sma0900029 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα , σήμερα για πρώτη φορά απέκτησα θέμα με τις επαφές του κινητού. Το κινητό μου ειναι το samsung A5. Το πρόβλημα είναι το εξής : στην καρτέλα επαφές έχω όλες τις επαφές αλλά λείπουν οι αριθμοί χαχαχα Δοκίμασα το doctor phone, recover deleted contacts και κάποιες άλλες εφαρμογές αλλά όλες μου έλεγαν οτι οι επαφές δεν έχουν διαγραφεί αλλά εξακολουθώ να μην έχω τους τηλεφωνικούς αριθμούς. Πέρασα τις περισσότερες επαφές απο το gmail άλλα κάποιες δεν υπάρχουν , έχει καποιος καμια ιδέα με το τι μπορώ να κάνω για να τους επαναφέρω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
panos- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το ειχα παθει οταν ειχα μεταφερει επαφες σε Windows Phone με την εφαρμογη της Nokia. Μηπως ειχες καποτε Windows, μετεφερες τις επαφες με το App Και μετα στο Α5;
sma0900029 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το ειχα παθει οταν ειχα μεταφερει επαφες σε Windows Phone με την εφαρμογη της Nokia. Μηπως ειχες καποτε Windows, μετεφερες τις επαφες με το App Και μετα στο Α5; Φίλε ευχαριστώ που απάντησες αλλά δυστυχώς όχι δεν έχω πειράξει τίποτα μέσω εφαρμογών στο κινητό , δεν το συνδέω καν στο pc. Εσύ κατάφερες να τις ανακτήσεις ξανά με κάποιο τρόπο??
panos- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Φίλε ευχαριστώ που απάντησες αλλά δυστυχώς όχι δεν έχω πειράξει τίποτα μέσω εφαρμογών στο κινητό , δεν το συνδέω καν στο pc. Εσύ κατάφερες να τις ανακτήσεις ξανά με κάποιο τρόπο?? Εμενα εφταιγε η εφαρμογη που ειχα μεταφερει τις επαφες στο Windows Phone. τις βρηκα απο παλιο κινητο. Οι επαφες ειναι στο Google Account? Αν ναι μπες στο contacts.google.com και δες αν υπαρχουν εκει. Αν δεν εχουν αριθμους ψαξε στις ρυθμισεις του contacts.google.com να βρεις την ανακτηση χαμενων.
sma0900029 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εμενα εφταιγε η εφαρμογη που ειχα μεταφερει τις επαφες στο Windows Phone. τις βρηκα απο παλιο κινητο. Οι επαφες ειναι στο Google Account? Αν ναι μπες στο contacts.google.com και δες αν υπαρχουν εκει. Αν δεν εχουν αριθμους ψαξε στις ρυθμισεις του contacts.google.com να βρεις την ανακτηση χαμενων. Εκεί υπάρχουν πάρα πολλές επαφές , αλλά οι επαφές του τελευταίου 3μηνου , 4μηνου δεν υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα