Προς το περιεχόμενο

Windows 10

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, σκεφτομαι σε λιγες μερες που θα  κανω ενα φορματ στον υπολογιστη μου μηπως κανω και τη μεταβαση απο windows 7 στα windows 10. αξιζει κατι τετοιο λετε? θα δω καποια σημαντικη διαφορα; διοτι ακουω να λενε οτι ειναι πολυ πιο ελαφρια κτλπ. ή να μεινω στα 7; σε games τα 10 εχουν καλυτερο direct x ;;

Δημοσ.

πως βγηκε το συμπερασμα οτι εχω αργο επεξεργαστη και αργη μνημη???

Aπο την πληρη και αναλυτικη περιγραφη του συστηματος σου , που εδωσες στο 1ο ποστ ωστε να μπορεσουμε να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα και να τοποθετηθουμε βασει υπαρκτων στοιχειων και οχι κοιτωντας την κρυσταλλινη σφαιρα που δεν εχουμε.

Εχει ογκοχρεωση η adsl ? και δεν ψηνεσαι να γραψεις περισσοτερα?ή πιστευεις οτι δεν παιζουν ρολο τετοια στοιχεια?

Επιπεδο καταδειξης στοχου : -1

Δημοσ.

Aπο την πληρη και αναλυτικη περιγραφη του συστηματος σου , που εδωσες στο 1ο ποστ ωστε να μπορεσουμε να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα και να τοποθετηθουμε βασει υπαρκτων στοιχειων και οχι κοιτωντας την κρυσταλλινη σφαιρα που δεν εχουμε.

Εχει ογκοχρεωση η adsl ? και δεν ψηνεσαι να γραψεις περισσοτερα?ή πιστευεις οτι δεν παιζουν ρολο τετοια στοιχεια?

Επιπεδο καταδειξης στοχου : -1

Συνεπως μπορουσες αντι για 2 ειρωνικα ποστ που εκανες να με ρωτησεις ποια ειναι τα specs μου. Επίπεδο ειρωνίας: 10

τελος παντων επεξεργαστης intel i5 4670K και 8 gb ram στα 1866mhz ddr3. ueleiw ola ta specs ή αρκουν αυτα? (μιας και αυτα ειδα στο δευτερο ποστ να αναφερεις).

αν ειναι να ειρωνευτεις παλι καλυτερα μην απαντας καν.

Δημοσ.

Το αν θα απανταω ή οχι και με ποιον τροπο ευτυχως το πολιτευμα μας μου επιτρεπει να το αποφασιζω εγω και οχι εσυ.

Οσον αφορα για τα 7αρια και τα 10αρια..αν εχεις τις προυποθεσεις για να τα κανεις activation προφανως και πας σε 10αρια.

Στα 10αρια παιζει το directx 12 οποτε αν εχεις καρτα που το υποστηριζει ακομα καλυτερα.

Βλεπω ενα μοτιβο οσων ρωτανε πραγματα να μην ψηνονται ή να μην καταλαβαινουν οτι πρεπει να δινουν στοιχεια για να παρουν απαντησεις...δεν μπορουμε να μυριζουμε τα νυχια μας.

Σκρινοτς και αναλυτικα στοιχεια βοηθανε πολυ..οπως και η χρηση του γοογλε.

Οσο λοιπον βγαζουμε τις πληροφοριες με το τσιγκελι...τοσο θα γινομαι ειρωνας.

Οποιος απανταει ειτε γραφοντας κατι ειτε ψαχνοντας στο γοογλε ειτε ειτε ειτε ειτε..σπαταλαει προσωπικο χρονο..σεβαστειτε το και γινετε πιο συγκεκριμενοι σε ο,τι ρωτατε για το καλο ολων μας.

Δημοσ.

αν δεν σε απασχολεί το DX12,και θες να φύγεις απ τα 7αρια,βάλε 8.1 να ξενοιάσεις απ τις παιδικές ασθένειες των 10.

Πριν λιγο καιρό θα σου έλεγα βάλτα ναι,πλεον με κάτι ενημερώσεις που έχουν γίνει παγώνει η έναρξη και υπάρχουν μικροθέματα με το κέντρο ενεργειών

Δημοσ.

Το αν θα απανταω ή οχι και με ποιον τροπο ευτυχως το πολιτευμα μας μου επιτρεπει να το αποφασιζω εγω και οχι εσυ.

Οσον αφορα για τα 7αρια και τα 10αρια..αν εχεις τις προυποθεσεις για να τα κανεις activation προφανως και πας σε 10αρια.

Στα 10αρια παιζει το directx 12 οποτε αν εχεις καρτα που το υποστηριζει ακομα καλυτερα.

Βλεπω ενα μοτιβο οσων ρωτανε πραγματα να μην ψηνονται ή να μην καταλαβαινουν οτι πρεπει να δινουν στοιχεια για να παρουν απαντησεις...δεν μπορουμε να μυριζουμε τα νυχια μας.

Σκρινοτς και αναλυτικα στοιχεια βοηθανε πολυ..οπως και η χρηση του γοογλε.

Οσο λοιπον βγαζουμε τις πληροφοριες με το τσιγκελι...τοσο θα γινομαι ειρωνας.

Οποιος απανταει ειτε γραφοντας κατι ειτε ψαχνοντας στο γοογλε ειτε ειτε ειτε ειτε..σπαταλαει προσωπικο χρονο..σεβαστειτε το και γινετε πιο συγκεκριμενοι σε ο,τι ρωτατε για το καλο ολων μας.

μπορουσες απλα στο πρωτο σου σχολιο να μου πεις ποια ειναι τα χαρακτηριστικα μου...απο κει και περα δεν εχω ορεξη να τσακωθω για βλακειες πισω απο ενα pc....καληνυχτα και καλη συνεχεια

αν δεν σε απασχολεί το DX12,και θες να φύγεις απ τα 7αρια,βάλε 8.1 να ξενοιάσεις απ τις παιδικές ασθένειες των 10.

Πριν λιγο καιρό θα σου έλεγα βάλτα ναι,πλεον με κάτι ενημερώσεις που έχουν γίνει παγώνει η έναρξη και υπάρχουν μικροθέματα με το κέντρο ενεργειών

γενικα δεν με καιει να φυγω απο τα 7αρια...εκτος αν τα 8.1 ειναι ας πουμε πιο ελαφρια απο τα 7αρια και αν εχουν καλυτερο direct x απο τα 7αρια τοτε γιατι να μην τα δοκιμασω. Γενικα δηλαφη δεν θα με χαλαγε να παω σε κατι ελαφρυτερο και ισως καλύτερο σε direct x και γενικοτερα...αν ειναι να ειμαι ακριβως το ιδιο τοτε τα 7 μαρεσουν σαν περιβαλλον περισσοτερο...να επισημανω οτι τωρα φοραω τα 7 ultimate
Δημοσ.

μπορουσες απλα στο πρωτο σου σχολιο να μου πεις ποια ειναι τα χαρακτηριστικα μου...απο κει και περα δεν εχω ορεξη να τσακωθω για βλακειες πισω απο ενα pc....καληνυχτα και καλη συνεχεια

γενικα δεν με καιει να φυγω απο τα 7αρια...εκτος αν τα 8.1 ειναι ας πουμε πιο ελαφρια απο τα 7αρια και αν εχουν καλυτερο direct x απο τα 7αρια τοτε γιατι να μην τα δοκιμασω. Γενικα δηλαφη δεν θα με χαλαγε να παω σε κατι ελαφρυτερο και ισως καλύτερο σε direct x και γενικοτερα...αν ειναι να ειμαι ακριβως το ιδιο τοτε τα 7 μαρεσουν σαν περιβαλλον περισσοτερο...να επισημανω οτι τωρα φοραω τα 7 ultimate

Προσωπικά έφυγα απο 7αρια λόγω FX μιας και στα 8.1 αποδίδει καλύτερα και απο εκεί με πήγε στα 10αρια.

Με τις τελευταιες εξελίξεις,θα δοκίμαζα μια καθαρή εγκατάσταση των 10 και αν συνέχιζε τις πίπες θα πήγαινα στα 8.1 πάλι.

Δημοσ.

Στο σύστημα που έχεις δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για ελαφριά ή όχι λειτουργικά. Αν μιλούσες για τίποτα celeron με 2gb ram θα το δεχόμουν, όχι όμως με i5 και 8gb ddr3.

Αν θέλεις παιχνίδια θα πας σε 10άρια 64bit. Δεν αναφέρεις κάρτα γραφικών όμως και δεν ξέρουμε αν υποστηρίζει ή όχι dx12.

Όσο για το αν αξίζει ή όχι, πιστεύω πως αξίζει και αυτά τα κολλήματα που αναφέρει ο xristaras ήταν προβλήματα της πρώτης κυκλοφορίας και τα αντιμετώπισα κι εγώ. Μετά όμως από την αναβάθμιση του Απριλίου έστρωσε.

Τέλος, η αισθητική του καινούργιου λειτουργικού είναι θέμα συνήθειας. Κι εμένα μου φαινόταν "κάπως" στην αρχή και με ξένισε η έλλειψη του κλασσικού start menu αλλά σε ένα μήνα ήμουν εντάξει και ανακάλυψα ότι το start menu δεν το είχα και τόσο ανάγκη (υπάρχουν και τα classic shell και ViStart για τους ρομαντικούς).

Φίλε, ο mphxths πέρα από τα καυστικά σχόλια του (τέτοια πιστεύω ότι ήταν και όχι ειρωνικά, άσχετα αν μετά είπε ότι θα γίνεται είρωνας) είχε δίκιο, απλά θα μπορούσε να το πει ποιο χαλαρά. Από τη στιγμή που ζητάμε βοήθεια και ιδίως σε θέματα υποστήριξης/αναβάθμισης software θα πρέπει να αναλύουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το σύστημα μας για να μας βοηθήσουν καλύτερα τα υπόλοιπα μέλη. Πριν αρκετό καιρό είχα πέσει σε ένα φόρουμ όπου τα θέματα για βοήθεια χωρίς πλήρη περιγραφή του συστήματος κλείδωναν άμεσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Δημοσ.

λεω να παω σε windows 8.1 γιατι φοβαμαι μην υπαρχουν bugs ή τιποτα ασυμβατοτηες στα 10....
ομως αξιζει η αλλαγη απο τα windows 7 στα windows 8.1?? ή ειναι το ιδιο και το αυτο? και να μην ασχοληθω και να μεινω στα 7?

Δημοσ.

Τα 8.1 έχουν καλύτερη διαχείρηση Ραμ και επεξεργαστή από τα 7 και θεωρούνται κάπως πιο ελαφριά απο τα 7 και είναι πανω κάτω στο ίδιο επίπεδο σταθερότητας. Προχωρά στα 10, δούλεψε τα και αν δεν τα συμπαθείς η εχεις ασυμβατότητες γυρνά πισω

Δημοσ.

απλα με τα 10 που το εψαχνα διαβασα και για θεματα οτι σε ελεγχει η Microsoft...σαν να σε παρακολουθει ενα πραμα...και με ξενερωσαν λιγο.

Δημοσ.

λεω να παω σε windows 8.1 γιατι φοβαμαι μην υπαρχουν bugs ή τιποτα ασυμβατοτηες στα 10....

απλα με τα 10 που το εψαχνα διαβασα και για θεματα οτι σε ελεγχοι η Microsoft...σαν να σε παρακολουθει ενα πραμα...και με ξενερωσαν λιγο.

μεινε στα 7αρια που δεν σε ελεγχει κανεις...μην παει απατη η επανασταση πριν ξεκινησει..δεν ειμαστε για τετοια τωρα.

Δημοσ.

μεινε στα 7αρια που δεν σε ελεγχει κανεις...μην παει απατη η επανασταση πριν ξεκινησει..δεν ειμαστε για τετοια τωρα.

παντως σε ολο το θεμα εχεις δωσει 3 απαντησεις που περιεχουν μονο ειρωνια, παρά βοηθεια ή εστω γνωμη επι του θεματος. πραγματικα οτι και να πω ειναι λιγο...ευχαριστω για αλλη μια ειρωνικη,ακυρη και καθολου βοηθητικη και σχετικη με το θεμα απαντηση! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ! νομιζοντας οτι εισαι αστειος. αν και τα καταφερνεις να εισαι αστειος αλλα με αλλη εννοια απο οτι νομιζεις! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...