grab Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) πολλοί ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για αυτά που έγραψα καταρχάς συγνώμη για την καθυστέρηση μια μικρή εισαγωγή το θέμα είναι το εξής, εδώ και αρκετά χρόνια οι επιλογές σε VA panel, μια τεχνολογία που έχει μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα έναντι του IPS και επομένως ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη μπορεί να είναι καλύτερη ή χειρότερη επιλογή, είναι περιορισμένες για όσους ψάχνουν κάτι τέτοιο, οθόνες όπως η Eizo FG2421 (VA 120-240Hz Strobing (και άλλες, μην τις γράψω όλες)) είναι μονόδρομος γιατί δεν βρίσκεις άλλη οθόνη με αντίστοιχα χαραχτηριστικά και επιδόσεις είναι όμως μια οθόνη που πάσχει σοβάρα από panel lottery, σταματάει φέτος να διατίθεται κιόλας γιατί η εταιρεία προωθεί τον αντικαταστάστη της (την FS2735 που δεν είναι καν VA) πράγμα που σημαίνει ότι αν πάρεις 'κακό κομμάτι' δεν μπορείς να το αλλάξεις και είναι μια οθόνη παμπάλαια, έχει μειονεκτήματα που μετά από τόσα χρόνια έχουν λυθεί σε νεότερα μοντέλα, αλλά ακόμη δεν έχουν συνδυαστεί σε ένα μοντέλο που να χει και το υψηλό refresh rate που έχει η FG2421 κυρίως γιατί η αγορά στράφηκε προς το IPS αρκετοί έμπειροι χρήστες λοιπόν εδώ και χρόνια κράζουν τις εταιρείες που δεν φτιάχνουν κάτι τέτοιο και φαίνεται πως αυτές πραγματικά τους άκουσαν (μένει να αποδειχθεί) επαναλαμβάνω ότι το VA έχει κι αυτό μειονεκτήματα, απλά κάποιοι χρήστες προτιμούν αυτά τα μειονέκτηματα έναντι άλλων αλλά για παράδειγμα τα panel που έρχονται είναι κυρτά... άρα ένα βασικό μειονέκτημα της γωνίας θέασης των VA μειώνεται αρκετά ένα άλλο μειονέκτημα έχει να κάνει με το ghosting που και σε αυτό υπάρχει συγκεκριμένη λύση επομένως καταλαβαίνετε γιατί γράφω ότι οι κατασκευαστές άκουσαν τους χρήστες με ρωτάτε ποια μοντέλα θα έρθουν δικαιολογημένα αφού ενδιαφέρεστε να αγοράσετε οθόνη το θέμα είναι το εξής, έχουν γίνει ανακοινώσεις από τους κατασκευαστές panel όχι από τους κατασκευαστές οθονών δηλαδή ξέρουμε ότι βγήκαν panel με συγκεκριμένες προδιαγραφές και φυσικά ξέρουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν από τους κατασκευαστές οθονών στα νέα μοντέλα τους ξέρουμε και το πότε αλλά δεν ξέρουμε ποια μοντέλα θα είναι επίσης δεν ξέρουμε αν θα έχουν G-Sync (προσωπικά με ενδιαφέρει το ULMB βέβαια) μην με βάζετε να γράφω πηγές γιατί πολύ απλά αυτά τα βρήκα ψάχνοντας κι εγώ ψάχνω για οθόνη και στην ουσία μου ζητάτε να ξαναψάξω από την αρχή για να βρω που τα διάβασα όλα αυτά θα μου πείτε και πως ξέρουμε ότι ισχύουν αυτά; πρώτον, ήδη βγήκαν δύο μοντέλα με κάποιο από αυτά τα καινούργια panel, η acer z271 και η samsung cfg70, VA 144HZ άρα ξέρετε ήδη ότι δεν λέω μπαρούφες δεν έγραψα όμως για αυτές γιατί είναι 27άρες οθόνες με χαμηλή ανάλυση 1080p στην ίδια σειρά panel περιμένουμε να έρθουν και μεγαλύτερες αναλύσεις δεύτερον, όσοι μπορείτε να κάνετε υπομονή μέχρι μέσα 2017 περιμένετε να δούμε τι έρχεται, μην αγχώνεστε αν έρθει κάποια οθόνη που αξίζει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρετε χαμπάρι γιατί όλοι θα μιλάνε για αυτή εδώ στην πρώτη σελίδα έχει ολόκληρη είδηση για Acer με TN panel... λέτε να μην ενημερωθείτε αν βγει κάτι καλό; αν δεν δούμε και τιμές δεν μπορούμε να πούμε και τίποτα για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, έγραψα την άποψή μου πάρτε ένα φθηνότερο monitor για να μην πω πάρτε ένα πολύ φθηνότερο monitor σημείωση: μην ομαδοποιείτε το IPS glow με το BLB, δεν έγραψα ότι μια οθόνη που δεν έχει IPS glow σημαίνει πως δεν θα χει BLB αλλά ότι τα VA panel δεν έχουν IPS glow και εντελώς ξέχωρα ότι συγκεκριμένες καλές οθόνες γενικά έχουν μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης BLB Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2016 από grab 1
grab Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 βγήκε άλλο ένα monitor (προπαραγγελία προς το παρόν) με τα panel που ανέφερα, το Samsung CF791 Curved 34'' 21:9, VA @100Hz, Flicker Free, AMD Freesync στα 1000 USD όσοι κοιτάνε για ακριβά 27άρια για gaming αυτή τη στιγμή και δεν τους ενδιαφέρει το G-Sync καλύτερα να περιμένουν να δουν πόσο καλό θα βγει το συγκεκριμένο λογικά σύντομα θα πρέπει να δούμε και τα ενδιάμεσα προϊόντα δηλαδή 27'' και 24'' 16:9 και άλλες εταιρείες αλλά τελικά προκύπτει πρόβλημα για όσους θέλουν G-Sync γιατί από ότι λένε οι κατασκευαστές θα είναι λίγα τα μοντέλα που θα έρθουν με G-Sync φέτος και από '17-'18 που θα βγει το νέο G-Sync θα έρθουν περισσότερα 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 βγήκε άλλο ένα monitor (προπαραγγελία προς το παρόν) με τα panel που ανέφερα, το Samsung CF791 Curved 34'' 21:9, VA @100Hz, Flicker Free, AMD Freesync στα 1000 USD όσοι κοιτάνε για ακριβά 27άρια για gaming αυτή τη στιγμή και δεν τους ενδιαφέρει το G-Sync καλύτερα να περιμένουν να δουν πόσο καλό θα βγει το συγκεκριμένο λογικά σύντομα θα πρέπει να δούμε και τα ενδιάμεσα προϊόντα δηλαδή 27'' και 24'' 16:9 και άλλες εταιρείες αλλά τελικά προκύπτει πρόβλημα για όσους θέλουν G-Sync γιατί από ότι λένε οι κατασκευαστές θα είναι λίγα τα μοντέλα που θα έρθουν με G-Sync φέτος και από '17-'18 που θα βγει το νέο G-Sync θα έρθουν περισσότερα Το καταλαβαινεις πιστευω οτι για 1440p ultrawide monitors μονο η nvidia προσφερει κατι το ανταγωνιστικο στις καρτες γραφικων ετσι δεν ειναι?Τωρα αν καποιος αγορασει crossfire rx 480 με το καλημερα οκ θα αξιοποιησει το Freesync,αλλα το να παρει καποιος 1070-1080 στην παρουσα φαση,ε προφανως και δεν θα κοιταξει σε Freesync monitor. Εγω αλλωστε(οπως και αρκετοι αλλοι)το εχουμε ξαναπει.Καλα χρυσα τα gsync,freesync για αυτα που ειναι αλλα δυστηχως στην παρουσα φαση δεν πολυ αξιζουν 1)Επειδη ανεβαζουν κατακορυφα την τιμη σε σχεση με απλα 60Hz monitor 2)Επειδη σε περιοριζουν(κοινως σου επιβαλλουν)τι καρτα γραφικων θα αγορασεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 βγήκε άλλο ένα monitor (προπαραγγελία προς το παρόν) με τα panel που ανέφερα, το Samsung CF791 Curved 34'' 21:9, VA @100Hz, Flicker Free, AMD Freesync στα 1000 USD όσοι κοιτάνε για ακριβά 27άρια για gaming αυτή τη στιγμή και δεν τους ενδιαφέρει το G-Sync καλύτερα να περιμένουν να δουν πόσο καλό θα βγει το συγκεκριμένο λογικά σύντομα θα πρέπει να δούμε και τα ενδιάμεσα προϊόντα δηλαδή 27'' και 24'' 16:9 και άλλες εταιρείες αλλά τελικά προκύπτει πρόβλημα για όσους θέλουν G-Sync γιατί από ότι λένε οι κατασκευαστές θα είναι λίγα τα μοντέλα που θα έρθουν με G-Sync φέτος και από '17-'18 που θα βγει το νέο G-Sync θα έρθουν περισσότερα Άμα δεν διορθώσουν το πρόβλημα με τα τελείως ξέραμε να χρώματα στις άκρες δεν θα αξίζει κράτησα το Samsung S34E790C 3 μερες ακόμα και μετά από calibration το πρόβλημα είναι τόσο ενοχλητικό που το έδωσα πίσω η απόκλιση στα χρώματα στις άκρες στην οθόνη είναι λες και έχεις multi monitor με ips κέντρο και tn 10 ετιας δεξιά αριστερά
firepc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Άμα δεν διορθώσουν το πρόβλημα με τα τελείως ξέραμε να χρώματα στις άκρες δεν θα αξίζει κράτησα το Samsung S34E790C 3 μερες ακόμα και μετά από calibration το πρόβλημα είναι τόσο ενοχλητικό που το έδωσα πίσω η απόκλιση στα χρώματα στις άκρες στην οθόνη είναι λες και έχεις multi monitor με ips κέντρο και tn 10 ετιας δεξιά αριστερά εχω το αδερφακι της το 29αρι. Αν κανεις σωστο calibration ειναι μια χαρα. Out of the box θελει ρυθμιση
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) εχω το αδερφακι της το 29αρι. Αν κανεις σωστο calibration ειναι μια χαρα. Out of the box θελει ρυθμισηΔεν ξέρω για το 29 (δεν ήξερα ότι η Samsung έβγαζε 29) έκανα 2 αλλαγές και στα 3 το ίδιο πρόβλημα calibration έγινε όλες της φορές με i2 display pro με μικρή έρευνα στο ίντερνετ είναι κοινό παράπονο για το 34 αρι της Samsung Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2016 από Inuyasha 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω για το 29 (δεν ήξερα ότι η Samsung έβγαζε 29) έκανα 2 αλλαγές και στα 2 το ίδιο πρόβλημα calibration έγινε όλες της φορές με i2 display pro με μικρή έρευνα στο ίντερνετ είναι κοινό παράπονο για το 34 αρι της Samsung Δεν το ηξερες γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει 29αρι monitor της Samsung https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/489066/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-26.html?keyphrase=samsung+monitor Προσωπικα και παλι απο Ελλαδα σε Ultrawide μονο LG θα εμπιστευομουν γιατι εκτως των αλλων εχει αψογο support/service και τα panel τους στα ultrawide μοντελα(ακομα και στο φθηνοτερο που εχω εγω)ειναι αξιοπρεπεστατα για τα χρηματα που ζητανε). Εντομεταξυ το αλλο το κουφο που διαβαζω στις αξιολογησεις στο skroytz για τα 34αρια 1440pUltrawide μοντελα(ειτε της Samsung,ειτε της Dell)ειναι οτι επρεπε λενε να ειχαν τιμη στα 600περιπου ευρω https://www.skroutz.gr/s/6233932/Dell-UltraSharp-U3415W.html https://www.skroutz.gr/s/6319361/Samsung-S34E790C.html#reviews Μαλλον δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα δεδομενου οτι οι απλες 1440p οθονες ειναι ηδη στα 500+ευρω....
firepc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 υπαρχει και ειναι αυτο S29E790C Δεν το ηξερες γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει 29αρι monitor της Samsung https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/489066/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-26.html?keyphrase=samsung+monitor Προσωπικα και παλι απο Ελλαδα σε Ultrawide μονο LG θα εμπιστευομουν γιατι εκτως των αλλων εχει αψογο support/service και τα panel τους στα ultrawide μοντελα(ακομα και στο φθηνοτερο που εχω εγω)ειναι αξιοπρεπεστατα για τα χρηματα που ζητανε). Εντομεταξυ το αλλο το κουφο που διαβαζω στις αξιολογησεις στο skroytz για τα 34αρια 1440pUltrawide μοντελα(ειτε της Samsung,ειτε της Dell)ειναι οτι επρεπε λενε να ειχαν τιμη στα 600περιπου ευρω https://www.skroutz.gr/s/6233932/Dell-UltraSharp-U3415W.html https://www.skroutz.gr/s/6319361/Samsung-S34E790C.html#reviews Μαλλον δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα δεδομενου οτι οι απλες 1440p οθονες ειναι ηδη στα 500+ευρω.... πριν μας βγαλεις παλι ψευτες, κανε ενα google it
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 υπαρχει και ειναι αυτο S29E790C Φανταζομαι αναφερεσαι σε αυτο. https://www.skroutz.gr/s/6853884/Samsung-S29E790C.html Υπηρχε οντως πιο παλια(ειδα και γραφανε καποια σχολια για μαρτιο του 2015)αλλα μαλλον θεωρειται ξεπερασμενο μοντελο. Απαραδεκτα ακριβη οταν κυκλοφορησε http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824022219 Μιλαμε για 2560χ1080 οθονη με Panel το οποιο δεν φοραει καν Pls panel(το αντιστοιχο των Ips δηλαδη)αλλα VA,χωρις καν Freesync οπως αλλες αντιστοιχες LG οθονες και τιμη στο Θεο. Εχει βεβαια καποιες ωραιες επιλογες ρυθμισης υψους οθονης ή υποστηριξη vesa για τοιχο αλλα ας ηταν τουλαχιστον 3440χ1440 για να αξιζε. Δεν μου κανει εντυπωση για ποιο λογο η τωρινη της που αναφερει η Inuyasha παραπανω ανεβηκε στις 34ιντσες στα ιδια πανω κατω χρηματα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δεν το ηξερες γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει 29αρι monitor της Samsung https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/489066/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-26.html?keyphrase=samsung+monitor Προσωπικα και παλι απο Ελλαδα σε Ultrawide μονο LG θα εμπιστευομουν γιατι εκτως των αλλων εχει αψογο support/service και τα panel τους στα ultrawide μοντελα(ακομα και στο φθηνοτερο που εχω εγω)ειναι αξιοπρεπεστατα για τα χρηματα που ζητανε). Εντομεταξυ το αλλο το κουφο που διαβαζω στις αξιολογησεις στο skroytz για τα 34αρια 1440pUltrawide μοντελα(ειτε της Samsung,ειτε της Dell)ειναι οτι επρεπε λενε να ειχαν τιμη στα 600περιπου ευρω https://www.skroutz.gr/s/6233932/Dell-UltraSharp-U3415W.html https://www.skroutz.gr/s/6319361/Samsung-S34E790C.html#reviews Μαλλον δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα δεδομενου οτι οι απλες 1440p οθονες ειναι ηδη στα 500+ευρω.... Με γρήγορη αναζήτηση παίζει και 29 αρι αλλά μάλλον δεν έρχεται Ελλάδα Βέβαια όταν έψαχνα εγώ κοιτούσα τα 34 αρια οπότε δεν είχα δώσει σημασία από τα χέρια μου πέρασαν 8 η 9 34αρια uw σύνολο (ας είναι καλά το αμαζον) μέχρι που κατέληξα στο lg 34uc88 Δεν πήγα σε Asus Acer με G-Sync Καλα πάντα θα υπάρχει τέλος κόσμος όλοι τα θέλουν τζάμπα, σε 3-4χρόνια ίσως παίξουν σε αυτές της τιμές (για τα curved 3440*1440 μιλάω τα 34αρια 2560*1080 επειδή πέρασε ένα από τα χέρια μου κάνουν μόνο για gaming και ταινίες σε χρήση ίντερνετ διάβασμα κτλ βγάζεις τα μάτια σου) Αρκετοί κολλάνε και στο γεγονός ότι δεν είναι 4κ και σου λέει σε αυτά τα λεφτά στις περισσότερες περιπτώσεις περνώ 32 4κ μόνιτορ
firepc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Βγηκε μαζι με το τωρινο 34αρι. Η αναλυση μου κανει γτ το pc μου δεν σηκωνει το 3,5Κ. Ο λογος που στη τελικη πηγα σε VA και οχι IPS, ειναι γτ δεν ηθελα να εχω το BLB και το Glow των ips. Και σ αυτην και στην αλλη VA οθονη που εχω, δεν υπαρχει blb kai glow. Οι VA εχουν υψηλο contrast και βαθυ μαυρο που δεν τα εχουν τα ips. Θελουν μια καλη ρυθμηση στην αρχη λογο gamma shift 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Βγηκε μαζι με το τωρινο 34αρι. Η αναλυση μου κανει γτ το pc μου δεν σηκωνει το 3,5Κ. Ο λογος που στη τελικη πηγα σε VA και οχι IPS, ειναι γτ δεν ηθελα να εχω το BLB και το Glow των ips. Και σ αυτην και στην αλλη VA οθονη που εχω, δεν υπαρχει blb kai glow. Οι VA εχουν υψηλο contrast και βαθυ μαυρο που δεν τα εχουν τα ips. Θελουν μια καλη ρυθμηση στην αρχη λογο gamma shift Ναι αλλα δεν στο χρεωνει αναλογα αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα.Και εγω πηγα στην αντιστοιχη LG,αλλα φθηνοτερο μοντελο(ουτως ή αλλως το Freesync δεν με ενδιεφερε με μολις 250ευρω).Οκ δεν εχει αρκετα πραγματα οπως ρυθμιζομενη βαση,υποδοχες Usb,ενσωματομενα ηχεια(για οσους τα χρησιμοποιουν)και καποια αλλα 2-3πραγματακια αλλα κοστιζει περιπου 2.5φορες φθηνοτερα απο οτι οι αλλες μεγαλυτερες,αλλα και η συγκεκριμενη. Και ο λογος που δεν προτιμησα Ultrawide 1440p ειναι καθαρα λογω παραπανω απαιτησεων(και αρα συχνοτερων αναβαθμισεων)απο οτι σε ultrawide 1080p.Στο μελλον βεβαια μπορει να κοιταξω αν εχουν βελτιωθει τα πραγματα στις καρτες γραφικων και εχουν πεσει και οι τιμες στις οθονες,(ακομα ενα θετικο της χαμηλης τιμης της οτι μπορεις ανετα αν στο επιτρεπουν τα οικονομικα αργοτερα να κανεις μεταβαση σε μεγαλυτερη),να κοιταξω σε 34αρα.Ενα τελος μεγαλο θετικο της LG στην Ελλαδα το service. Αντικειμενικα στα monitor(ενω στα κινητα ειναι το αναποδο)το service της Lg μαζι με της Dell(ισως και της Eizo 3ης δεν ξερω)να ειναι εκ των κορυφαιων,και ειναι η μονη που δινει εγγυηση 0καμμενου pixel μην ξεχναμε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Βγηκε μαζι με το τωρινο 34αρι. Η αναλυση μου κανει γτ το pc μου δεν σηκωνει το 3,5Κ. Ο λογος που στη τελικη πηγα σε VA και οχι IPS, ειναι γτ δεν ηθελα να εχω το BLB και το Glow των ips. Και σ αυτην και στην αλλη VA οθονη που εχω, δεν υπαρχει blb kai glow. Οι VA εχουν υψηλο contrast και βαθυ μαυρο που δεν τα εχουν τα ips. Θελουν μια καλη ρυθμηση στην αρχη λογο gamma shiftΤα διάβασα όλα αυτά πριν την αγορά και είπα εντάξει αρκετές φορές τα παρουσιάζουν πολύ χειρότερα από ότι είναι οπότε προχώρησα στην αγορά της Samsung 34 τόσο μεγάλη ανομιομορφια στις άκρες της οθόνης ήταν σπαστικό και όσο και αν προσπαθούσα να πίσω τον εαυτό μου ότι θα συνηθησω δεν μπόρεσα η Dell ήταν καλή all around χωρίς να ξεχωρίζει κάπου (πήρε το μεγαλύτερο oc σταθερό στα 83 hz αλλά είχε πάρα πολύ bleed στις γωνίες ακόμα και σε σχεδόν μηδενική φωτεινότητα
firepc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Την πηρα 500 ευρω και οντως ειναι ακριβη. Ναι σου δινει τη ρυθμιζομενη βαση, τα ηχεια 2x7w, (ναι τα χρησιμοποιω, εχουν πολυ καλο ηχο) και το design της ειναι ποιοτηκοτατο, ειναι και curved, αλλα ναι 500 ειναι πολλα. Αν σηκωνε το pc μου τα 3,5Κ θα εδινα παραπανω για να παω στο 34αρι ή μαλλον στο φετινο 34αρι. Νομιζω κι ολας, λογο curved τα βαραει πολυ η samsung στη τιμη Αν καποιος θελει να εχει την εμπειρια του ultrawide με λιγα χρηματα, τοτε αυτη που εχεις εσυ ειναι καλη επιλογη. Τα διάβασα όλα αυτά πριν την αγορά και είπα εντάξει αρκετές φορές τα παρουσιάζουν πολύ χειρότερα από ότι είναι οπότε προχώρησα στην αγορά της Samsung 34 τόσο μεγάλη ανομιομορφια στις άκρες της οθόνης ήταν σπαστικό και όσο και αν προσπαθούσα να πίσω τον εαυτό μου ότι θα συνηθησω δεν μπόρεσα η Dell ήταν καλή all around χωρίς να ξεχωρίζει κάπου (πήρε το μεγαλύτερο oc σταθερό στα 83 hz αλλά είχε πάρα πολύ bleed στις γωνίες ακόμα και σε σχεδόν μηδενική φωτεινότητα Μπορει να ειχες πεσει σε προβληματικο κομματι, γτ οπως το περιγραφεις, ουτε out of the box δεν ηταν ετσι σε μενα 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Γενικα οι Ultrawide οθονες(εχω δει Samsung,LG,Dell και Aoc κυριως να βγαζουν ως τωρα)ειναι μια ψιλο ξεχωριστη περιπτωση λογω υποστηριξης(πχ σε video σε youtube με μαυρες μπαρες)και οι περισσοτεροι οταν ακουνε για 29 και 34ιντσες σου λενε οτι αυτη ειναι πιο μεγαλη και απο την τηλεοραση που εχουν,ασχετως αν η αναλογια ειναι τελεια για χρηση γραφειου. Δεν βοηθαει και το γεγονος οτι δεν υπαρχουν και πολλες σε μαγαζια στην Ελλαδα δυστηχως(οπως και σε αλλα πραγματα)για να τις δεις απο κοντα,και ειναι και περιεργη η αναλογια σε καποιες περιπτωσεις λογω υποστηριξης. Προσωπικα παντως αν και το πιο φθηνο μοντελο,οσο περισσοτερο την χρησιμοποιω τοσο πιο πολυ την ευχαριστιεμαι. Αλλα για τα περι αναβαθμισεων και εγω που παιζω και κανενα συγχρονο παιχνιδι το παρατηρω αυτο οτι αν δεν ειναι optimized οπως το Gears of War 4 με το καλημερα πρεπει να πεσουν ρυθμισεις. Στο εν λογω παιχνιδι(που ειναι απο τα καλυτερα optimized παιχνιδια της χρονιας αλλα και λογω Dx12 για να μεινουμε και εντος θεματος)ειχα ανεβασει στο αντιστοιχο θεμα του τα αποτελεσματα απο benchmark που ετρεξα ανεβαζοντας την αναλυση .Αυτα σε συστημα με i7(παλιοτερης γενιας βεβαια)και gtx 1070,σχολιο 222 http://www.insomnia.gr/topic/612515-gears-of-war-4/page-15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα