Athanasios2104 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 τώρα ετοιμάζω το σύστημα, άλλα για την κάρτα είμαι σίγουρος ότι θα είναι gtx 1080 πάντως την ViewSonic την κρατάω στα υπόψη, πρέπει να ψάξω παραπάνω για να δω αν παίζουν προβλήματα και με αυτήν. Πάντως τσέκαρα ότι με +50 ευρώ μπορείς να έχεις και 3ετή "return policy" στο Amazon και στην Ευρώπη. ίσως να κρατήσω την dell τώρα, και να περιμένω τις οθόνες που αναφέρει ο grab --- btw, grab, έχεις κάποιο link για τις ανακοινώσεις/threads ή για κάποια από τα μοντέλα; Όχι τπτ άλλο, άλλα για να κάνω sub / να ξέρω τι να παρακολουθώ. Γενικά ανάμεσα στις αναβαθμίσεις δεν παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στην τεχνολογία, άλλα αν μιλάμε για 6μηνο - χρόνο, i can do it 1
XMorsX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ωραία. Με την 1080 πάει και ανάλογη οθόνη πάντως, δεν έχει νόημα με κάτι λιγότερο από μια 144αρα 1440p AHVA όπως είναι η ViewSonic.
tetsu0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ασχετο αλλα πουλαω μια οθοναρα 27 οπως ακριβως την θελεις. ειναι η dell gsync 1440p . εμεινα απολυτα ευχαριστημενος αλλα επειδη εκοψα τα games λογω παιδιου την πουλαω
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ασχετο αλλα πουλαω μια οθοναρα 27 οπως ακριβως την θελεις. ειναι η dell gsync 1440p . εμεινα απολυτα ευχαριστημενος αλλα επειδη εκοψα τα games λογω παιδιου την πουλαω ευχαριστώ, ποιο είναι το ακριβές μοντέλο, ώστε να πουν την γνώμη τους τα παιδιά που είναι ειδήμονες επί του θέματος
tetsu0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html#reviews δεν εγραψα εγω το review απλα το λινκαρο γιατι αν ελεγα ο ιδιος οτι δεν καταλαβαινεις την διαφορα θα με βγαζανε ψευτη. φιλε μου για gaming το θες το μονιτορ και ειδικα αν θες να παιξεις κανα bf1 θες το gsync. το ειχα ψαξει παρα πολυ για οθονη και εγω και εινουν αναμεσα στην dell και την asus αλλα επειδη ειχα ακουσει κακα πραματα για την asus και το support της πηγα στην dell και δεν το μετανοιωσα. ασε που την περνεις και με πολυ χαμηλοτερη τιμη...οποτε σου μενουν και λεφτα για κατι καλυτερο σε αλλο παρτ.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html#reviews δεν εγραψα εγω το review απλα το λινκαρο γιατι αν ελεγα ο ιδιος οτι δεν καταλαβαινεις την διαφορα θα με βγαζανε ψευτη. φιλε μου για gaming το θες το μονιτορ και ειδικα αν θες να παιξεις κανα bf1 θες το gsync. το ειχα ψαξει παρα πολυ για οθονη και εγω και εινουν αναμεσα στην dell και την asus αλλα επειδη ειχα ακουσει κακα πραματα για την asus και το support της πηγα στην dell και δεν το μετανοιωσα. ασε που την περνεις και με πολυ χαμηλοτερη τιμη...οποτε σου μενουν και λεφτα για κατι καλυτερο σε αλλο παρτ. Πρωτον για τις οθονες υπαρχει το τμημα των αγγελιων.Απαγορευεται να κανεις διαφημιση των αγγελιων που εχεις. Δευτερον απο την στιγμη που μπορει να παρει το ανωτερο Asus Rog για ποιο λογο να καθησει να ασχοληθει με μεταχειρισμενο κατωτερο μοντελο? Δεν διαβασες το θεμα να δεις τι monitor του αναφερθηκαν μονο μπηκες να αναφερεις την δικη σου αγγελια. Τα περι Gsync τα γνωριζει αφου τα αναφερει στο πρωτο του post.... Επισης οταν καποιος λεει οτι διαθετει 1000ευρω για οθονη,λες να τον ενδιαφερει το value for money που αναφερεις παραπανω?
tetsu0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 πρωτον δεν εκανα διαφημιση απλα του το επισημανα. δευτερον κατα την γνωμη μου δεν ειναι τα πραματα ετσι οπως τα λες. σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ππλυ κατωτερη η dell . απο εκει και περα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. ας αποφασισει ο φιλος απο μονος του.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 πρωτον δεν εκανα διαφημιση απλα του το επισημανα. δευτερον κατα την γνωμη μου δεν ειναι τα πραματα ετσι οπως τα λες. σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ππλυ κατωτερη η dell . απο εκει και περα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. ας αποφασισει ο φιλος απο μονος του. Οταν μπαινεις σε ενα θεμα και το πρωτο πραγμα που γραφεις ειναι αυτο ασχετο αλλα πουλαω μια οθοναρα 27 οπως ακριβως την θελεις. Η εννοια της διαφημισης ειναι. Οσο για το αλλο που αναφερεις ετσι ειναι το Ips panel σε τετοια monitor χρεωνεται πολυ ακριβοτερα. Δες πχ διαφορα μεταξυ Asus με TN και Asus με Ips https://www.skroutz.gr/s/5242941/Asus-ROG-Swift-PG278Q.html https://www.skroutz.gr/s/7770825/Asus-PG279Q.html 3ον αν οντως τον ενδιεφερε το value for money που λες,θα χτυπαγε μια https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html σε Amd set up και θα ηταν αρχοντας.
tetsu0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 η PG279Q καλη επιλογη. αλλα οπως προειπα, εχω ακουσει διαφορα απο κατοχους asus οτι βγαζουν προβληματα κτλπ. 3ον intel > amd οποτε .
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 η PG279Q καλη επιλογη. αλλα οπως προειπα, εχω ακουσει διαφορα απο κατοχους asus οτι βγαζουν προβληματα κτλπ. 3ον intel > amd οποτε . AMD setup εννοεί κατά 99%κάρτα γραφικών για freesync
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 AMD setup εννοεί κατά 99%κάρτα γραφικών για freesync Προφανως αφου η εν λογω Asus υποστηριζει Freesync.
tetsu0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 AMD setup εννοεί κατά 99%κάρτα γραφικών για freesync εννοoυσα nvidia > amd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα