλες τις εταιρείες μαζί. Δεν έχει η κάθε μια δικό της δορυφόρο για να παίρνει δεδομένα για καινούργιους δρόμους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...