Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα

Αρχικα να ενημερωσω οτι ειμαι ασχετος οποτε αν ρωταω βλακειες παρακαλω δειξτε επιεικεια :-)

Εχω την μητρικη του τιτλου https://www.asus.com/Motherboards/M4A78LTM/

Θελω να της βαλω καινουργιες RAM 2x4Gb για μια μικρη αναβαθμιση.

Παρατηρησα στην σελιδα της οτι δεχεται συχνοτητες 1800+(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz.

Αυτο σημαινει οτι αν παρω 1600 θα πρεπει να γινουν overclocked για να δουλεψουν ή ειναι προαιρετικο?

Σκεφτομαι να παρω αυτες https://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9.html και δεν θελω να κανω καμμια βλακεια.

Το συστημα εχει επισης αυτον τον επεξεργαστη  AMD Phenom II X6 1045T

Δημοσ.

Θα δουλέψουν απλά για να τθς έχεις στα 1600 πα πρέπει να γίνει oc. Αν δεν γίνει oc ια παίζουν στα 1333 που είναι η μέγιστη συχνότητα που υποστηρίζει ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

αν ειναι να μείνεις σε DDR3 στο εγγύς μέλλον πάρε τις 1600αρες.

Αν και πιστεύω η διαφορά τιμής πρέπει να είναι μικρές,δεν ξέρω αν συμφέρει να πάρεις 1333αρες

Δημοσ.

αν ειναι να μείνεις σε DDR3 στο εγγύς μέλλον πάρε τις 1600αρες.

Αν και πιστεύω η διαφορά τιμής πρέπει να είναι μικρές,δεν ξέρω αν συμφέρει να πάρεις 1333αρες

Κοιτα δεν εχω σκοπο να παρω καινουργια μητρικη και επεξεργαστη στο εγγυς μελλον για να παω σε DDR4.

Απλα επειδη δεν κατεχω το θεμα με τις μνημες και τις συχνοτητες ειπα να ρωτησω.Ισως δεν το διατυπωσα και καλα στο αρχικο ποστ.

Αν παρω τις 2x4gb στα 1600hz και δεν τις κανω O.C θα δουλευουν το ιδιο καλα με το αν παρω 1333hz?

Με μια ματια οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες οποτε με ενδιαφερει η σωστη και πιο γρηγορη λειτουργια του συστηματος

Δημοσ.

Κοιτα δεν εχω σκοπο να παρω καινουργια μητρικη και επεξεργαστη στο εγγυς μελλον για να παω σε DDR4.

Απλα επειδη δεν κατεχω το θεμα με τις μνημες και τις συχνοτητες ειπα να ρωτησω.Ισως δεν το διατυπωσα και καλα στο αρχικο ποστ.

Αν παρω τις 2x4gb στα 1600hz και δεν τις κανω O.C θα δουλευουν το ιδιο καλα με το αν παρω 1333hz?

Με μια ματια οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες οποτε με ενδιαφερει η σωστη και πιο γρηγορη λειτουργια του συστηματος

δεν υπάρχει εμφανής διαφορά απο 1333 σε 1600,το έχω δοκιμάσει στο σύστημα της υπογραφής μιας και για πολύ καιρό τις έτρεχα στα 1333(δεν το είχα πάρει χαμπάρι)

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει εμφανής διαφορά απο 1333 σε 1600,το έχω δοκιμάσει στο σύστημα της υπογραφής μιας και για πολύ καιρό τις έτρεχα στα 1333(δεν το είχα πάρει χαμπάρι)

Τι εμφανής,ούτε καν θεωρητική.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...