Vaggosktm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ειμαι αναμεσα σε σ7 edge και s7 edge duos βολευει αρκετα το δικαρτο αλλα ακουω οτι ειναι προβληματικα κολανε εσεις τι λετε ποια ειναι η γνωνη σας???
stelios18120 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Έχουν ανοιχτεί καμία 20αρια θεματα με το ίδιο Μπες και δες τα υπάρχουν άπειρες ώρες που έχουμε γράψει και απειρες απαντήσεις.
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Βασικα με το S7 edge Duos το πιο πιθανο να εχεις προβλημα οσον αφορα την εγγυηση επειδη δεν εισαγεται επισημα και δεν ξερω αν το καλυπτει η Samsung ή οχι. Αλλο αρνητικο ειναι και η αρκετα αυξημενη τιμη σε σχεση με το απλο S7 edge. Τελος να ξερεις οτι οσον αφορα τα δικαρτα κινητα ειναι πιθανο να υπαρχουν μικρολαγκαρισματα οταν κανεις χρηση των 2 sim και επισης πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ειμαι αναμεσα σε σ7 edge και s7 edge duos βολευει αρκετα το δικαρτο αλλα ακουω οτι ειναι προβληματικα κολανε εσεις τι λετε ποια ειναι η γνωνη σας??? Για εγγυηση θα πρεπει να βγαλεις ακρη με το καταστημα η ελλινικη αντιπροσωποια (και γενικοτερα η ευρωπαικη) δεν τα καλυπτει μιας και δεν εισαγωντε επισιμα , βλεπωντας τα προβληματα ακομα και στο απλο s7 edge σε διπλανο forum σε διαφορους τομεις θα δισταζα προσωπικα να παρω κατι που να μην εχω εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα