Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα θέμα με το laptop μου όπως αναφέρω και στον τίτλο η μνήμη του γεμίζει από μόνη της χωρίς να έχω τίποτα απολύτως επάνω στο laptop, είναι όλα περασμένα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, επάνω το laptop έχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα ώστε να λειτουργήσει. (Φάκελοι των Windows, της κάρτας γραφικών, της Microsoft και ότι έχει εξαρχής ένας υπολογιστής) Και παρόλα αυτά η μνήμη του από 120GB που ήταν αρχικά (Επειδή είναι SSD) ανεβοκατεβαίνει και την μία θα έχει 100MB πχ ελεύθερα και θα μου βγάζει ειδοποίηση, την άλλη θα χει 50,20,10 κτλπ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να διορθωθεί το θέμα αυτό; Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 αρχικά κάνε έλεγχο με malwarebytes,eset online scanner για ιους επειτα θα κάνεις δεξί κλικ στον δισκο->ιδιότητες και εκκαθάριση δίσκου
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 αρχικά κάνε έλεγχο με malwarebytes,eset online scanner για ιους επειτα θα κάνεις δεξί κλικ στον δισκο->ιδιότητες και εκκαθάριση δίσκου Τα έχω κάνει αυτά φίλε, δεν μου έχει βρει κάποιον Ιό ή οτιδήποτε άλλο δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και εκκαθάριση δίσκου κάνω και τα temp files διαγράφω αλλά δεν αλλάζει το θέμα αυτό.
mphxths Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Να αρχισουμε με το γεγονος οτι δεν λεγεται "μνημη"..αλλα δισκος.Μπερδευεις το κοινο. Δευτερον στην εκκαθαριση δισκου εχει και μια επιπλεον επιλογη "εκκαθαριση αρχειων συστηματος"..ή καπως ετσι τελοσπαντων. Τσεκαρε και εκει περα τι παιζει. Αν δεν βγει ακρη παιξε με το ccleaner .. Και αν δεν βγει ακρη , χρειαζομαστε περισσοτερα στοιχεια. Μπορει να εχεις pagefile στον δισκο και να πιανει μερικα gbytes..χιλια δυο μπορουν.
hunter.back Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Άδειασε τον κάδο ανακύκλωσης. Μετά κάνε δεξί κλικ στον κάδο και ιδιότητες. Μίκρυνε την επιλογή για τον χώρο που πιάνει στον δίσκο.
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Να αρχισουμε με το γεγονος οτι δεν λεγεται "μνημη"..αλλα δισκος.Μπερδευεις το κοινο. Δευτερον στην εκκαθαριση δισκου εχει και μια επιπλεον επιλογη "εκκαθαριση αρχειων συστηματος"..ή καπως ετσι τελοσπαντων. Τσεκαρε και εκει περα τι παιζει. Αν δεν βγει ακρη παιξε με το ccleaner .. Και αν δεν βγει ακρη , χρειαζομαστε περισσοτερα στοιχεια. Μπορει να εχεις pagefile στον δισκο και να πιανει μερικα gbytes..χιλια δυο μπορουν. Εσβησα αχρηστα προγραμματα, εκανα και εκκαθαριση αρχειων συστηματος και δισκου και ο διαθεσιμος χωρος πλεον ειναι 2 GB απο τα 120. Τι πρεπει να εχω κλικαρισμενο στο CCleaner απο τις επλογες που εχει εδω; Επίσης δες μήπως κάνει αυτόματα backup Πως μπορω να το δω αυτο φιλε;
mphxths Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Τι πρεπει να εχω κλικαρισμενο στο CCleaner απο τις επλογες που εχει εδω; απο αυτα που φαινονται στην εικονα ...ολα. αστο να τσεκαρει και θα βγαλει μια αναφορα του τι βρηκε και τι χωρο πιανουν. Ριχτα ενα σκρινσοτ να τα δουμε. Ο,τι βλεπεις οτι μπορει να φυγει και πιανει χωρο..απλα το στελνεις (δεξι κλικ , και σβησιμο)
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 απο αυτα που φαινονται στην εικονα ...ολα. αστο να τσεκαρει και θα βγαλει μια αναφορα του τι βρηκε και τι χωρο πιανουν. Ριχτα ενα σκρινσοτ να τα δουμε. Ο,τι βλεπεις οτι μπορει να φυγει και πιανει χωρο..απλα το στελνεις (δεξι κλικ , και σβησιμο) Απο αυτα δηλαδη ποια χρειαζεται να φυγουν;
mphxths Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ψιλολογια ειναι ολα αυτα...αντε να στειλεις την μαλακια του chrome που πιανει 200mb..αλλα δεν σωζεται η κατασταση.. Μονο αυτα βρηκε? Τι ειναι εκεινα τα περι office?εχεις το office εγκατεστημενο?και 2007 και 2013?αν τα χεις ριξει στον ssd ειναι κατι ψιλα γιγα και αυτα...
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ψιλολογια ειναι ολα αυτα...αντε να στειλεις την μαλακια του chrome που πιανει 200mb..αλλα δεν σωζεται η κατασταση.. Μονο αυτα βρηκε? Τι ειναι εκεινα τα περι office?εχεις το office εγκατεστημενο?και 2007 και 2013?αν τα χεις ριξει στον ssd ειναι κατι ψιλα γιγα και αυτα... Ναι μονο αυτα βρηκε, οχι το office το εχω στον εξωτερικο σκληρο που εχω, αλλα ναι δεν πιανουν κατι, τι αλλο μπορει να ειναι; δεν ξερω γιατι το κανει αυτο
mphxths Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 για δοκιμασε αυτο https://windirstat.net/ βαλτο να τσεκαρει ολο τον δισκο να βγαλει αναφορα ποσο μεγεθος εχει ο καθε φακελος (και υποφακελος)..να δεις που κατανεμονται τα γιγα.
george1703 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 https://www.pcsteps.gr/195-επαναφορά-συστήματος-windows-7-8-system-restore/
Delisao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 για δοκιμασε αυτο https://windirstat.net/ βαλτο να τσεκαρει ολο τον δισκο να βγαλει αναφορα ποσο μεγεθος εχει ο καθε φακελος (και υποφακελος)..να δεις που κατανεμονται τα γιγα. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα