zoranb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Είναι παρόμοια; Ποιά η δουλειά του καθενός, ποιό να προτιμήσω και γιατί;
billiboo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ειναι και τα δυο δωρεαν οποτε βαλε και τα δυο και χρησιμοποιησε καθε φορα υτο που σε βολευει
zoranb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σε τι μπορεί να εξυπηρετεί το ένα έναντι του άλλου;
κουξκουκ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω στην κατανάλωση τον mb διαφέρουν ,τώρα ποιο περισσότερο και ποιο λιγότερο δεν ξέρω
taslikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Και τα δυο καλα ειναι αλλα ο περισσότερος κόσμος εχει viber όποτε πήγαινε σε αυτο...
giokreta Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Viber έχουν οι περισσότεροι . Whatsapp έχει μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία σε σχέση με το viber .
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ανέφερε και σε ποια πλατφόρμα θα το χρησιμοποιήσεις. αν μιλάμε για ios/android δεν έχει και μεγάλη διαφορά στο τι θα βάλεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ whatsapp παντού,το viber το έχω μόνο στον υπολογιστή.
angmar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το viber φαίνεται να είναι πιο διαδεδομένο εντός Ελλάδος. Παγκοσμίως πρέπει να είναι αρκετά πίσω απ το WhatsApp. Όπως και να χει λίγη σημασία έχει η δημοτικότητα του κάθε app. Σημασία έχει ποιο χρησιμοποιούν οι κοντινοί σου άνθρωποι. Αν έχεις 20 φίλους που δουλεύουν το Α και 3 που δουλεύουν το Β, πας στο Α και αν οι 3 που δουλεύουν Β είναι σημαντικοί για σένα, βάζεις Α + Β.
tasos-e Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Έχω και τα δύο,η διάφορα είναι η βίντεο κλήση που δεν έχει το WhatsApp και έχει το Viber. Ίσως έχει ποιο καθαρό ήχο το WhatsApp ίσως. Αλλά μπορείς να βάλεις και τα δυο γιατί κάποιοι έχουν το ένα και κάποιοι το άλλο.
BritGreek Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Viber, ειδικά αν είσαι Ελλάδα, γιατί έχει και δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά μέσω wifi ή δεδομένων, οι οποίες υποτίθεται ότι θα έληγαν στο τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά εξακολουθούν να δουλεύουν κανονικά. Συν το πλεονέκτημα των βιντεοκλήσεων, το οποίο για μένα είναι απόλυτα σημαντικό.
Alex21121988 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Imo το Viber είναι πιο καλή επιλογή αν ντε και καλά πρέπει να διαλέξεις. Είναι πιο main ρε παιδί μου και λειτουργεί καλά.
oldskl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ VIBER OUT ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. peace
panos- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ VIBER OUT ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. peace Χρεώνεσαι με το Out.
Alex21121988 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πως χρεώνεσαι με το Viber out; Για την ώρα free είναι στο Ελλαδισταν. Αν έχεις σύνδεση στο ιντερνετ(δεδομένα ή wifi) είναι free η κλήση. Είμαι εδώ και πόσους μήνες χωρίς να βάλω ένα ευρώ στην Cosmote(χειρότερος πελάτης τους ever ) και μια χαρα κάνω κλήσεις μέσω του Viber out. Ειδικά στα σταθερά το έχω βιάσει το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα