Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1gb εχουμε στο MSOCache , πιστευω οτι μπορει να φυγει ανετα.

1.8gb στο system volume information ..αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το system restore..πηγαινε στα settings και μειωσε το μεγεθος που θα πιανει.

Aυτο το <Files> με το μαυρο thumbnail δεν ξερω τι καπνο φουμαρει αλλα πιανει 5.6gb .Δες αν σου δινει δυνατοτητα να δεις τι αρχεια ειναι.

Kαι τελος για τον φακελο Windows θεωρω οτι τα 67gb ειναι υπερβολικα.Σε μενα ειναι γυρω στα 29gb...για δες στους υποφακελους τι γινεται...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1gb εχουμε στο MSOCache , πιστευω οτι μπορει να φυγει ανετα.

1.8gb στο system volume information ..αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το system restore..πηγαινε στα settings και μειωσε το μεγεθος που θα πιανει.

Aυτο το <Files> με το μαυρο thumbnail δεν ξερω τι καπνο φουμαρει αλλα πιανει 5.6gb .Δες αν σου δινει δυνατοτητα να δεις τι αρχεια ειναι.

Kαι τελος για τον φακελο Windows θεωρω οτι τα 67gb ειναι υπερβολικα.Σε μενα ειναι γυρω στα 29gb...για δες στους υποφακελους τι γινεται...

Αυτα οσο αναφορα φακελο Windows και <Files> (οντως δεν ξερω τι ρολο παιζει αυτος ο φακελος) 

post-273747-0-01716000-1476654815_thumb.jpg

post-273747-0-49364200-1476654815_thumb.jpg

Δημοσ.

απο τα <files> το μονο που θα μπορουσες να σουταρεις ειναι το hiberfil.sys ...εχει να κανει με το hibernation.

Δεν το σβηνεις χειροκινητα..απλα κλεινεις το hibernation αν κρινεις οτι δεν το χρειαζεσαι και θα σβηστει μονο του.

Οσον αφορα στον φακελο των windows , βλεπω εναν υποφακελο "installer" που ειναι 32gb..τσεκαρε τον τι στο κερατο ειναι και αν ειναι κατι που εχει ξεμεινει απο κατι που εγκατασταθηκε..προηγουμενα windows?καμμια μεγαλη αναβαθμιση ?κανα "χοντρο" πακετο?

Σουταρε το αν ειναι κατι που μπορει να ...φυγει.

Και ετσι λυθηκε το μυστηριο...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλαξει τιποτα εδω και τρια χρονια που εχω το laptop, ουτε στα windows ουτε πουθενα οσο αναφορα το απο εξαρχης software του, οποτε δεν ξερω αν θα πρεπει αν τον σουταρω αυτον τον φακελο

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλαξει τιποτα εδω και τρια χρονια που εχω το laptop, ουτε στα windows ουτε πουθενα οσο αναφορα το απο εξαρχης software του, οποτε δεν ξερω αν θα πρεπει αν τον σουταρω αυτον τον φακελο

Τι εχει μεσα αυτος ο φακελος "installer"? αν καταλαβεις απο που προερχεται..θα βγαλεις και ενα συμπερασμα αν χρειαζεται να ναι εκει ή οχι.

Δημοσ.

Απο τα 32 Gb που ειναι συνολο τα 31Gb βρισκονται στον φακελο <Files> που δεν εχω ιδεα τι ειναι ολα αυτα εαν γνωριζεις θα μου ελυνε τα χερια αληθεια :P δεν ξερω εαν αυτος ο φακελος γενικα ο Installer υπηρχε ηδη απο την αρχη μεσα στο λαπτοπ ή με καποιον τροπο δεν ξερω πως βρεθηκε εκει, γιατι κι μενα 67Gb για φακελο Windows μου φαινονται υπερβολικα αλλα δεν γνωριζω. 

Υ.Γ.: Επειδη εχω πρωινο ξυπνημα για την δουλεια απαντησε μου εαν γνωριζεις κατι φιλε μου και θα το δω αυριο το πρωι. Ευχαριστω παντως για τον χρονο σου μεχρι στιγμης.

post-273747-0-89344100-1476662214_thumb.jpg

post-273747-0-43837900-1476662216_thumb.jpg

Δημοσ.

Εμενα μου φαινονται σαν προσωρινα αρχεια που δημιουργηθηκαν καποια στιγμη απο καποια αναβαθμιση/patch κλπ κλπ.

Οι ονομασιες εκει παραπεμπουν..σε προσωρινα αρχεια.

Στην θεση σου θα τα σουταριζα και θα συνεχιζα την ζωη μου :)

Δημοσ.

Δεν είναι δηλαδή σημαντικά αρχεία για την λειτουργία του υπολογιστη; θέλω να πω μην τα σβήσω κ μετά έχω άλλα θέματα

Δημοσ.

Δεν είναι δηλαδή σημαντικά αρχεία για την λειτουργία του υπολογιστη; θέλω να πω μην τα σβήσω κ μετά έχω άλλα θέματα

κανε το εξης...αλλαξε ονομα του φακελου...αλλαξε του και θεση...και δες αν θα δημιουργηθει καποιο προβλημα.

Αν οχι , απλα τον σβηνεις...αν δημιουργηθει προβλημα το ξαναεπαναφερεις στο σωστο ονομα και θεση.

Κατα 99% δεν νομιζω να χρειαζεται ο φακελος.

Δημοσ.

Παιζει να ειναι απο μια προσπαθεια μου να κατεβασω τα Windows 8.1? Γιατι ειναι η μονη "αναβαθμιση" αν θελεις που εχω κανει στο λαπτοπ, ασχετα που τελικα δεν εγινε, διοτι μονο γινοταν ληψη της ενημερωσης και στο τελος μου ελεγε πως δεν μπορει να γινει εγατασταση σε ενα πλαισιο δεν γνωριζω για ποιον λογο τελος παντων. Οποτε ισως να ειναι απο τοτε ε;

Δημοσ.

Ναι σωστα το ξεχασα, εχω το turbo x W253EF με Windows 8 64bit

Δεν αποκλειεται...

Το εκανα αλλαξα ονομα στον φακελο τον εβαλα στον εξωτερικο τον σκληρο και παιζει ακομα κανονικα, μπορω να τον σβησω οποτε;

Δημοσ.

Το εκανα αλλαξα ονομα στον φακελο τον εβαλα στον εξωτερικο τον σκληρο και παιζει ακομα κανονικα, μπορω να τον σβησω οποτε;

Στειλτο να παει στο διαολο :)

Δημοσ.

Πες επεξεργαστή , μνήμη που έχεις , πάνω στο Computer κάνεις δεξί κλικ Properties

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2015/12/ximg_5668de1097ad0.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.jg1C5lceDI.png

εκεί σου λέει τον επεξεργαστή , επίσης την μνήμη που έχεις , καλά σε τέτοιο μηχάνημα Win 10 ; :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...