ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Απο τα κινεζικα των 20 ευρω φτιαγμενα απο ανακυκλωμενα πλαστικα τουαλετας περιμεναμε εκρηξεις....... και τελικα μας ηρθε απο την Samsung....την ΝΟ1 εταιρια σε αριθμω συσκευων παγκοσμιως.....ειναι πολυ βαρυ.........οτι και να εκανε με ανακληση και τα σχετικα επιασε πατο.......δεν ειναι απλα οτι εχανε το σημα η ξεβαφε η απλα ειχε προβλημα η μπαταρια η καποιο θεμα με οθονη η οτιδηποτε...... ΕΣΚΑΓΕ! ΕΚΑΝΕ ΕΚΡΗΞΗ!ΕΠΙΑΝΕ ΦΩΤΙΑ! ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasff Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Χαρακίρι δεν έχουν εκεί? Μόνο οι γείτονές τους έχουν. Εκαψαν το καλύτερό τους χαρτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ετσι κι αλλιως ρε παιδια η σαμμυ θα πεσει... Οπως μπηκε αυτη στην αγορα, και πατησε την ΝΟΚΙΑ, ετσι τωρα και η huawei θα την πατησει! Απλα με αυτο που εκανε θα πεσει ακομα πιο γρηγορα. Το θεμα ειναι αλλο τωρα.... πριν 2 χρονια ειχαμε να αγορασουμε (οσοι ξερουμε απο κινητα και δεν αγοραζουμε φρου φρου κι αρωματα) ενα nexus σε μια λογικη τιμη.. Τωρα που αυτες οι "φοβερες" εταιριες (samsung, apple) πηγαν τις τιμες τους στα υψη, εχουν και οι 2 τα προβληματα τους, θα ΡΙΞΟΥΝ ποτε τις τιμες? Η απαντηση ειναι ΟΧΙ, γιατι πολυ απλα υπαρχουν κατι ατομα που Ο,ΤΙ μα Ο,ΤΙ και να γινει θα τα παρετε!! πιστευω πραγματικα οτι αμα αυριο εβγαινε και ελεγε οτι πουλαει τελικα τα χαλασμενα κινητα της σαν συσκευη συλλεκτικη, θα τρεξουν ολοι να τα αγορασουν και ακριβοτερα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tolis79 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Όταν μιά εταιρία βγάζει,κουζίνες,ψυγεία,σκούπες,πολυμύξερ και σεσουάρ για τα μαλιά,αυτά παθαίνει!! Είναι σάν να θέλω να πάρω Η/Υ και να πάω να πάρω Miele!!! Όταν θές να βγάζεις τα πάντα,ε,θα τα μπερδέψεις. Έβαλες την κουζίνα με τα τηλέφωνα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 δε χρειάζεται να κάνει το ανάλογο Κορεάτικο χαρακίρι, μια "applή" δημόσια εκτέλεση είναι αρκετή... Καλή και η συγνώμη αλλά δε φτάνει για ναυαρχίδα των 850 ευρώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
russianpa50 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 μια χαρα ξηγηθηκε δημοσιως εμενα μου φτανει αυτο και ολα οσα φροντισε να κανει για τους καταναλωτες πελατες της η εταιρια ...αν και απλ φαν ενα εχω να πω για οσους κατευθειαν με το παραμικρο αλλαζουν η δεν ξανα παιρνουν κλπ μπουρδες...μια χαρα εταιρια ηταν ειναι και θα ειναι ...κ εγω προσωπικα δεν ειμαι και ιδιετερα ευχαριστημενος με την δικια μου την απλ ...απο το 4αρι και αντε το 5αρι κ μετα ... αλλα την κραζω δεν την αποθεωνω μονο και δεν αλλαζω στρατοπεδο και αναγνωριζω τις καλες συσκευες οταν ειναι οντως 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Άλλος ένας εργαζόμενος άνεργος, θυσία στο βωμό του καπιταλισμού... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Χεχε, η συγγγώμη γράφεται με 2 γ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltmod Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Χεχε, η συγγγώμη γράφεται με 2 γ. Συγγνώμη, διορθώνεται άμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το να υποστηρίζει κάποιος την Samsung επειδή έκανε γενική ανάκληση (όχι ότι μπορούσε να κάνει και διαφορετικά) το καταλαβαίνω... Το ότι συγκρίνετε το προβλημα του σήματος και το λυγισμα των iPhone με τις εκρήξεις και τις φωτιές του Note 7 είναι το λιγότερο αστείο... Τώρα περί του θέματος η απομάκρυνση του τύπου δεν θα μου άρεσε... Όντως επί εποχής του η Samsung έβγαλε τα ποιο όμορφα και καλά κινητά... Με κάποιον καινούργιο δεν ξέρουμε τι θα γίνει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 να στειλουν ολα τα Note δωρο στο isis. θα κανουν μεγαλο καλο στην ανθρωποτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spsomas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Όταν μιά εταιρία βγάζει,κουζίνες,ψυγεία,σκούπες,πολυμύξερ και σεσουάρ για τα μαλιά,αυτά παθαίνει!! Είναι σάν να θέλω να πάρω Η/Υ και να πάω να πάρω Miele!!! Όταν θές να βγάζεις τα πάντα,ε,θα τα μπερδέψεις. Έβαλες την κουζίνα με τα τηλέφωνα.. Δεν είναι έτσι. Βλέπε Sony και άλλες. Να μην ξεχνάμε και την Nokia. Λάστιχα έβαζε κυρίως, τηλέφωνα την έμαθε ο κόσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zousgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Χεχε, η συγγγώμη γράφεται με 2 γ. Παλιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ζορισε λιγο το μηλαρακι σου κ ακου το πως τσιριζει ασε τωρα την samsung κ ψαξε την αντιδραση της apple ,ναδα ,τπτ ,ζηρο ,το κοροιδο ,τον κινεζο To 6s plus μου δεν κάνει κανένα απολύτως θόρυβο. Τουλάχιστον δεν με κάνει μπουρλότο! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το μηλαρακι δεν κάνει πολλά άλλα, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας. Ανάλογα το τι ζητάει ο εκάστοτε χρήστης. Ωραία όλα αυτά, αυτό που μου φαίνεται τραγικό για μια μεγάλη εταιρεία όπως η Samsung είναι το γεγονός πως δεν έχουν εντοπίσει(ακομα) από που προέρχεται το πρόβλημα. Γιατι από ότι φαίνεται δεν πρέπει να είναι από την μπαταρία αλλά μια τεράστια σχεδιαστική πατάτα στα υπόλοιπα parts της συσκευής..Και αν το έχουν βρει και δεν το λένε, ποιος ξέρει γιατί, είναι ένα ενδεχόμενο και αυτό. Anw, οι μλκιες πληρώνονται και στην περίπτωση της Sammy, πολύ ακριβά.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα