petran91 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Έκανα ακριβώς την μετάβαση που θες να κάνεις πριν ένα μήνα, πήγα από samsung s6 σε iphone 6s 64gb. Προσπάθησα κι εγώ από αυτά τα site να κατεβάσω στο iphone αλλά δε γίνεται, μόνο σε κάποιο cloud όπως το dropbox μπορείς να τα αποθηκεύσεις για να τα ακούς αλλά και πάλι δεν μπαίνουν στη βιβλιοθήκη του iphone. Ακριβώς την ίδια αλλαγή έκανα κι εγώ.Galaxy s6 σε iPhone 6s 64gb. Εγώ όμως είχα αρκετή εμπειρία με iPhone προηγουμένως, οπότε πάνω κάτω ήξερα τι με περιμένει. Αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ iOS και αλλάξεις ξαφνικά από Android, θα πάθεις σοκ. Όλα γίνονται, απλά με διαφορετικό τρόπο. απλα το τζαιλβρακε πλεον ειναι ποιο δυσκολο και σου ζηταει και το apple id Εχμ, όχι είναι γελοίο το να κάνεις jb, και παιδάκι δημοτικού θα μπορούσε διαβάζοντας 5 βήματα. Το θέμα είναι ότι όσο αναβαθμίζεται το λογισμικό, τόσο λιγότερο χρειάζεται το jailbreak. Προφανώς αν θες να ασχολείσαι με πειρατεία, μένεις σε android, ή κάνεις jailbreak στο iOS και όλα γίνονται. Αν είναι αυτός ο σκοπός σου, το android σε διευκολύνει περισσότερο. Στον TS θα έλεγα αν είναι να αλλάξει το κινητό του με android, να μην το αλλάξει. Το S6 κρατιέται ακόμα πολύ καλά στις android συσκευές. Η αλλαγή που θα είχε νόημα είναι μόνο σε iOS.
dimips Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αν κανεις jb δε χανεις την εγγυηση ? Μπα όχι, μπορείς να το επαναφέρεις μέσω itunes στην εργοστασιακή του κατάσταση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αφήνει κάποιο ίχνος το jb όπως γίνεται στα samsung με το root
taslikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 απλα το τζαιλβρακε πλεον ειναι ποιο δυσκολο και σου ζηταει και το apple idΠιο δύσκολο δεν το λες, αδύνατο μέχρι στιγμής θα το έλεγα για iOS 10. Αυτό με το Apple ID είναι εντελώς λάθος, το ζήταγε στο iOS 9 μόνο σε δοκιμαστικά στάδια... Κατ'εμε το jb είναι τόσο περιττό όσο είναι και το root στα android. Παλιά ήταν της μόδα και τα δυο όμως όταν άρχισε και το android να περιορίζεται για θέματα ασφαλείας σταμάτησε και το root και το jailbreak να είναι μόδα. Πλέον αυτά είναι για 15χρονα για να παίζουν. Ένας που θέλει το κινητό για δουλειά χωρίς κολλήματα δεν πειραματίζεται με custom roms και τέτοια, για αυτόν τον λόγο υπάρχει τόσο μεγάλη υιοθέτηση της νοοτροπίας του iOS τελευταία. Διότι είναι αναμφισβήτητα πολύ ασφαλές λειτουργικό πράγμα που καθίσταται αναγκαίο στην εποχή μας.
Nikos0002 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 και γω για 64 έλεγα ή τα 32 μιας και το s6 ακομα έχει 10 κενα..Έγινε μια αναφορα στην οθόνη του 6s σε σχεση με του s6..παιζει μεγάλη διαφορά??το s6 περα απο την μουσική που κατέβαζα 'παρανομα' δεν αλλαξα τπτ..μαμα ηταν..Με μουσική δεν ασχολούμαι πολυ..Απλα κατεβαζω τραγούδια και είμαι με το ακουστικό ολη μερα..τελος μιας και οτι μηλοφωνο παρω το παίρνω πιο φθηνά πχ το 6ς 64 500 περιπου πιστεύετε αξιζει να παω σε 7??προσωπικά δεν μου φάνηκε κατι τρομερο.. γενικα τα κονητα τα κρατάω 1 μιση χρονο..Μαρεσει να αλλαζω συχνά..
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πλέον αυτά είναι για 15χρονα για να παίζουν. Ένας που θέλει το κινητό για δουλειά χωρίς κολλήματα δεν πειραματίζεται με custom roms και τέτοια, για αυτόν τον λόγο υπάρχει τόσο μεγάλη υιοθέτηση της νοοτροπίας του iOS τελευταία. Διότι είναι αναμφισβήτητα πολύ ασφαλές λειτουργικό πράγμα που καθίσταται αναγκαίο στην εποχή μας. Έναι για παιδάκια το να βάλεις εφαρμογή που να σου κόβει όλα τα διαφημιστικά ή να μπορείς να βλέπεις streaming ή να κάνεις backup εφαρμογές σου............ Κάποιοι χρειάζονται το smartphone για smartphone και όχι μόνο να κάνουν κλήσεις αλλιώς θα έδιναν 20ε να πάρουν το Nokia 3310
georgeadams Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Jailbrake σε iPhone 7 & iOS 10 δεν έχει βγει ακόμα. Οπότε όλα όσα λέτε είναι απλά θεωρητικά...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έναι για παιδάκια το να βάλεις εφαρμογή που να σου κόβει όλα τα διαφημιστικά ή να μπορείς να βλέπεις streaming ή να κάνεις backup εφαρμογές σου............ Κάποιοι χρειάζονται το smartphone για smartphone και όχι μόνο να κάνουν κλήσεις αλλιώς θα έδιναν 20ε να πάρουν το Nokia 3310 Εγω παντως απο οσους ξερω που πηραν Android γιατι ειναι "ανοιχτο" λογισμικο, μονο ενας το ειχε πειραξει. Ολοι οι υπολοιποι το εχουν μαμα, ουτε αλλον launcher δεν εχουν βαλει. Καλο χρυσο το customisation του Android αλλα την πλειοψηφια την αφηνει απλα αδιαφορη. Μην κρινουμε απο nerdοφορουμ οπως αυτο εδω μεσα... 1
petran91 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 και γω για 64 έλεγα ή τα 32 μιας και το s6 ακομα έχει 10 κενα..Έγινε μια αναφορα στην οθόνη του 6s σε σχεση με του s6..παιζει μεγάλη διαφορά?? Η μεγαλύτερη διαφορά από άποψης Hardware είναι αυτή. Και η διαφορετική τεχνολογία, αλλά και η ανάλυση κάνουν να είναι η μέρα με τη νύχτα οι οθόνες. Μην φανταστείς ότι στο iPhone βγάζεις τα μάτια σου, είναι μια χαρά, πολύ ικανοποιητική με ωραία χρώματα και γωνίες θέασης, φωτεινότητα κτλ. Δεν βλέπεις pixels και τέτοιες υπερβολές. Απλά αν τα βάλεις δίπλα δίπλα με ένα S6 η διαφορά είναι μεγάλη. Όταν έκανα αυτήν την μετάβαση, από S6 σε 6s, η οθόνη ήταν ο μεγαλύτερος μου φόβος. Αλλά στην τελική δεν με ενόχλησε καθόλου προσωπικά. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως υποκειμενικό.
Nikos0002 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 έγινε ευχαριστώ..Λεω να παω σε 6s 64 και μιας και θα μου το φέρουν με 500 ευρω περίπου κουτατο αμα δεν με βολέψει το πουλαω και παω σε Android.. 2
taslikos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 έγινε ευχαριστώ..Λεω να παω σε 6s 64 και μιας και θα μου το φέρουν με 500 ευρω περίπου κουτατο αμα δεν με βολέψει το πουλαω και παω σε Android.. Να το χαρείς και μεγια σου!! Να ξέρεις πολύ καλή τιμή αν δεν κάνω λάθος 580€ στο public προσφορά τις προάλλες το 64αρι. Όποτε είσαι κομπλε. Θα δεις μεγάλη διαφορά από android προς το καλύτερο δεν πρόκειται να σου κολλήσει πουθενά και το πέρασμα τραγουδιών είναι 2 λεπτά υπόθεση αφού έχεις το 64αρι τα περνάς και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!
Nikos0002 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ναι εγω το είχα ποσταρει ως προσφορά..Αλλα δεν ημουν σίγουρος και δεν το πρόλαβα..Αλλα ετσι και αλλιως εχω γνωστο που τα εισάγει σε μαγαζιά και μου τα δινει χωρις φπα οποτε περίπου 500 βγαίνει ☺ ευχ ευχαριστώ όσους απάντησαν ☺☺
kriosgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έκανα ακριβώς την μετάβαση που θες να κάνεις πριν ένα μήνα, πήγα από samsung s6 σε iphone 6s 64gb. Προσπάθησα κι εγώ από αυτά τα site να κατεβάσω στο iphone αλλά δε γίνεται, μόνο σε κάποιο cloud όπως το dropbox μπορείς να τα αποθηκεύσεις για να τα ακούς αλλά και πάλι δεν μπαίνουν στη βιβλιοθήκη του iphone. Πρώτα απ όλα να ξες θα πάθεις ένα σοκ μόλις πας στην οθόνη του iphone απ την οθόνη του s6 αλλά σε όλα τα άλλα είναι το iphone καλύτερο. 1. Αυτό που έχεις να κάνεις αρχικά είναι σίγουρα αφού σου αρέσει η μουσική να πας σε 32 ή 64 gb. 2. Κατεβάζεις τη μουσική σου πρώτα στον υπολογιστή από αυτά τα youtube to mp3 site που το έκανες 3. Μέσω iTunes στη καρτέλα μουσική φτιάχνεις τις λίστες της μουσικής σου, π.χ ελληνικό ροκ, jazz κτλ 4. παίρνεις τα αρχεία με drag and drop απ το pc τα πετάς στις λίστες και μετά πατάς συγχρονισμός και όλα οκ. Πες το Χρυσόστομε. Έχω βαρεθεί να ακούω ανίδεους να λένε πως το itunes είναι κλειδωμένο και κουραφέξαλα. Μια χαρά και τα παίζει mp3 που βάζεις εσύ αλλά και τα συγχρονίζει με τις υπόλοιπες συσκευές επίσης. Ακόμα και δικές σου ηχογραφήσεις μπορείς να βάλεις στο itunes. Κλειδωμένο μοιάζει στον πρωτάρη που απλά πήρε στα χέρια του για κάνα δεκάλεπτο το iphone του φίλου του να το δει. 1
CheOnWeb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πες το Χρυσόστομε. Έχω βαρεθεί να ακούω ανίδεους να λένε πως το itunes είναι κλειδωμένο και κουραφέξαλα. Μια χαρά και τα παίζει mp3 που βάζεις εσύ αλλά και τα συγχρονίζει με τις υπόλοιπες συσκευές επίσης. Ακόμα και δικές σου ηχογραφήσεις μπορείς να βάλεις στο itunes. Κλειδωμένο μοιάζει στον πρωτάρη που απλά πήρε στα χέρια του για κάνα δεκάλεπτο το iphone του φίλου του να το δει. Δεν ξέρω τι εννοούν "κλειδωμένο" αλλά ξέρω ότι συνήθως αυτοί που σιχαίνονται το iTunes είναι "τσαπατσούληδες" που δεν τους βολεύει η λογική του iTunes το οποίο τα θέλει όλα εν τάξη προκειμένου να σου αποδώσει τα πλεονεκτήματα μιας συγυρισμένης βιβλιοθήκης. Είναι βασισμένο στα metadata (απολύτως επαγγελματική προσέγγιση), δηλαδή θέλει καλή προετοιμασία (που συχνά απαιτεί χρόνο) ώστε μετά να είναι όλα εύκολα. Μήπως αυτή δεν είναι και η γενικότερη φιλοσοφία του ηλεκτρονικού υπολογιστή; Τώρα αν κάποιο πρόγραμμα δεν σε αφήνει να είσαι "τσαπατσούλης" (Steve's way) κάποιους σίγουρα θα τους ενοχλεί.
dimips Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω τι εννοούν "κλειδωμένο" αλλά ξέρω ότι συνήθως αυτοί που σιχαίνονται το iTunes είναι "τσαπατσούληδες" που δεν τους βολεύει η λογική του iTunes το οποίο τα θέλει όλα εν τάξη προκειμένου να σου αποδώσει τα πλεονεκτήματα μιας συγυρισμένης βιβλιοθήκης. Είναι βασισμένο στα metadata (απολύτως επαγγελματική προσέγγιση), δηλαδή θέλει καλή προετοιμασία (που συχνά απαιτεί χρόνο) ώστε μετά να είναι όλα εύκολα. Μήπως αυτή δεν είναι και η γενικότερη φιλοσοφία του ηλεκτρονικού υπολογιστή; Τώρα αν κάποιο πρόγραμμα δεν σε αφήνει να είσαι "τσαπατσούλης" (Steve's way) κάποιους σίγουρα θα τους ενοχλεί. Καλά όντως όσο είχα android γινόταν της τρελής στο file manager μέσα, τα μισά αρχεία ήχου ήταν στα downloads, άλλα στη μουσική, άλλα στο φάκελο που έφτιαχνε η κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Βέβαια απ' τη μια μπορούσες απλά να τα κάνεις μεταφορά χωρίς να παρεμβαίνει υπολογιστής, αλλά απ την άλλη πάντα θα ήθελες να τα περάσεις και στον υπολογιστή κάποια στιγμή. Επίσης ο πανικός που γινόταν στο android κάποια στιγμή θα σε έβαζε στο τριπάκι να κάνεις λίστες για να μη πετάγεται από κομμάτι SOAD σε Μητροπάνο, κάτι που το iOS σε βάζει να κάνεις εξ αρχής. Επίσης σε iOS υπάρχει και η λειτουργία genius που ακόμη δεν έχω καταλάβει αν δουλεύει ή οχι. Οπότε: με android = κατέβασμα στο κινητό - μεταφορά όλων σε ένα φάκελο - δημιουργία φακέλων/λιστών μέσα στο φάκελο μουσική -οργάνωση και μεταφορά των κομματιών στους φακέλους/λίστες - μεταφορά κάποια στιγμή στο pc με drag and drop με iphone = κατέβασμα στο pc - απλή δημιουργία λίστας στο itunes - μεταφορά στις λίστες με drag & drop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα