Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα θέμα τον τελευταίο καιρό με το Skype και συγκεκριμένα κατά την κοινή χρήση οθόνης. Παλαιότερα όταν χρησιμοποιούσα την κοινή χρήση οθόνης και εγώ αλλά και εκείνος με τον οποίο μιλούσα εκείνη την ώρα στο Skype μπορούσαμε να ακούσουμε τον ήχο που έβγαινε από τα ηχεία. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα ώστε να καταλάβετε ακριβώς τι θέλω να πω, ήθελα να δείξω σε έναν συνεργάτη μου την δουλεία που έκανα πάνω σε ένα video το οποίο είχα επεξεργαστεί και επειδή βρίσκεται εκτός Ελλάδας η μόνη λύση ήταν το Skype και η κοινή χρήση τόσο οθόνης αλλά και ήχου ταυτόχρονα, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει για κάποιον λόγο πλέον. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πάνω σε αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
excelbiginner Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αναβαθμιστε και οι δυο το skype στην τελευταια εκδοση και βλεπουμε αν δεν φτιαχτει..
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αναβαθμιστε και οι δυο το skype στην τελευταια εκδοση και βλεπουμε αν δεν φτιαχτει.. Το έσβησα και το κατέβασα και πάλι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει, όπως και το συνεργάτης μου
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 κοινή χρήση ήχου δεν έκανε ποτέ το skype απ όσο θυμάμαι. Γενικότερα το τελευταιο 4μηνο οι εκδόσεις του skype ειναι προβληματικές τόσο στην ποιότητα εικόνας όσο και στον ήχο.
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 κοινή χρήση ήχου δεν έκανε ποτέ το skype απ όσο θυμάμαι. Γενικότερα το τελευταιο 4μηνο οι εκδόσεις του skype ειναι προβληματικές τόσο στην ποιότητα εικόνας όσο και στον ήχο. Γινοταν και ηχου, εννοω πως οτι ακουγοταν απο τα ηχεια μου το ακουγε και η αλλη μερια αυτο θελω να πω, κατι το οποιο δεν συμβαινει πλεον.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Γινοταν και ηχου, εννοω πως οτι ακουγοταν απο τα ηχεια μου το ακουγε και η αλλη μερια αυτο θελω να πω, κατι το οποιο δεν συμβαινει πλεον. είναι θέμα του skype αυτό το έχω παρατηρήσει στις τελευταιες εκδόσεις. (αν και αυτό δεν ειναι κοινή χρήση ήχου,απλά το μικρόφωνό σου δεν κάνει καταστολή θορύβου) κατεβάστε παλαιότερη έκδοση πχ 7.18(εχω μείνει σε αυτήν γιατι οι επόμενες έχουν θεματάκια)
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 είναι θέμα του skype αυτό το έχω παρατηρήσει στις τελευταιες εκδόσεις. (αν και αυτό δεν ειναι κοινή χρήση ήχου,απλά το μικρόφωνό σου δεν κάνει καταστολή θορύβου) κατεβάστε παλαιότερη έκδοση πχ 7.18(εχω μείνει σε αυτήν γιατι οι επόμενες έχουν θεματάκια) Θα το δοκιμασω σε ευχαριστω πολυ Απο που μπορω να κατεβασω παλαιοτερη εκδοση; Μπηκα στο filehippo αλλα οι πιο παλιες εκδοσεις μου εβγαζε πως δεν υπηρχαν
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θα το δοκιμασω σε ευχαριστω πολυ Απο που μπορω να κατεβασω παλαιοτερη εκδοση; Μπηκα στο filehippo αλλα οι πιο παλιες εκδοσεις μου εβγαζε πως δεν υπηρχαν http://www.skaip.org/skype-versions απο εδώ τις πήρα. προσωπικά στις 3 τελευταιες εκδόσεις δυστυχώς έχει χαλάσει πολύ το skype σε ποιότητα γενικότερα,δεν ξέρω τι συμβαίνει και τι κάνουν.
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 http://www.skaip.org/skype-versions απο εδώ τις πήρα. προσωπικά στις 3 τελευταιες εκδόσεις δυστυχώς έχει χαλάσει πολύ το skype σε ποιότητα γενικότερα,δεν ξέρω τι συμβαίνει και τι κάνουν. Ναι το παρατηρησα και εγω δυστυχως, μολις το κατεβασω να απενεργοποιησω την επιλογη που κανει αυτοματα ενημερωσεις απο μονο του ετσι; γιατι και παλι θα με βγαλει στην νεοτερη και θα αντιμετοπισω ξανα το ιδιο προβλημα
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ναι το παρατηρησα και εγω δυστυχως, μολις το κατεβασω να απενεργοποιησω την επιλογη που κανει αυτοματα ενημερωσεις απο μονο του ετσι; γιατι και παλι θα με βγαλει στην νεοτερη και θα αντιμετοπισω ξανα το ιδιο προβλημα ναι ναι. Δοκίμασε τις πρώτες εκδόσεις(ιανουάριος του 11)και ανεβαίνετε εκδοση μέχρι να βρειτε την τελευταια που σας κάνει,δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει διεξοδικά για να σου πω. πέρασα την 7.25 αλλα πάλι κάτι με χαλάει στον ήχο. οι 7.18,7.20 ηταν άψογες στο θέμα του ηχου αλλα ειναι 6+μηνών και ελαφρώς τις φοβάμαι λόγως ευπαθειών.
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ναι ναι. Δοκίμασε τις πρώτες εκδόσεις(ιανουάριος του 11)και ανεβαίνετε εκδοση μέχρι να βρειτε την τελευταια που σας κάνει,δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει διεξοδικά για να σου πω. πέρασα την 7.25 αλλα πάλι κάτι με χαλάει στον ήχο. οι 7.18,7.20 ηταν άψογες στο θέμα του ηχου αλλα ειναι 6+μηνών και ελαφρώς τις φοβάμαι λόγως ευπαθειών. Κατεβασα την 7.18 θα την δοκιμασω αργοτερα και θα σε ενημερωσω, σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Κατεβασα την 7.18 θα την δοκιμασω αργοτερα και θα σε ενημερωσω, σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου η 7.18 είναι άψογη,ειχα ξεχάσει πόσο καλά μικρόφωνα έχουμε στην παρέα.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Κατεβασα την 7.18 θα την δοκιμασω αργοτερα και θα σε ενημερωσω, σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου νομίζω εκανα λάθος την 7.16 εχω περασμένη τελικά,ειναι εκδοση του 2015 αλλα ειναι αψογη στον ηχο
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 νομίζω εκανα λάθος την 7.16 εχω περασμένη τελικά,ειναι εκδοση του 2015 αλλα ειναι αψογη στον ηχο Ναι γιατι και η 7.18 δεν δουλεψε θα κατεβασω και αυτην και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα