driver2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο βενζιναδικο που θεωρειτε καλο η που προτειματε να πηγαινετε εσεις στην Πατρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
so93 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Kαλό κι αυτό!! Εγώ πάω στο shell στην Αθηνών Πατρών δίπλα από τον Κρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Για αέριο παιδιά που πάτε; έβαζα στον Θωμα παλιότερα γιατί βόλευε αλλά παρατήρησα οτι μου έβγαζε πολύ λιγότερα χιλιόμετρα από ένα σημείο και μετά το αυτοκίνητο. Τώρα βάζω στο καινούργιο στην Αμερικής αλλά δεν έχω ασχοληθεί να μετρήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εβαζα και εγω στον Θωμα αλλα και εγω παρατηρησα οτι κατι παιζει με την βενζινη το αμαξι δν εβγαζε χιλιομετρα σε σχεση με αλλα βενζιναδικα που εβαζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 στην shell στην ελ. βενιζελου εβαζα οσο ημουν πατρα (σε καποια φαση εκλεισε και τα κλασα λεω ωχ νερο εβαζα ) . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα