Προς το περιεχόμενο

Windows 10

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινας το θεμα με μια ερωτηση...σου απανταμε...φτανουμε στο ποστ #11 που ρωτας ακριβως τα ιδια που ρωτησες στο ποστ #1.

Σαν να λες οτι ειτε εισαι ηλιθιος και δεν καταλαβες τι σου ειπαμε ή δεν θες να κατανοησεις τις απαντησεις ή δεν σου κανανε οι απαντησεις και ρωτας ξανα τα ιδια μπας και αλλαξουμε απαντησεις.

Γιατι ειναι φανερο οτι δεν ψηνεσαι να πας στα 10αρια παρολο που σου ειπαμε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σου.

Μια λες οτι εχουν bugs , μια οτι εχουν ασυμβατοτητες..μια οτι θα σε παρακολουθει η microsoft.

Απλα δεν τα γουσταρεις..και απο την στιγμη που δεν τα γουσταρεις γιατι μας βαζεις στο τριπακι να σου απανταμε ?

Δημοσ.

Στην αρχή του θεματος ρωτησα για τα 10. ομως πηρα μια απαντηση απο καποιον οτι καλυτερα να παω στα 8.1 μιας και τα 10 ειχαν bugs και ασυμβατοτητες. υστερα καποιος ειπε οτι με ενα update του απριλη βελτιωθηκαν τα 10. και πριν λιγο καποιο αλλο μελος ειπε οτι τα 8.1 ειναι ελαφρυτερα απο τα 7 και διαχειριζονται καλυτερα την μνημη κλπ, αλλά να δοκιμασω τα 10 αρχικα. το οτι επανελαβα κατι ή ρωτησα κατι άλλο σχετικα με τα 10 για να παρω και αλλες γνωμες το θεωρεις κακο?. θελω να παρω γνωμες απο χρηστες και των δυο λογισμικων ωστε να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα και οχι απο 2-3 μονο. σου ξαναειπα επειδη βλεπω οτι απο την αρχη δεν γουσταρες να βοηθησεις και πολυ και μονο ειρωνιες πεταγες. οτι αν δεν θες να βοηθησεις ή σε κουραζει το θεμα, μπορεις απλα να μην συμμετεχεις σε αυτο..ειναι πολυ απλο....δεν ξερω γιατι το κανεις συνθετο...τωρα οσον αφορα οτι χαρακτηρισες οτι αυτο που κανω ειναι σαν να λεω οτι ειμαι ηλιθιος κλπ. πρωτον δεν θα χαρακτηριζεις εμενα ή οποιονδειποτε που δεν γνωριζεις καν, ως ηλιθιο,(πισω απο ενα pc κιολας) επειδη ρωτησε κατι για windows... μιας και αυτο ειναι ακομα πιο ηλιθιο.
δεν ξερω τι προβλημα εχεις μαζι μου ή γενικα αλλά μην ασχολησε με το θεμα αν δεν γουσταρεις αυτα που γραφω ή αν δεν εχεις σκοπο να μου δωσεις επιχειρημα ή γνωμη ή καποια σχετική βοηθεια να ξεκαθαρισω τι ειναι καλυτερο απο τα 7 αρια.
περιμενω και απο αλλους λοιπον γνωμες, εμπειριες απο windows8.1 ή/και 10 για να παρω μια πληρη εικονα. και ευχαριστω οσους απαντουν σοβαρα με επιχειρημα και με προθεση να βοηθησουν. δεν χρειαζεται να το παιζουμε ξερολες σε ολα...αυτα και καλη συνεχεια!

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα γνωμης...υπαρχουν αντικειμενικα στοιχεια για το τι ειναι τα 10αρια τα 8αρια και τα 7αρια.

Δηλ αν βγει ενας και σου πει οτι τα 10αρια πετανε μπλε οθονες ανα 2 λεπτα θα το πιστεψεις και θα νομιζεις οτι εχουν προβλημα?

Απο την στιγμη που ενας υπολογιστης σηκωνει 10αρια του βαζεις 10αρια....αντε στην χειροτερη 8αρια αν εχει καποιος ενδοιασμους.

Ολα τα αλλα ειναι για φιλοσοφικες αναλυσεις.Να χαριεντιζομαστε στο φορουμ.

Δεν σε ειπα ηλιθιο επειδη ρωτησες για τα windows...ουτε αυτο δεν καταλαβες?Ειπα οτι ειναι ηλιθιο να ρωτας κατι..να σου απαντανε και μετα απο 10 ποστς να ξαναρωτας το ιδιο.

Αρα ειτε δεν καταλαβες τις απαντησεις ή δεν σου κανανε...και αν δεν σου κανανε...γιατι μας ρωτας?Πες μας τι απαντησεις θες να στις γραψουμε.

Στο διαταυτα , χρησιμοποιω 10αρια απο πριν καν βγουνε επισημα (preview builds) και ποτε δεν μου παρουσιασαν σοβαρο προβλημα.ο,τι προβληματακια ειχανε διορθωνοντουσαν με τα updates.

Θες να το καταλαβεις?καταλαβε το..αλλιως μενεις στα 7αρια..ή στο λινουξ ή στο dos.

Τελος δεν καθομαι πισω απο το πισι γιατι αυτο θα ηταν...ηλιθιο...πως θα εβλεπα την οθονη...μπροστα απο το πισι καθομαι !! 

Δημοσ.

Δηλ αν βγει ενας και σου πει οτι τα 10αρια πετανε μπλε οθονες ανα 2 λεπτα θα το πιστεψεις και θα νομιζεις οτι εχουν προβλημα?

οχι. ομως αν πουν 5 ατομα οτι εχουν ασυμβατοτητες ή οτι εχουν θεματα γενικα τοτε κατι σημαινει.

Δεν σε ειπα ηλιθιο επειδη ρωτησες για τα windows...ουτε αυτο δεν καταλαβες? οχι εχω προβλημα ουτε αυτο το καταλαβα αν αυτο σου ανεβαζει το ηθικο και την αυτοπεποιθηση σου! :-D

Στο διαταυτα , χρησιμοποιω 10αρια απο πριν καν βγουνε επισημα (preview builds) και ποτε δεν μου παρουσιασαν σοβαρο προβλημα.ο,τι προβληματακια ειχανε διορθωνοντουσαν με τα updates. παλι καλα που στην 4η σου απαντηση ειπες στο τελος της και την γνωμη σου σχετικα με το θεμα.

Τελος δεν καθομαι πισω απο το πισι γιατι αυτο θα ηταν...ηλιθιο...πως θα εβλεπα την οθονη...μπροστα απο το πισι καθομαι !! 

αλλη μια αποπειρα να φανεις αστειος!

:shifty:

Δημοσ.

Την γνωμη μου την εγραψα και στο ποστ που μιλησα για directx12 , αλλα ουτε καν το διαβασες εκεινο το ποστ.

Αν 5 ατομα σου πουνε οτι κατι συμβαινει με τα 10αρια , εμενα προσωπικα δεν μου λεει κατι.

πεντε ατομα στα εκατομμυρια ? ουτε καν η στατιστικη δεν ασχολειται μαζι τους.

Υπαρχει και το γοογλε οπου μπορεις να παρεις περισσοτερες γνωμες...αλλα αν υπηρχε κατι τραγικα λαθος/στραβο στα 10αρια θα ειχε βουηξει ο τοπος.

Τα 10αρια ειναι εδω και μηνες σε κυκλοφορια...οχι οτι ειναι τελεια..αλλα πολλα προβληματα δημιουργουνται απο χρηστες και απο προγραμματα που δεν ειναι πληρως συμβατα με τα 10αρια

Για ολα αυτα δεν φταινε τα 10αρια.

Οπως ειπα εδω και μηνες τα χρησιμοποιω ανελλιπως...μηδενικα προβληματα...bugs και ασυμβατοτητες παντα θα υπαρχουν αλλα ειναι σε επιπεδο παραπανω απο λειτουργικο...αν δεν τα γουσταρεις..απλα μην τα βαλεις..μην ριχνεις το φταιξιμο στα 10αρια για οποιους ενδοιασμους ισως εχεις.

Δημοσ.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα Windows 10 εδώ και 6 μήνες και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά είναι. Μνήμη εμένα χρησιμοποιούν γύρω στα 3 GB αλλά από την στιγμή που έχεις 8 GB δεν έχεις θέμα. Αν θες κάτι πολύ ελαφρύ βάζεις Linux που χρησιμοποιούν 1 GB. Απο κεί και πέρα είναι και θέμα συνήθειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...