Προς το περιεχόμενο

whatsapp or viber?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Viber  έχουν οι περισσότεροι . Whatsapp έχει μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία  σε σχέση με το viber .

Δημοσ.

ανέφερε και σε ποια πλατφόρμα θα το χρησιμοποιήσεις.

αν μιλάμε για ios/android δεν έχει και μεγάλη διαφορά στο τι θα βάλεις.

Προσωπικά χρησιμοποιώ whatsapp παντού,το viber το έχω μόνο στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Το viber φαίνεται να είναι πιο διαδεδομένο εντός Ελλάδος. Παγκοσμίως πρέπει να είναι αρκετά πίσω απ το WhatsApp.

Όπως και να χει λίγη σημασία έχει η δημοτικότητα του κάθε app. Σημασία έχει ποιο χρησιμοποιούν οι κοντινοί σου άνθρωποι. Αν έχεις 20 φίλους που δουλεύουν το Α και 3 που δουλεύουν το Β, πας στο Α και αν οι 3 που δουλεύουν Β είναι σημαντικοί για σένα, βάζεις Α + Β.

Δημοσ.

Έχω και τα δύο,η διάφορα είναι η βίντεο κλήση που δεν έχει το WhatsApp και έχει το Viber.

Ίσως έχει ποιο καθαρό ήχο το WhatsApp ίσως.

Αλλά μπορείς να βάλεις και τα δυο γιατί κάποιοι έχουν το ένα και κάποιοι το άλλο.

Δημοσ.

Viber, ειδικά αν είσαι Ελλάδα, γιατί έχει και δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά μέσω wifi ή δεδομένων, οι οποίες υποτίθεται ότι θα έληγαν στο τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά εξακολουθούν να δουλεύουν κανονικά. Συν το πλεονέκτημα των βιντεοκλήσεων, το οποίο για μένα είναι απόλυτα σημαντικό.

Δημοσ.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ VIBER OUT ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. peace

Χρεώνεσαι με το Out.

Δημοσ.

Πως χρεώνεσαι με το Viber out; Για την  ώρα free είναι στο Ελλαδισταν. Αν έχεις σύνδεση στο ιντερνετ(δεδομένα ή wifi) είναι free η κλήση. Είμαι εδώ και πόσους μήνες χωρίς να βάλω ένα ευρώ στην Cosmote(χειρότερος πελάτης τους ever :P) και μια χαρα κάνω κλήσεις μέσω του Viber out. Ειδικά στα σταθερά το έχω βιάσει το θέμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...